Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL 75.4 VS Z4200Mac Audio

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שניהם אני יכול להשיג בסביבות אותו מחיר רק הJBL מיד 2 והמק חדש

את מי יותר שווה לקנות?

שירים סאב של 200RMS ומורל טמפו

תודה לעוזרים!

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטעמי שניהם נמצאים ברמה דיי דומה

אם אתה מתלבט בניהם בין חדש ומשומש הייתי הולך על המק אאודיו חדש!

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

יופי

ועכשיו נשאל כמה אנשים בחנו אחד לאחד את שניהם על אותו סטאפ\דומה?

לא אהבתי בכלל את הסאונד הקר של המאק הJBL הרבה יותר חם ונעים ממנו

גם בתור חדש ובמחיר נמוך אפילו יותר לא הייתי לוקח אותו,לעומתו את הJBL קניתי פעמיים (אחרי שנגנב כחדש בפעם הראשונה)

ובפעם השניה קניתי משומש ב800 ש"ח מחבר בעל חנות (לקוח ששידרג)

שמעתי את המאק בעוד כמה הזדמנויות מאז,ובאמת באמת שאני לא מצטער :mm_wink:

אבל אין תחליף לאוזן,תנסה לשמוע את שניהם ולהחליט לבד מה מוצא חן בעינך יותר

אם יש לך אפשרות (אכזרית) למתוח את התקציב הייתי בודק את הSUNDOWN SAX.4 שדובר עליו רבות (לא יצא לי לשמוע)

אם באמת מדובר במגבר חזק וברמה גבוהה (גם מבחינת חיתוכים ושליטה בבי-אמפ בעתיד) ב1800 ש"ח הייתי בודק ברצינות

קח בחשבון שמגבר טוב ילווה אותך תקופה ארוכה גם כשהרבה רכיבים אחרים ישתנו,ולכן זו השקעה מאוד משתלמת!

שבת שלום ומבורך

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הSUNDOWN SAX.4 שדובר עליו רבות (לא יצא לי לשמוע) אם באמת מדובר במגבר חזק וברמה גבוהה (גם מבחינת חיתוכים ושליטה בבי-אמפ בעתיד) ב1800 ש"ח...

אלעד

איפה אוכל להשיג את המגבר הנ"ל ב1800 ש"ח? (עדיפות לאיזור רחובות והסביבה).

פורסם

עדכון:

אחרי שהלכתי לשמוע את המגבר ברכב של חבר שלי לא התרשמתי בכלל

אז החלטתי להוסיף קצת כסף ולרכוש את המגבר SRx4 של חברת audison שמעו בחיים שלי לא האמנתי שהמערכת שלי יכולה להפיק כזה צליל ועוצמה והסאב התחיל לרקד לי כמו שצריך סוף סוף!

בקיצור תודה לכל העוזרים ובמיוחד לתומר מ tomcar פשוט עשה לי עבודה מדהימה ברכב ועל כל העזרה המקצועית שלו!

פורסם

לדעתי עשית טעות .

הSAX100.4 חזק משמעותית מהאודיסון , וסביר להניח שהיה מביא אותך לתוצאה טובה יותר .

אבל מכיוון שכנראה אין לך נק' ייחוס נכונה,

אתה יוצא בהצהרות על "סאב שמרקד כמו שצריך סוף סוף"

שמעו בחיים שלי לא האמנתי שהמערכת שלי יכולה להפיק כזה צליל ועוצמה והסאב התחיל לרקד לי כמו שצריך סוף סוף!

אבי געזונט,

מידן.

ZZR

• תוכן חדש...