Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1/11 חובה להדליק אורות גם ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבים חדשים האור נדלק ונכבה עם התנעה וכיבוי הרכב,

בכל אופן, מעניין מאוד שכשכן ירד גשם, אף אחד מגאוני משרד התחבורה לא התעורר,

ראיתי בדרכים אנשים ב-5 וחצי בערב[חושך מצריים], נוסעים בלי אורות.

----

פורסם

לפי דעתי צריך שיהיה חוק שחובה להדליק אור כל השנה.

בקיץ ביום אולי רק פנסי חנייה אבל שיהיה משהו דלוק.

פורסם

אגב מקרה מדהים שקרה לי אתמול.

אני חוזר מיגור לכיוון קרית אתא ב4 בבוקר. בדרך אני קולט משהו שחור זז, הכביש חשוך לחלוטין חשבתי אולי סוס או איזה ערפד בקיצור ככל שאני מתקדם אני קולט יותר בבירור משהו נע לעברי פתאום אני קולט הונדה אדומה נוסעת לכיוון הנגדי. הנהג האדיוט לא הפעיל את האור. פשוט הייתי בשוק. 4 בבוקר כביש חשוך לחלוטין והנהג לא מפעיל את האור!! מיותר לציין במידה והייתי סוטה טיפה לא יכלתי לראות את ההונדה וכנראה הייתי עכשיו בעולם הבא. יש נהגים מטורפים בעולם. לנסוע ב4 בבוקר בלי להפעיל את האור.

מילא זה היה בכביש עירוני עם תאורה לפעמים לא שמים לב אבל כביש לא תאורה. אחרי זה מתפלאים שיש 500 הרוגים בשנה מתאונות.

פורסם

מיד אחרי שאני מתניע אני ישר מדליק את האורות (ביום, בלילה, בקיץ, בחורף, בדרכים עירוניות ובינם). ולא, אני לא רוכב אופנוע.

זה גם מונע את האפשרות שאני אשכח להדליק אורות, וגם יותר בטיחותי (אז נכון שלפעמים זה מיותר אבל שיהיה).

פורסם
לפי דעתי צריך שיהיה חוק שחובה להדליק אור כל השנה.

בקיץ ביום אולי רק פנסי חנייה אבל שיהיה משהו דלוק.

כשיש שמש חזקה והיום בהיר, הדלקת אורות ביום מסנוורת מאוד.

הישראלים מקטיני הראש לא מבינים שגם בלי קשר לחוק, כשחשוך צריך להדליק אורות, גם אם זה שיא הקיץ.

פורסם
אני חוזר מיגור לכיוון קרית אתא ב4 בבוקר. בדרך אני קולט משהו שחור זז, הכביש חשוך לחלוטין חשבתי אולי סוס או איזה ערפד

... דמיון מפותח יש לך ידידי:lol:

4 בבוקר כביש חשוך לחלוטין והנהג לא מפעיל את האור!! מיותר לציין במידה והייתי סוטה טיפה לא יכלתי לראות את ההונדה וכנראה הייתי עכשיו בעולם הבא.

הוא לא רצה שהמשטרה תראה אותו, כי הוא נסע מהר.:arrow:

איזו מדינה משוגעת.

אני מפעיל אורות כשתנאי הדרך דורשים זאת ולפי החוק (1\11 ועד תחילת שעון הקיץ).

ולא בכל המכוניות החדשות האור נכבה אוטומטית.

במאזדה שלי יש רק זמזם.

רבאק, חולרות, טרחתם ממילא לעשות משהוא למעגל של האורות עם הזמזם, לא יכלתם לחבר את האורות אחרי הסוויץ' בדרך?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אגב מקרה מדהים שקרה לי אתמול.

אני חוזר מיגור לכיוון קרית אתא ב4 בבוקר. בדרך אני קולט משהו שחור זז, הכביש חשוך לחלוטין חשבתי אולי סוס או איזה ערפד בקיצור ככל שאני מתקדם אני קולט יותר בבירור משהו נע לעברי פתאום אני קולט הונדה אדומה נוסעת לכיוון הנגדי. הנהג האדיוט לא הפעיל את האור. פשוט הייתי בשוק. 4 בבוקר כביש חשוך לחלוטין והנהג לא מפעיל את האור!! מיותר לציין במידה והייתי סוטה טיפה לא יכלתי לראות את ההונדה וכנראה הייתי עכשיו בעולם הבא. יש נהגים מטורפים בעולם. לנסוע ב4 בבוקר בלי להפעיל את האור.

מילא זה היה בכביש עירוני עם תאורה לפעמים לא שמים לב אבל כביש לא תאורה. אחרי זה מתפלאים שיש 500 הרוגים בשנה מתאונות.

מה עשית ביגור בשעה כזאת??

אולטראסאונד?.

וזה באמת מסוכן, אני במקומך הייתי מתקשר לדווח למישטרה.

בנאדם כזה מפגר יכול להרוג משפחה בגלל הטעות המפגרת שלו.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם
כשיש שמש חזקה והיום בהיר, הדלקת אורות ביום מסנוורת מאוד

למה?

כלומר, מה הקשר בין אור השמש למידת הסינוור של פנסי הרכב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההשתקפות של השמש על הפנסים גם ככה מסנוורת, והדלקת האורות מוסיפה עוד אור מיותר ולכן הסינוור גדל. לפעמים זה זניח, אבל בכל מקרה עדיף כבר לא להדליק כשיש תאורה מספקת באוויר.

פורסם

תאוריה מצוצה מן האצבע.

אין כל סינוור, לא מהעדשה ולא מן התאורה.

הסינוור היחידי הוא מן השמש ישירות ולא דרך השתקפות כלשהי. גם אם ישנה כזו זניחה התאורה כמובן שאינה מוסיפה.

אני נוסע דרך קבע עם אורות דלוקים במשך כל השנה, עדיין לא קרה מקרה אחד שבו אותתו לי ע"כ שאני מסנוור ואף אני לא יצא לי להסתנוור מאורותיהם של אחרים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...