Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL 75.4 VS Z4200Mac Audio

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיפה זה שאני העלתי את המידע על SUNDOWM, ואתה שואב ממנו ומתווכח איתי?:shock:.

מידן, זה שאין לך נסיון עם המוצרים זה בסדר, זה שאתה ניזון משמועות זה גם בסדר.

אבל זה שחסר לך ידע ואתה גם מתווכח זה כבר מעניין.

בבקשה מידן, תכיר:

חברת אודיו-קומפ ( AZaudiocomp)

http://www.azaudiocomp.com/

זאת יצרנית הרכיבים עבור אודיסון וארץ(מן הסתם תחת תאגיד אלטרומדיה).

כל הרכיבים בקרוסים של אודיסון וכנ"ל גם במגברים שלהם הם תוצרת אודיו-קומפ.

אותו דבר קורה גם מבחינת כבלים ומפצלים וכל הקשקושים מסביב, יכולים לקנות אותם מחברות אחרות, אבל עדיין בוחרים לייצר לבד.

בשביל זה למשל קיימת חברת קונקשן(CONNECTION) .

http://www.connectionaudison.com/home.htm

שהיא יצרנית אביזרי ההתקנה,כבלים ואביזרים עבור אודיסון.

אודיסון מייצרת החל מברגים ועד לפורטים דרך כבלים ,קבלים,סלילים,נגדים ושאר ירקות.

under construction..

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם באמת זה המצב אז המגבר הזה הוא קניה טובה מאוד . אבל מאיפה בדיוק אתה קובע את זה ? זה לא שהמגבר מגיע עם תעודת לידה אמיתית.

test review שנערך ע"י המגזין CAR&HIFI.

גם עשו בדיקה באחד הפורומים(לא זכור לי איזה בדיוק) של הSRX4 מול DLS RA40 (סדרת הרפרנס) וגם שם בדקו נתונים.

בשניה שאני אמצא את זה, אני אעלה זאת בקישור.

בכל אופן, זה גם לא כלכך מסובך, כל המגבר בנוי עם רכיבים שיודעים לעבוד בהספקים של עד 100 וואט , אז ככה שלהוציא 15 אחוז יותר מהמוצהר זה לא ממש בעיה.

מי שמתעניין איך בנויים המגברים הללו יכול לראות ולקבל מידע בקישור הנ"ל:

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=FEATURESRX

רק לעבור ללינק של הINTERNAL.

יאמר לזכות אודיסון שכמות המידע שהיא חושפת ומעלה לעיני הציבור היא עצומה, אין הרבה חברות שמפרסמות המון תמונות פנימיות של המגברים שלהם, בטח ובטח לא בסדרות היותר נמוכות של אותה חברה.

under construction..

פורסם

גרין - לגבי המבחן שאתה מדבר עליו באמת מעניין לראות .

לגבי הקישור לאתר שנתת- זה שהמגבר נראה יפה לא אומר שום דבר לגבי מה הוא באמת. אם תפתח גנסיס 4 ערוצים הוא יראה יותר פשוט ממנו אפילו .. אז זה אומר משהו ? ברור שלא.

לגבי רכיבים שיודעים לעבוד עד 100 ? גם זה לא אומר כלום. אין בהכרח קשר בין כמה שהרכיבים יכולים לעבוד לבין כמה שהוא מוציא באמת .

אם המגבר היה מוציא באמת יותר כמו שאתה טוען אודיסיון היו מפרסמים את זה ואם לא בטוח ובטוח שהיו טורחים לפרסם תעודת לידה או נתונים על הספק מוצהר מול הספק טיפיקל כמו שחברות מכובדות אחרות עושות. הם עושים את המגברים מהסדרות הנמוכות כדי למכור ולהגדיל רווחים . אין סיכוי שהם מצהירים הספק נמוך כי זה פוגע בהם במכירות . הם לא טיפשים. הלווי וההספק באמת היה גבוהה יותר. קשה לי להאמין.

