Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפור בסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ענקית שלא אני ולא מתקינים יכולים לדעת את מקורה

הסאב שלי מפרפר ומחרחר-בדקתי את כל היציאות,החלפתי כבלים,החלפתי סאבים.החלפתי מגבר-ורמקול רגיל שומעים בסדר בכל היציאות קידמי ואחורי וביציאה של הסאב-מזייף. הייתכן שהבעיה הזאת מקורה בhd unit ?

האם מישהו נתקל במשהו דומה? קראתי השבוע על בעיה קצת דומה מאלמוג שרון אבל למיטב ידיעתי -לא עודכן ההמשך.ואם לא נתקלתם בזה היש מישהו שאתם מכירים-אמין וישר-דבר נדיר במחוזותינו-ומקצועי שיכול לבדוק ולומר לי חד וחלק היכן הבעיה????????????

אני מחיפה אבל אין לי בעיה להגיע למי שצריך!!!!!!!!

תודה לכל העוזרים

ארזה

פורסם

זה אני אלמוג וכן אני עדין באותה בעיה בבקשה עם אתה תוכל לפתור את הבעיה תגיד לי כי אף אחד לא עוזר לי וזה מעצבן אי אפשר להגביר את העוצמה הסאב עושה רעשים

ועושה את זה עם כל סאב וכל מגבר

אמרו לי שזה יכול להיות מהרדיו כי היה לי בעייה של רעשי מנוע ברמקולים אז עשיתי את מה שעשו פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

אני לא יודע עם זה בדיוק מזה כי אני גם חיברתי כמה ימים אחרי שני סאבים שכל אחד מהם 4 אום למגבר 4 אום ומאז זה קרה אבל אתמול הלכתי למתקין החלפתי מגבר למגבר זהה ועדין יש את הרעשים אני חושב לבדוק עם רדיו אחד אני ינסה לבקש מחברים ואז עם הבעיה תפתר אני יודיע לך

אולי במיקרה ניסית להחליף רדיו?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

ראיתי רק לאחר מכן שכתוב שהוחלף סאב.

אלמוג, אני קראתי את ההודעה של פותחת השרשור ולכן גם הגבתי לשאלתה , פשוט חמק מעיני העובדה שגם הבעיה קיימת לאחר החלפת סאב.

זה שאתה כותב לי "כותב תקרא אחרי זה תגיד לנו מה אתה חושב שזה" זה קצת לא לעניין, בכל זאת אתה לא משלם לי משכורת ולכן אני גם לא חייב לך כלום.:idea:

טעויות קורות, אפשר להסב תשומת לב בצורה יותר נעימה.

בכל אופן,

לעניין עצמו, לא כלכך מובנת הבעיה , גם מאוד קשה לאבחן כל דבר דרך מסך מחשב.

צריך לשמוע כדי להבין על מה מדובר.

הגדרה של עיוות יכולה להיות אצל אחד כחרחור ואצל השני כנורמלי, לכן צריך פשוט לשמוע.

under construction..

פורסם

לאלמוג

כן-החלפתי רדיו עם יציאה לסאב וגם שם הבעיה קיימת.הבדיקה נעשתה על הסאב והמגבר המקורי כך שהעניין לא נפתר.בכל מקרה-הוחלף מגבר ישן של jblוגם שם יש את הבעיה של הסאב שלי שהוא מסוג מוראל. בהנחה שאולי הסאב שלי לא תקין-בוצעו בדיקות על 2 סאבים שונים מסוג פוקאל והשני של jbl עם המגבר הישן.הקטע שאם אני מחבר לרמקול רגיל נשמע שהכל בסדר ורק בחיבור לסאב כלשהוא -פשוט מזעזע-כאילו יש קצר.אני פשוט שונא מנסיון אישי לתת למעבדות מכשירי אלקטרוניקה שאף פעם לא חוזרות אליי כמו שהיו-ורוצה לבצע בדיקה מעמיקה וחד משמעית מהיכן התקלה לפני שאני מפזר הכל לבדיקות.

לגבי הרעשים שלך-האם הרכבת את הכבל מתח באותו מקום ששם עוברים גם חוטים לרמקולים?

ובחזרה אליי-האם יש למישהו בפורום מושג האם יש מצב במכשיר של 3 יציאות rca שהיציאה של הסאב בלבד מקצרת???????

הצילו!!!!!!!!!!!!

פורסם
יש לי בעיה ענקית שלא אני ולא מתקינים יכולים לדעת את מקורה

הסאב שלי מפרפר ומחרחר-בדקתי את כל היציאות,החלפתי כבלים,החלפתי סאבים.החלפתי מגבר-ורמקול רגיל שומעים בסדר בכל היציאות קידמי ואחורי וביציאה של הסאב-מזייף. הייתכן שהבעיה הזאת מקורה בhd unit ?

האם מישהו נתקל במשהו דומה? קראתי השבוע על בעיה קצת דומה מאלמוג שרון אבל למיטב ידיעתי -לא עודכן ההמשך.ואם לא נתקלתם בזה היש מישהו שאתם מכירים-אמין וישר-דבר נדיר במחוזותינו-ומקצועי שיכול לבדוק ולומר לי חד וחלק היכן הבעיה????????????

אני מחיפה אבל אין לי בעיה להגיע למי שצריך!!!!!!!!

תודה לכל העוזרים

ארזה

תחליט, האם אתה ארזה(בחורה) או האם אתה ליאור(בחור).

