Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום אני מעוניין לקנות משהו בגודל של בלוק - אך שיהיה עשוי מבטון , לצורך ניסוי שאני בודק עם המקדחה שלי .

מחפש מקום במרכז הארץ .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך 2 אופציות.

הראשונה זה להכין לבד, לקנות שק מלט בחנות לחומרי בניין, לערבב עם מים חול וחצץ ביחס של

1 מלט, 2 חול, 3 חצץ ברמת יחידות, להכין תבנית בגודל הרצוי ולצקת.

האופציה השניה זה ליצור קשר עם אחת מחברות לניסור וקידוח בטון, ולשאול איפה הם מנסרים בטון בזמן הקרוב ולבוא ולקחת את השאריות.. (הם ישמחו אם תפנה להם את שאריות הבטון 8)).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

או שפשוט תשוטט באיזור שבונים כביש, מנהרה, ביוב או כל עבודה ציבורית אחרת ותמצא שם חתיכת בטון.

כמובן שתמיד תוכל לקדוח באחד מעמודי הבניין, רצוי בעזרת מקדח גדול ככל שניתן :-)

פורסם

הכוונה בבטון מזויין זה בטון עם ברזל.

כלומר יציקת בטון על רשת ברזל (לבניית קיר או ריצפה לדוגמא) הינה "בטון מזויין".

אם אתה רוצה לעשות ניסויים עם מקדחה עדיף שתמצא חתיכת בטון לא מזויין כדי שהמקדחה שלך לא תפגע בברזל שנמצא בבטון המזויין.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

מה הניסוי המתוכנן? אולי נוכל לענות לך מניסיון, הזוי ככל שזה נשמע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה עם מקדחה רגילה, תקדח לאט ותעשה הפסקות מידי פעם, אם אתה עם פטישון פשוט תקדח רגיל וזהו.

אם אתה קודח בתוך מקום סגור כמו בית למשל, תפעיל את השואב אבק ותשים את הפיה של הצינור שלו 2 ס"מ ממקום הקדיחה כדי שכל הליכלוך ישאב ישר ולא יתפזר בחדר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לי כיום את המקדחה מהסדרה ה"כחולה" של בוש , אני מעוניין לבדוק שני דברים איך היא מסתדרת עם קדיחה בבטון .

והדבר השני אני רוצה לדקוח חור , ואז לקנות "אמפולה כימית" ולהכניס לתוך ה"אמפולה כימית" ברזל בניין 10 מסולסל .

ולבדוק איך זה תופס .

סקרן .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

איזו מקדחה? דגם?

האם זו חשמלית או בכלל מברגה?

בכל מקרה היא אמורה להסתדר עם בטון במצב רטט, כמובן שצריך מקדח מתאים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

והדבר השני אני רוצה לדקוח חור , ואז לקנות "אמפולה כימית" ולהכניס לתוך ה"אמפולה כימית" ברזל בניין 10 מסולסל .

ולבדוק איך זה תופס .

סקרן .

נסה את החומר של סיקא http://domochemica.com/en/index2.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=38&Itemid=36

מניסיון רב עם אמפולות כימיות למיניהן הוא הרבה יותר טוב אבל אישית אני מעדיף להשתמש בעוגן אקספרס עם 2 טבעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאיסמאיל הניה, ראש החמאס בעזה, יש מפעל בטון שסיפק בטון לגדר ההפרדה (מי אמר שהשחיטות אצלנו חוגגת?) צור איתו קשר, אולי הוא עושה משלוחים למרכז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לי שאלה למומחי הבטון שביננו:

לפי המתכון, שמים יחידה אחת של מלט עם שתי יחידות חול ומערבבים.

אם אני אשתמש רק במלט, האם היציקה תהיה חזקה יותר מתערובת של מלט + חול?

תודה.

פורסם

אם תשתמש רק במלט התערובת תחלש משמעותית.

אם לא תשים חצץ תקבל תערובת מלט (טיט) ולא בטון.

לקבלת בטון חזק אתה צריך לשים 1 יחידה צמנט מלט שחור, 2 יחידות חול, 3 יחידות חצץ ומים.

אם תרצה עוד יותר חזק תשנה את היחס ל 1:2.5:2.5 (1 מלט, 2.5 חול, 2.5 חצץ)

שאני אומר "יחידה", הכוונה לכף\דלי, תלוי בכמות.

מערבבים היטב את כל החומרים המוצקים בעזרת מעדר או כף בנאים (מסטרינה :)), עד שהתערובת אחידה. תשתדל שלא יישאר מלט או חול לא מעורבב על רצפת הכלי.

תעשה גומה במרכז התערובת המוצקה ותתחיל להוסיף מים. תעשה את זה זאת לאט ובמנות קטנות, ולאחר כל הוספת מים תערבב.

צריך להגיע למצב שהעיסה גמישה ורטובה כולה, כדי שיהיה נוח לצקת אותה, אך שלא תהיה דלילה ונוזלית מדי.

3(3).jpg

GOLF TDI

תמונות של הרכב

• תוכן חדש...