Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS UNDERGROUND - לא מצליח להתקין...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש כמובן, אבל לא מצאתי תשובה (אולי לא חיפשתי מספיק טוב?)

יש לי עותק של NFS U, התקנתי אותו על מחשב כלשהו, עובד מצוין. באתי להתקין על המחשב שלי (פנטיום 4 עם WIN2000 שהכל עובד עליו) ובאמצע ההתקנה -

A problem occured when trying to transfer the file 'E:\Cars\INTEGRA\GEOMETRY.BIN' from the media.

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

מן הסתם לנסות שוב לא עובד, ומשום מה גם לא ניתן אצלי לצרוב את המשחק. למישהו יש מושג מה הבעיה?

תודה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני קיבלתי את אותה ההודעה, כל פעם לגבי קובץ שונה.

בסוף ויתרתי (אחרי ש"הרסתי" ארבעה דיסקים בצריבות) והתקנתי ישירות מהBIN שנמצא על המחשב.

:-)

פורסם

זהו, שלי אין BIN על המחשב, ואני גם לא מצליח להעתיק את המשחק אל ההרדיסק, הוא נתקע באיזה שלב... (בעצם, בדיוק באותו שלב...)

במחשב אחר זה עבד פרפקט, פשוט לא מובן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אצלי אותו הדבר, בערך ב 80% הוא פתאום לא מוצא את הקובץ Drvmgt.dll ולא מתקין את המשחק

והקובץ בכלל לא נימצא בדיסק השני, גם לי אין מושג מה זה לעזעזל, ואיך פותרים את הבעיה, לכל מי שיש פתרון אנא עיזרו :cry::cry:

פורסם

קרה לי משהו דומה במשחק אחר (commandos 3) הבעיה ניפתרה אחרי שהתקנתי virtual CD ניתן להורדה בחינם ב Download.com. התוכנה מדמה כונן CD נוסף ששומר את המידע על ההארד-דיסק, ניתן להעביר כמה דיסקים שרוצים.

אפשרות חלופית היא ISO Buster אבל את התוכנה הזו אני פחות מכיר.

פורסם

יש עוד תוכנה טובה : Daemon tools

אפשר להתקין דרכה וזה 99.9% יעבוד :roll:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

התשובה תמונה במהירות הצריבה של דיסק המשחק, ומהירות קריאה של ה- CDROM.

תנסו לצרוב את המשחק (קובץ האימג'- Image המקורי) במהירות קטנה מ- 8x בתוכנה 120% אלכוהול או נרו 6 זה צריך לעבוד...

ד"א

בתוכנת 120% אלכוהול (Alcohol 120%), יש virtual cd ממש מוצלח אפשר להשתמש בו במקום לצרוב את הדיסק.

Finger's gonna kill me.

פורסם

מישהו יכול להסביר קצת יותר איך לעשות את זה בדיוק

יש לי isobuster , ויש לי את 2 הדיסקים של ההתקנה של המשחק

בדיסק השני יש קובץ שחסר (Drvmgt.dll)

עכשיו איך אני משתמש בתוכנה כדי שאני אוכל לצרוב את הדיסקים בלי שזה יודיע לי שחסר לי את הקובץ :?::?:

פורסם

גם לי זה קרה עם ווינדווס אקס פי.

אבל הייתי חכם זה מגיע לאיזה שהוא מקום אומר שגיאה, אז תחיליף דיסק אחר כח מחבר שצרב לעצמו, לא שאתה תצרוב תדיסק כי יהיה אותו שגיאות ד ככה כל פעם שאומר שגיאה אז תשחק בין הדיסקים וזה יעבוד לכםף כאיול תכניס דיסק נגיד מס' אחד אז תחליף מיד למס 1 אחר, וכנל ככה גם בדיסק שני רק בהתקנה,

ואחר כך שזה מותקן אז יהיה חסר לכם איזה קראק ששוקל משהו כמו 3 מגה תגידו לי ואני ישלח לכם!!!!!!!!!!

פורסם

תנסו לצרוב את המשחק (קובץ האימג'- Image המקורי) במהירות קטנה מ- 8x בתוכנה 120% אלכוהול או נרו 6 זה צריך לעבוד...

ד"א

בתוכנת 120% אלכוהול (Alcohol 120%), יש virtual cd ממש מוצלח אפשר להשתמש בו במקום לצרוב את הדיסק.

שטויות , אני צרבתי במהירות 48 ועבד לי יופי.

פורסם

ד"א

שטויות , אני צרבתי במהירות 48 ועבד לי יופי.

אני צרבתי במהירות 52x ועבד לי מצויין, אז לפני שאתה קופץ תשמע לבעלי נסיון :p

צריבה מוצלחת של דיסקים עם הגנות תלויה בכמה פרמטרים:

1. הכי חשוב- איכות ה- Image המקורי שנלקח מהדיסק המקורי (תוכנות שיודעות לעשות את העבודה כמו שצריך הן clonecd ו- cdrwin וכיום יש עוד כמה חדשות וטובות).

2. צורב- צורב שיודע להעתיק את ההגנות של ה- Image או הדיסק המקורי (לי יש צורבPlextor והוא יודע לעשות זאת נאמנה).

3. תוכנה- יש הרבה תוכנות שיודעות להעתיק את ההגנות (ואת השגיאות המושתלות) כמו שצריך חלק מהן ציינתי.

4. מדיה - איכות המדיה (הדיסק שעליו נצרב החומר), דיסקים באיכות ירודה ישפיעו ישירות על תוצאת הצריבה.

5. Cdrom - לפעמים ה- Cdrom אחראי לתופעה בכך שהוא לא מצליח לקרוא כמו שצריך את הדיסק הצרוב (בד"כ צריבה לא מוצלחת או כונן לא מוצלח).

זאת גם הסיבה לכך שדיסק צרוב פועל במחשב מסוים ובמחשב אחר הוא לא פועל...

כל אחד מהדברים הללו יכולים לגרום לדיסק לא לפעול כמו שצריך.

הפתרון שנתתי למעלה הוא לצרוב במהירות נמוכה ואז בד"כ הצורב מסוגל לעשות עותק יותר מוצלח(הוא מצליח לקרוא/לכתוב את ההגנות/שגיאות יותר טוב), למרות שזה לא 100% פתרון, בד"כ זה עובד.

באתר הבא יש אינמפורמציה על הנושא -

http://www.cdrinfo.com/

עדי

Finger's gonna kill me.

פורסם
עשיתי חיפוש כמובן, אבל לא מצאתי תשובה (אולי לא חיפשתי מספיק טוב?)

יש לי עותק של NFS U, התקנתי אותו על מחשב כלשהו, עובד מצוין. באתי להתקין על המחשב שלי (פנטיום 4 עם WIN2000 שהכל עובד עליו) ובאמצע ההתקנה -

A problem occured when trying to transfer the file 'E:\Cars\INTEGRA\GEOMETRY.BIN' from the media.

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

מן הסתם לנסות שוב לא עובד, ומשום מה גם לא ניתן אצלי לצרוב את המשחק. למישהו יש מושג מה הבעיה?

תודה!!

רוני

רוני גם יכול להיות שהצורב שלך לא מתפקד 100% תחת win2K תקרא את המאמר הבא, ותראה שהצורב שלך מתפקד כמו שצריך -

http://www.cdrinfo.com/Sections/Tips/CDR%20And%20Win2k.asp

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...