Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כבר תקופה ארוכה מפורסמת כאן בפורום קסנטיה אקטיבה. אולי במחיר הנכון זו תהיה קניה טובה.

מי נהג עליה ויכול לחוות עליה דעה? בעיקר על הפן הספורטיבי (אם יש כזה). האפ מבחינה כוללת זו תהיה לדעתכם השתדרגות מוולקן?

האם מדובר ברכב מהנה לנהיגה (מבחינת התנהגות ותקשורת) או רק בקרוזרית מהירה ונוחה?

מפחיד אותי שכשארצה למכור אותה (וזה יקרה בעוד שנה) - אני גם אתקע.

תודה!

פורסם

סיטרואן קסרה אוטו מנהלים ולא ספורטיבי... אוקטביה לא יודע נראת מגושמת למדי וגרסאות ספורט בארץ אין לפי מה שידוע לי.

לאומת זאת סיטרואן וולקן זה אוטו עם טאץ' ספורטיבי ככה שהוא הכי זריז מבין 3

פורסם

במחילה מכבודו של הרכב המפורסם, אבל זו לא אקטיבה, זו קסנטיה CT ידנית.

האקטיבה היחידה שנמכרה בארץ הייתה בצבע אדום מטאלי (לוציפר בקטלוג), והייתה בבעלות חבר קרוב עד לפני מספר חודשים.

HFturbo

פורסם

זו קסנטיה CT ידנית, והיא אינה ממוצבת ע"י היצרן כרכב ספורטיבי. מותקן בה מנוע זהה לזה שמותקן בפז'ו 605 SRTI ומגדש הטורבו הקטן שלו נועד לאפשר זמינות מומנט בסל"ד נמוך (זו גם משמעות הכיתוב CT - Constant Torque).

מערכת המתלים היא הידראקטיב 2, בדומה לזו שמותקנת בסיטרואן XM. מדובר במערכת מפוקחת מחשב המשנה את קשיחות המתלים באופן דינמי על פי אופי הנהיגה. זו אינה מערכת אקטיבה המסוגלת לבטל לחלוטין את זווית הגלגול בפניות מהירות.

בכל מקרה, כל הקסנטיות שיובאו לארץ היו מצויידות במערכת מתלים הידרופנאומטית מכנית סטנדרטית.

לא יובאו באופן סדיר גרסאות "אקטיבה" או גרסאות "הידראקטיב 2".

גם מנועי 2.0 ליטר יובאו בגרסאות אטמוספריות בלבד, כך שהמכונית הזו בכל מקרה יוצאת דופן על כבישי הארץ.

פורסם

ארנון - אתה ושמר... צמד חמד :lol: אין דבר שקשור לסיטרואן שא"א להתקיל אתכם :-)

תודה על העזרה. וטוב לדעת מה משמעות ראשי התיבות CT.

• תוכן חדש...