פורסם

לדעתי האודיוסון תהיה אופציה עדיפה יותר הSRX היא סידרה פשוט מעולה.

ואם לבן אדם היה 1800שקל או 2000 אפשר היה לחפש גם LRX ועוד רבים וטובים .

פורסם

לך אולי התמונות של המגבר והפירוט על איך הוא בנוי לא אומר לך כלום.

לאחרים כן.

TRU TECHNOLOGY מצהירה הצהרות הרבה יותר נמוכות ממה שהמגברים שלה מפיקים בפועל בכל הסדרות שלהם.

זה לא אומר כלום.

אין שום ספק שאודיסון הוציאה את הSRX על מנת להרחיב את השוק שלה גם לפלחים עממיים יותר.

אבל בין זה לבין הקשה מכך על איכות או טיב לא תמיד נכונה.

סה"כ אם היה מדובר על מגבר 4 ערוצים של 140 וואט RMS לערוץ שיציב ב1 אוהם ב1200 ש"ח, הייתי אומר לך שזה בדיחה כי זה לא הגיוני מבחינה כלכלית, אלא אם בא לחברה להפסיד כסף.

אבל לא צריך להיות גאון כדי לקחת מגבר שבנוי בצורה מצויינת ובטכנולוגיה טובה בשיתוף עם רכיבים שיודעים לעבוד עד הספקים של 100 וואט, ומכאן להוציא מגבר שנותן באיזור ה75 וואט RMS .

פרט לכך אודיסון לא צריכה הספקים גבוהים כדי לשווק את עצמם ולמכור.

שרוב המגברים בסדרות ההתחלתיות של כל חברה הם באיזור ה4*50 וואט RMS, גם 65 וואט RMS לערוץ זה קלף מנצח.

ואני לא מדבר כרגע על קרוס LPF לסאב של 24DB/סלופ , אפשרות כניסת HI-LEVEL שמוסיפים עוד רבות לעניין.

under construction..

פורסם

קודם כל התמונות אומרות לי מספיק . אל תקבל החלטות שגויות בגלל מונה הודעות קטן. 8)

מה הקשר בין טרו אפילו סדרת הכניסה שלהם שהם מגברים טובים יותר ויקרים יותר מהמגבר הפשוט הזה של אודיוסיון.

שוב , תסביר לי מה זה בדיוק הרכיבים האלו שיודעים לעבוד עד 100 שאתה מדבר עליהם ?

אודיסון על מנת למכור צריכה למכור מגברים בעוצמה מסויימת. לקנות מגבר 4 ערוצים שבגישור נותן בקושי 200 וואט בשביל הסאב זה בזבוז כסף. אם המגבר היה חזק יותר הם היו טורחים לציין זאת בעקיפין או במפורש כי פשוט הם ימכרו פחות- והשרשור הזה היא הדוגמא האמיתית בפועל לזה.

הלוואי ומה שאתה אומר היה מסומך בצורה כל שהיא כדי שאלו עם תקציב מוגבל יותר היו יכולים להנות . אבל זה לא המצב לצערי.

פורסם

שלא תבינו לא נכון , אני לא אומר שהמגברים האלו לא טובים ואין לי שום דבר נגד אודיסון - קטונטי מלהעביר עליהם ביקורת. אבל צריך להבין שהמגבר הזה הוא זול כי מדובר בהספקים נמוכים ורכיבים פשוטים ולא צריך לשייך את איכות המגבר למותג אודיסון באופן אוטומטי - המגבר הזה אולי טוב בגישור לסט קומפוננט או לסט קומפוננט מאוד מאוד נציל או 4 רומקולים פשוטים. מעבר לזה הוא לא מספיק טוב.

אם כבר מגבר שהוא כבר מתקבל על הדעת זה ה SR3. השאלה בכמה מוכרים אותו בארץ ..

פורסם

.

לא רוצה להרוס את " פסטיבל סדרת הSRX " ,

אבל כדאי שתגלו מעט איפוק בתגובות,

העובדה שמדובר באודיסון לא הופך את המגבר אוטומטית ל"היי-אנד",

המגבר ממוצע בכל קנה מידה .

