Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנסיון צריך להילקח בערבון מאוד מוגבל. תלוי מהי האדמה שעליה הידקו את המצע.

באיזור שבו אני גר, האדמה חרסית (נקראת "נארי") עובדת שעות נוספות בכל השנה, וראיתי בתים עם יסודות של 15 מ' שנסדקו ללא רחם, למרות הכלונסאות, חגורות בטון כולל זיון מברזל ומה שלא תרצה.

אם אתה במקרה יושב על סלע או קרקע יציבה מאוד - אולי היציקה תחזיק (גם, לא מומלץ כי במקרה הראשון של תזוזה כמו רעידת אדמה, המשטח יתפרק, במקום להיסדק).

לטעמי לא שווה לחסוך על רשת ברזל, עבודה כפולה תהיה יקרה בהרבה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יושב על אדמת חול (איזור התעשייה הדרומי של אשקלון. אני יושב בדיוק איפה שהיו המירוצים בזמנו) ומילוי של 80 ס"מ כורכר מהודק.

הסיבה שבחרנו לצקת בלי זיון היא לא חיסכון אלא יכולת לשבור ולפרק את הרצפה בשעת הצורך. החצר מיועדת להגדלת אולם ייצור בעתיד ואני אמטרך גם למקם בה מנופים ולכן חשוב לי לה יות מסוגל לשבור אותו בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז במקרה שלך, חול הוא דבר מאוד יציב כאשר אינו חשוף לרוחות (כמו בלטות בבית, יושבות כמו גדולות עשרות שנים), וגם השיקול שלך היה נכון בגלל הצרכים. (אגב, זה לא המפעל של קוקה קולה/קרלסברג שיושב על מסלול המירוצים לשעבר?).

במקרה של אדמה - כאשר הגרגרים מתנפחים ומתכווצים בהתאם לטמפ' ובעיקר בהתאם למידת הלחות - דבר כזה היה מתפורר לך תוך חודש מקס.

פורסם

ברור שסוג הקרקע והמצע הוא שיקול חשוב.

אני נמצא 300 מטרים צפונית לקרלסברג והמירוצים היו באיזור מהרחוב הראשון של איזור התעשייה צפונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...