Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

כידוע הפסאט הישנה נמכרה

ואני עומד לפני רכישה של רובר R25 שמורה מאד

56 אלף קילומטר, יד ראשונה, שנת 2001, באמת אחת במצב נדיר

קראתי את כל הנושאים בפורום על הרובר 25 אבל עדיין החלטתי לפתוח פוסט, לשמוע קצת חוות דעת מעוד אנשים...

אז ככה ישנם קצת דברים שמטרידים אותי:

1. זמינות חלפים, ומחירם, האם דבר זה צריך להטריד אותי או שבארצנו הקטנטונת יש מספיק חלקים לדגם הנ"ל??

2. צריכת הדלק של הרכב?

3. גיר רציף?, איך מתפקד הגיר הזה אני יודע, השאלה האם האוטו הזה חזק, בשביל מנוע 1800, או מאכזב , לא שאני מתכוון להתחרות עם האוטו אבל עדין להתעניין מותר לא? :)

קראתי באשכולות קודמים אשאתם ממליצים על הדגמים היותר מתקדמים של רובר כגון ה R45 R75 ראיתי R45 לא אהבתי, אני מעדיף את ה R25 הקטנה, זה דגם שדי ננעלתי עליו

פורסם

המנועים בR25 ובR45 הם זהים, ככה שהR45 תרגיש יותר כבדה לעומת הR25 שמרגישה קלילה ועושה את זה מצויין עם הגיר המעולה שלה (Sטרוניק) הרכב מאיץ מ0-100 ב9.5 שניות מה שנראה לך כנהג הרבה פחות, מ.מרבית של 185 (כי בכל זאת אנחנו בנויים על השילדה המוכרת של ה200) צריכת דלק ממוצעת של 1-11/12 שוב תלוי בנהיגה שלך, הרכב בעל 117 כ"ס, משקל 1550 ק"ג, גלגלי מגנזיום 185/55R15, לא להתפשר באבזור, ולא להתקרב לליסינג/השכרה לשעבר או למגרשים..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
הרכב קיבל 3 מתוך 5 כוכבי בטיחות

אל תיתן ל-3 כוכבים "לסנוור" אותך (...), שים לב לנתון הריסוק החזיתי - 3 נק'. אני חושב שרק הרובר 100 קיבלה ציון נמוך יותר, שבמקרה הוא גם הנמוך ביותר בהיסטוריה של ה-NCAP.

עריכה: מזל באמת שיש את ה-"שברולט" אוויאו ואת הסוזוקי בלנו.

פורסם

המשקל של ה25 הוא 1135 ,1550 זה המשקל הכולל(המשקל שמותר לרכב לשאת כולל המשקל העצמי), ההספק המירבי מושג

ב5500 סל"ד והמומנט הוא 16 שמושג ב2750 סל"ד.

חלפים לא חסר , המחירים לא נמוכים אבל אין מה לעשות לגבי זה, בנושא הבטיחות רובר אף לא היו בפסגה .

Peugeot 208GTI

פורסם

כל פעם אותן שאלות, אני עצמי נתתי לשאלות שלך כבר כמה פעמים תשובות! עשו חיפוש יסודי.

בכל אופן, הייתה לי 25 וכרגע היא בבעלות המשפחה. הנדסת אנוש גרוע, גימור פנים של סוף שנות ה80. פרט לכך, אוטו מעולה, חזק, אם ומטפלים נכון אמין, שפע חלפים (גם חדשים) וזול להחריד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החלפים המקוריים זולים מאוד ויש כל חלק שרק תרצה.קיימת חברה יש מוסכים מורשים גם כן.

הרכב בשביל מחירו מפנק מאוד המנוע מרגיש מאוד גמיש.

הגיר הינו 6 הילוכים רציף גיר תוצרת יפנית.

אם הרכב באמת שמור וטופל בידיים טובות אין שום סיבה לבעיות.

פורסם

לדעתי דווקא הנדסת אנוש מוצלחת וגימור פנים יפה. כל השאר אתה כבר יודע. היו לי כמה וכמה רכבים - לזה אני מתגעגע יותר מכולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...