Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם הטרייד אין במחיר מחירון הכלול במבצע הוא לכל סוגי הרכב או רק לדגמים ספציפיים?

הכל יחסי!

מה הרכב שאתה רוצה לרכוש ומה הרכב שאתה מעונין למסור?

בגדול אין מושג כזה מחירון לכל רכב.. הכל כפוף לתנאי הט.אין , אל תצפה לקבל מחירון על רכב שיש לו שוק גרוע מאוד או שניתנת עליו הנחה קבועה (במשך השנה) כחדש..

מעבר לזה מבצע ה"72 שעות" לא מסתכם בט.אין בלבד אלה הרבה הרבה מעבר לזה (כמו הנחת מזומן והטבות ברוב הגופים שמשתתפים באותו מבצע [למשל "איתוראן" , ביטוח, מימון] ).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר תודה,

אני מעוניין בפאסאט (טרנדליין) ורוצה לעשות טרייד אין על הרכב שלי שהוא אופל אסטרה 1.8 שנת 2005.

אתה יודע באיזה ערך שקלי ההטבות יכולות להסתכם?

פורסם
עומר תודה,

אני מעוניין בפאסאט (טרנדליין) ורוצה לעשות טרייד אין על הרכב שלי שהוא אופל אסטרה 1.8 שנת 2005.

אתה יודע באיזה ערך שקלי ההטבות יכולות להסתכם?

אני שייך לאוטו דיל שאיתו צ'מפיון עובדת ואני כבר אומר, לך מעכשיו שאת האופל קשה למכור ויש לו שוק נוראי אבל תגיע למתחם של אוטו דיל זה מאוד קרוב לצ'מפיון מרכז ויבדקו, לך את הרכב כמובן זה כרוך עם הרכב לא עבר תאונות ומצב המכניקה היא טובה וכ'ו.

יניב

פורסם

מנסיון רע מאוד עם אוטו-דיל בעבר, אני רק יכול להמליץ לך לנסות ולמכור את הרכב לבד, אלא אם כן אתה פשוט לא יכול להסתדר יום ללא רכב ומוכן לקבל עליו כל מחיר שאוטו-דיל יתנו לך.

• תוכן חדש...