Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות טרקטורון, אני חדש בעסק ולכן אני מתחיל בקטן עם השקעה נמוכה יחסית לא יותר מ10,000

איזה טרקטורון נחשב עמיד ואמין יש לציין שאני לא ילד שמשתולל והורס אלא רק לטיולי שטח מאתגרים.

הונדהEX אמרו לי שהוא אמין אך קטן ואני בחור גבוהה..

האפשרות שנשמעה לי הכי אופטימלית כרגע זה פולריס 400...

מישהו יכול לכוון אותי אולי מכיר מישהו שמוכר דגם שיתאים לי..מודה לעוזרים!

פורסם

פולריס 400 או 400 ספורט יספקו אותך בשביל ההתחלה, אבל וזה אבל רציני,

תרגיש שמהר מאוד ניגמר לך הכוח בכלי, ןתרצה לעבור לכלי אחר.

לגבי בדיקה קח איתך מישהו שמבין קצת בטרקטורונים והוא כבר ידע מה לבדוק.

לבד אני לא מאמין שתצליח לבדוק.

בגדול בשנים האלו אתה צריך לבדוק בעיקר חופשים, מנוע וגיר, לא יותר מזה.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה על ההתיחסות..

מה זה חופשים?

עכשיו האם מנסיעה קצרה בכלי אני יכול לדעת עם משהו לא תקין נגיד גיר או מנוע...עפ"י רעש וכו'?

פורסם

מי שמתמצא בכלים כאלו ירגיש אם משהו לא תקין.

חופשים זה בהזה, במיתלים, המזלג האחורי ועוד כל מיני כאלה.

עדיף שתיקח איתך מישהו שהחזיק בטרקטורון כמה שנים.

פורסם

בכללי חשוב מאוד לבדוק את השלדה, יש המון המון כלים שעברו ריתוכים בשלדה, חלקם ניראים בבירור חלק בקושי ובקות אפשר "לדחוף" למישהו חדש בתחום כלי עם שלדה מרותכת.

EX 300 קשה מאוד למצוא ב10 כלי במצב סביר עם רישוינות מסודרים, בגדול זה אחלה כלי,הי לי כזה בעבר ומאוד נהנתי ממנו, כלי אמין וחזק לזמנים של אז.

400 ספורט של פלריס כלי יחסית די חזק, אוטומט ו2 פעמיות שזה הרבה יותר בעיות וגם ככה פולריס של פעם לא משהו באמינות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

EX אני לא יקנה בגלל שזה טרקטורון קטן מימדים ואני גבוהה וכבד...

תגדיר בעיות אחי, אם אני לא גומר אותו כל נסיעה ולא מתהפך ושורף לו את הגז, עדיין יש מצב שהוא לא ישרוד לי...

פורסם

לפולריס של פעם היו הרבה בעיות חשמל ותקלת במגנטו, כמו ן אלו מנועי 2 פעימות שהם לא שיא האמינות, לכן חשוב לטפל בכלים כאלו, התחזוקה די פשוטה אם ילך ידע במכונאות.

ראיתי הרבה אנשים גדולים על EXים קטנים, תעשה סיבוב ותיראה אם נוח לך.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

עוד דבר, אם ישנו מישהו שמחזיר את הטרקטורון שלו בבנין קומות וחונה אותו בחניון תת קרקעי, איך הוא איבטח אותו וכמה זה באמת רצוי...

• תוכן חדש...