Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו מישהו שמע אולי אם קיימת כזאת אופצייה להזמין מערוץ 2 - במקרה הזה שידורי קשת, קלטות של סדרה או תוכנית מסוימת :?::?:

אולי עונות שלמות אפילו, יש לי חבר ששרוף על התוכנית "אוז" ואני לא מאשים אותו תוכנית מדהימה, פשוט הבעיה שכשאני ראיתי את כל הפרקים פחות או יותר עד כה, הוא פספס את העונה הראשונה וכמה פרקים מהשניה...

אז אם למישהו יש מושג איך ניגשים לזה בכלל, תודה מראש :roll::!::!:

דר"א - להוריד מהאינטרנט זה לא בא בחשבון, וכן תצחקו אבל הוא משתגע אם זה בלי תרגום :!::!:

פורסם

ערוץ 2 קונה את הזכות לשדר את הסדרה , הוא לא קונה את הזכויות עליה. ולכן אסור לו למכור קלטות של הסדרה. אם היה מדובר בסדרה שלו (כמו טירונות נניח) הסיפור היה שונה.

שילך על האופציה של האינטרנט, או שיקנה ב DVD. (למרות שאז לא פתרנו את בעיית התרגום)

גיא

פורסם

למה גיא הDVD בארץ גם לא מתורגמים :?:

נראה לך שבכלל מוכרים איפה שהוא עונות שלמות של "אוז", זה לא כמו "חברים"...

פורסם
למה גיא הDVD בארץ גם לא מתורגמים :?:

נראה לך שבכלל מוכרים איפה שהוא עונות שלמות של "אוז", זה לא כמו "חברים"...

אבל בחו"ל:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005Y6YJ/qid=1073042581/sr=1-4/ref=sr_1_4/002-5177943-0713635?v=glance&s=dvd

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00000FBH2/qid=1073042581/sr=1-3/ref=sr_1_3/002-5177943-0713635?v=glance&s=dvd

פורסם

אם יש לו סבלנות, שיחכה עוד 15 שנים כשזה יגיע לערוץ 1. :wink:

וברצינות, לא נראה לי שיש דרך כלשהי, אלא אם יש איזה מעריץ שרוף על הסדרה שהקליט את כל הפרקים.

אגב,זו סדרה מצויינת :!::!:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שינסה בפורום "אוז" בתפוז. יש שם הרבה שהקליטו את כל הפרקים מההתחלה. אולי תמורת תשלום סימלי\טובות הנאה מיניות הם יהיו מוכנים להשאיל אותם.

לי יש את כל סיינפלד, אם מישהו מעוניין.

פורסם
שינסה בפורום "אוז" בתפוז. יש שם הרבה שהקליטו את כל הפרקים מההתחלה. אולי תמורת תשלום סימלי\טובות הנאה מיניות הם יהיו מוכנים להשאיל אותם.

לי יש את כל סיינפלד, אם מישהו מעוניין.

תודה גבר רעיון מצוין, אני אבדוק שם...

• תוכן חדש...