שלום

אני חדש

אני ליאור

ומקווה גם להגיע ביום שישי

להתראות

מה נסגר פה?

under construction..

פורסם

אני ליאור

אבל מכיוון שכמעט כולם כרובם לא מזדהים בשמם -אז גם אני.ויותר חשוב האם יש לך רעיון לבעיה המשותפת שלי ושל אלמוג ואו המלצה על מישהו מקצועי וטוב????

פורסם

במכשירים עם 3 יציאות PREOUT כל יציאה היא בפני עצמה בד"כ הבעיות היותר נפוצות הם מינוס שרוף של אותה יציאה.

בכל אופן, ממתי זה קרה? האם היה איזה שינוי במערכת ולאחר מכן זה קרה או שפשוט יום בהיר אחד התופעה החלה?

under construction..

פורסם

ליאור...

אני החלפתי מגבר מונו למגבר זהה והייתה קיימת הבעיה תוך כדי החלפת המגבר גם החלפתי לכמה סוגים של סאבים

קנווד,פיונר,JBL,רוקפורד P2, וסריון ווגה

הסאב האחרון סריון ווגה שהוא חזק ממש (הדגם שעולה 1200 שקל) וגם שם הייתה את הבעיה אבל רק שבסאב הזה אתה ממש שומע את הבעיה צועקת לך אפילו האיש בחנות לא הבין מה הבעיה והתחיל לגמגם לי כי ממנו קניתי את הסאב רדיו ומגבר מונו אמרתי לו את הבעיה הזאת אני פותר אצלך יש לי על הכל חוץ מהסאב אחריות קח הכל תחזיר מתוקן אז התחיל לגמגם לי החליף לי מגברים סאבים לא היה לי כוח אליו פרשתי מאז אני שומע שירים חלש לא גבוהה ובקושי שומע על בנוני רעש מעצבן מאוד

וכן ליאור עובר לי בצד אחד ברכב חוטים רק של רמקולים לצד שמאול קדימה ברכב עם כבל חשמל לא נירא לי שזה קשור

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

איזי...

בוא נעשה קצת סדר בדברים

יש לך רדיו דיסק - מאיזה תוצרת ומה הדגם ובעל כמה יציאות?

יש לך מגבר - איזה? ואיזה החלפת על מנת לבודד את הבעיה?

איזה סאב מחרחר? ואיזה סאבים החלפת והאים הבעיה חזרה?

אני חוזר על כמה דברים שכבר ענית,אבל הכול יותר מידי מבולגן בשביל להבין ממש

ובבקשה,שמתי לב שיש את אלמוג וליאור (ARZA)

שכול אחד יענה בתורו בלי להכנס לסיפור של השני

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ל777 שלום וברכה

ברשותי

pioneer deh-p8600mp

מגבר רד סאונד 5 יציאות (אל תצחק ..בבקשה..)

sub morel bass master 400-15

ובכן-על המגבר הזה ומגבר אחר של jbl 4 ערוצים יש פרפורים וחירחורים מהסאב וגם על סאבים אחרים שנבדקו מסוג פוקאל וjbl

vהם נבדקו גם על יציאות של הרמקולים הקידמיים והאחוריים ובכולן הם נשמעים נורא. בחיבור לרמקול רגיל של 6 על

פורסם

ל777 שלום וברכה

ברשותי

pioneer deh-p8600mp

מגבר רד סאונד 5 יציאות (אל תצחק ..בבקשה..)

sub morel bass master 400-15

ובכן-על המגבר הזה ומגבר אחר של jbl 4 ערוצים יש פרפורים וחירחורים מהסאב וגם על סאבים אחרים שנבדקו מסוג פוקאל וjbl

vהם נבדקו גם על יציאות של הרמקולים הקידמיים והאחוריים ובכולן הם נשמעים נורא. בחיבור לרמקול רגיל של 6 על 9 היציאות הקידמי והאחורי תקינות והיציאה של הסאב -לא תקין.הוצלבו גם rca-והבעיה בעינה .ליוניט יש 3 יציאות preout .

התקלה קרתה בתחילת יום של בוקר רגיל לגמרי ללא שום שינויים או התקנות שונות ברכב.

אני כמעט בטוח שהבעיה ביוניט רק -שובר את הראש-למה בסאבים השונים בכל היציאות הם מפרפרים ובשתי היציאות הקידמי והאחורי -נשמע תקין ברמקול6 על 9

יש רעיונות?

תודה

פורסם

שלום לכולם

ערכתי אתמול שוב נסיונות לגבי בעיה שלי וכמעט בוודאות שהיציאות בהד יוניט הן שמשגעות אותי ובלית ברירה אני שולח לתיקון ומקווה שהמעבדה תחזיר את המכשיר מתוקן ללא "תיקונים" מיותרים:conf: והעניין יוסדר.

עדכון יגיע כשיהיו תוצאות.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהו תרד שפתחתי מזמן ושכחתי לחזור ולעדכן.ותודה לידיד הטוב שהזכיר.

מאז עברו מספר שינויים אבל הבעיה שגרמה לכל הסאבים ששמתי להשמע נורא פשוט היתה מכבל המתח...:oops:

היום מהנסיון הרע שרכשתי אני אומר בריש גלי-לא להתקמצן על כבל מתח מבית טוב ובעובי המתאים ולא פחות חשוב-להקפיד על חיבורים טובים לסופיות.

ליאור

• תוכן חדש...