Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Carputer - קצת טכניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה באופן עקרוני הביקורות טובות

תאחלס האתר MP3CAR מייצר סט אפ של מסך (במעבדה פרטית!) שנחשב היום המסך הטוב ביותר, והוא מבוסס על הליליפוט 629 כמו שלי :)

הביקורות על ה629 דגם 2008 עם תאורת לד אחורית (הזכרתי כבר שזה כמו שלי?:)) הם מאוד חיוביות

ועובדתית אתה ראית בעצמך אצלי רואים חלק ברור ובצורה מעולה

לא מוצא במה אפשר לשפר את איכות הצפיה

אבל בכל מקרה הביקורות על המסך המדובר הם מעולות, אני עדיין הייתי (וגם קניתי) קונה את ה629 במחיר של 240 דולר בארה"ב - זה לא כסף

פורסם

חבריי המכובדים, החסרון היחיד של המסך הזה הוא חיבור אנלוגי (VGA) אבל במחיר כזה בהחלט כדאי.

חבר שלי התקין מחשב ברכב לפני חודש עם XENARC MDT-X7000 כולל חיבור DVI וזה פשוט נראה מצויין!

בכלל מדובר במכשיר מדהים אבל יקר בטירוף.

דרך אגב, המחשב מותקן בדיסקברי שנת 98' משופר מאד לשטח שעובר התעללויות קשות, אין שום קפיצות ושם בעיות!

כמו שכבר אמרו פה קודם, אם לא עושים קומבינות טיפשיות המערכת יכולה להיות מאד יציבה (אצלי כבר 4 שנים+-)

שבוע שעבר היינו בטיול בשטח והפעלתי את Naviguide לניווט שטח, היה פשוט נפלא לראות את השבילים על מסך 7 אינטש, היו שני מקרים שקצת סטינו מהמסלול וחזרנו בקלות תודות לתוכנה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אין שום הבדל בין חיבור VGA לבין חיבור DVI, מלבד הרזולוציה המקסימלית שהם יכולים להעביר. מאחר והרזולוציה המקסימלית בשני המסכים היא 1024*768 אזי שאין הבדל בין החיבורים מלבד הנוחיות (אם ללוח האא, כרטיס המסך - יש יציאת DVI)

הדבר הגדול ב XENARC שציינת, הוא הפיתרון שבו המכשיר מהווה רדיו-די.וי.די לכל דבר ועניין ופועל גם ללא עזרתו של המחשב - כשעוברים מצב המחשב - הדי.וי.די המובנה במכשיר הופך ל DVD-ROM של המחשב (מחובר ב USB)

...CASKA for life

פורסם

אתה טועה ומטעה

הרזולוציה המקסימלית שניתן להעביר בשניהם נכון להיום זה 1080X1920, וזאת לא מגבלה של התקן החיבור אלא זה מגבלה של רזולוציית המדיה (FULL HD) מנגד, בעוד חיבור VGA הינו חיבור אנלוגי שחשוף לרעשים (במקרה של מסך ריצודים) DVI הינו חיבור דיגיטאלי שלא חשוף לרעשים כלל,

בסביבה כמו רכב דווקא לDVI יכול להיות יתרון מעולה בניקיון מרעשים לעומת הבית שם אין סיכוי להבחין בין DVI VGA וHDMI,

בכל מקרה מצטער מאוד אבל שיש מסך מעולה שעושה את העבודה פיקס ב240 דולר (והרבה חבר'ה פה ראו אצלי וראו כמה התמונה מושלמת גם עם שמש ישירה) לא מוצא עיניין להשקיע שקל יותר

פורסם

בהחלט במסך של גורל רואים מעולה++ מאוד התרשמתי ממנו!

לי אישית לא התאים 2DIN אז קניתי IN DASH.

בכל מקרה אני לא יודע לגבי המסך של גורל אצלי הרזולוציה המקסימלית שהמסך עצמו תומך בה היא 800 על 600 ככה שכל הרזולוציות מעל לא ממש רלוונטיות ותכלס, לא צריך ממש יותר מזה עם מסך 7 אינצ

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...