Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש לך כזה חומר? או שיש איזה מקום שניתן להשיג אותו?

אני זוכר שבהתקנה של אייל השתמשתם בחומר נוזלי, אבל השתמשתם במברשות למריחת החומר.

IBIZA 20vt

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלי כל הכבוד ויש כבוד עבודה מעולה

רק שאלה קטנה הגריל של ה-L4 שמת רשת או שזה בד ?

עוד משהו לא שכחת לשים ברגים לסופרימו:roll:

קודם תודה על הפירגון והתגובות.

כרגע על הגריל של הL4 יש גרביון שחור, בתקווה שאני ימצא בד הקוסטי שחור אז הגרביון יוחלף.

כרגע אין לי ברגים מתאימים שיתאימו לי בול לסופרימו אבל שיהיה לי קצת זמן פנוי זה יטופל. (יפה ששמת לב)

IBIZA 20vt

פורסם
ויש לך כזה חומר? או שיש איזה מקום שניתן להשיג אותו?

אני זוכר שבהתקנה של אייל השתמשתם בחומר נוזלי, אבל השתמשתם במברשות למריחת החומר.

לא אין לי כזה חומר אבל אני יכול לבדוק אצל היבואן. אצל אייל השתמשנו בפיסטולט עם מברשת אתה לא מגיע לאותם תוצאות.
פורסם
על הגריל של הL4 יש גרביון שחור

גרביון שחור.. אהממ.. מה גרביון שחור?? הL4 לא מספיק סקסי?8)

ומאז ההתקנה המדהימה אצל אייל עברו קצת מים בירקון.. יאללה יוסי, תתארגן על זה. אני בדרך.. [סתם, אין לי רעשים תודה לאל]

פורסם

פשששששש יפה מאוד ומשובח אני ממש אוהב את ה4 ערוצים של DLS לדעתי אחד המשובים חבל שאתה לא מנצל את הזרם שלו ועובד ב4 אום ..

לגבי העבודה פיצוץ:)

הערה קטנה , מהיכרות עם הסופרימו הייתי הולך אוף אקסיס ומנצל את הייתרונות שלו

פורסם

סך הכל זה העניין של טעם אישי, הסופרימו היו אצלי באוף ועכשיו הם באון מכוונים לאמצע הרכב ואני חייב לציין שיש שינוי של שמים וארץ. למי שיש בעיה אם בניות בולטות מדי יכול לעשות את מה שאמרת אבל כפי שאתה רואה לי אין בעיה כזאת:lol:.

חבל שאתה לא מנצל את הזרם שלו ועובד ב4 אום ..

לא הבנתי למה זה משנה כל כך, יש לי את האופציה לעבוד בהתנגדויות נמוכות וזה יתרון ולא בהכרח אני חייב לנצל זאת.

אין לי צורך לעבוד בהתנגדויות גדולות יותר סך הכל אני לא עובד אם אלמנטים שדורשים מאות וואטים חוץ מזה שהמגבר עושה עבודה מעולה גם עכשיו.

IBIZA 20vt

פורסם
הערה קטנה , מהיכרות עם הסופרימו הייתי הולך אוף אקסיס ומנצל את הייתרונות שלו

מה שנכון בסט אפ מסוים לא מקיש על סט אפ אחר. יש המון גורמים שמשנים את פני הדברים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה שנכון בסט אפ מסוים לא מקיש על סט אפ אחר. יש המון גורמים שמשנים את פני הדברים.

הושקע המון מחקר ופיתוח רק כדיי שהאלמנט יעבוד בצורה של אוף אקסיס ע"פ מורל זאת הדרך עם האלמנט הזה

פורסם

הכל נכון ויפה.

בפועל , בדיוק כמו המקרה הזה - בכל סט אפ הצורה המיטבית של האלמנט שונה.

זה לא נכון להגיד שהצורה הנכונה היא און או אוף אקסיס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפי הבנתי, הסופרימו "פיקולו" הם תוכננו לעבוד באוף אקסיס לא?

הם בעצם מיוצרים לרכב.

לאומת הסופרימו הרגילים, שם בעצם טוויטר ביתי והוא אמור לעבוד באון אקסיס.

פורסם

עדכון קטן:

לאור התלונות של כמה אנשים פה על זמזומים בדלת:screwy: היום פתחתי אותה והתברר שהכפתור של הדלת התחיל לרקוד, הדבקתי כמה ספוגים ועכשיו אני מקווה שאנשים יפסיקו אם התלונות:wink:

גם המגש האחורי קיבל טיפול מיוחד ואפשר להגיד ש99% מהרעשים נעלו, פשוט היה צריך לדעת איפה לדחוף...את הספוגים.

עכשיו אפשר להגיע למפגש בראש שקט בלי שכל מיני אנשים התלוננו על זמזומים...טוב נו אולי רק זמזומים באוזניים.

בהתקנה הישנה שלי הטוויטרים היו באוף ונשמעו מאוד הנמים, היום הם נשמעים כאילו זה טוויטר אחר שלא הכרתי הרבה יותר צלול ופתוח.

מתן- אין פה כללים ברורים סך הכל אנחנו עושים מה שנשמע לנו הכי טוב לכן מה שנשמע לך טוב לי יכול להשמע גרוע.

IBIZA 20vt

פורסם

הבניות נראות מצוין ומשתלבות ברכב

הדבר היחיד שקצת מפריע לדעתי הוא סידור החוטים מאחורה

חוץ מזה נראת אחלה עבודה ואחלה רכיבים

פורסם
אדי אני לא נגעתי לו במערכת :| למה חאפר :p

וואלה לא יודע, אבא שלי מחייך כל רגע שהוא נכנס לרכב 8)

מה שלא יהיה - זו מערכת שאני אשמח לשמוע בהזדמנות שתהיה לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...