לדעתי - מדובר על מגבר ממוצע ומטה בכל קנה מידה .

הוא לא חזק , לא איכותי , ולא זול . סתם מגבר.

ניר החליט שהוא אנדרייטד? אז הוא החליט .

הוא גם כתב שאודיסון מייצרים לעצמם ברגים, קבלים, וסלילים.

חברת connection המדוברת מייצרת בסין .

נ.ב.נ.

למי שיסתכל באתר של אודיסון יראה שהמגבר נמדד בתקן CEA-2006

בדיוק כמו ה 75.4 הידוע, שמוציא 104*4

(כמעט 60% יותר מהאודיסון) ,

תחת אותו תקן.

ZZR

פורסם

מידן ,

אני לא "החלטתי" אלא בדיקה שלו בCAR&HIFI שאומרת אחרת, סטיה של 15% כלפי מעלה בהספקים כאלו קטנים זה קשקוש, 65 מול 75 זה ממש לא משמעותי ולכן זה לא איזה סיפור גדול.

אם אתר המגזין היה קיים, תאמין לי שהייתי מעלה קישור לבדיקה ואז לא היה לך מה להגיד.

למרות שזה לא משנה כמה עובדות שיראו לך אתה עדיין תמצא על מה להווכח.

בדיוק כמו מה שכתבת על אודיו-קומפ.

מה זה משנה איפה חברת קונקשיין מייצרת? היא מייצרת את הכבלים והאביזרים שאודיסון מוכרת.

דיברתי בכלל על חברת אודיו-קומפ -העובדה הקיימת שהיא זאת שאחראית על כל הרכיבים של אודיסון.

זאת עובדה שלפני שניה אתה בכלל לא ידעת על קיומה ועוד התווכחת איתי על זה שאני בכלל ממציא את זה (כאילו יש לי בכלל איזה אינטרס נסתר ולא ברור:shock:).

אף אחד לא מתייחס לSRX כאל "היי-אנד" כי הוא רחוק מזה שנות אור.

כתבתי שביחס למחיר שלו אין לו הרבה מתחרים איכותיים וזה בדיוק מה שקורה גם בפועל, עובדה שאתה לא יכול להתווכח איתה.

אם ב1200 ש"ח אתה מקבל מגבר בעל הספק של 65 וואט RMS לערוץ+קרוס משוכלל שכולל 24DB/סלופ לסאב +אפשרות מעקף של הפרי אווט וחיבור כניסות היי-פאוור.

וכל זה במגבר מבית מעולה והוא תוצרת איטליה - זאת אחלה רכישה שבעולם.

שום דבר שתגיד לא יכול לשנות את זה.

מה פה בדיוק הויכוח?

כן, יש מגברים טובים יותר כמו הסאן-דאון אודיו ואחרים, אבל הם גם יקרים יותר פי 1.5.

כולנו מסכימים על זה? או שגם על זה צריך להתווכח.

ודבר אחרון,

גם הJBL שיצא היה מוצהר 75 וואט RMS , היום הם כותבים שזה 104 וואט RMS (והוא כבר לא מיוצר).

ומה הקטע הכי מצחיק?

האינפיניטי REF475A שהוא זהה לחלוטין לJBL GTO75.4 מוצהר עדיין 75 וואט RMS לערוץ.:roll:

http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF475A&cat=AMP&ser=REF&Language=ENG&Country=US&Region=USA

שאגב גם הוא מדוד בתקן CEA.

under construction..

פורסם
עדכון:אז החלטתי להוסיף קצת כסף ולרכוש את המגבר SRx4 של חברת audison שמעו בחיים שלי לא האמנתי שהמערכת שלי יכולה להפיק כזה צליל ועוצמה והסאב התחיל לרקד לי כמו שצריך סוף סוף!

מה הקטע , אם הוא נותן לך כזה צליל והסאב "רוקד" מה קרה שאתה פתאום מוכר אותו ?

משהו פה לא מריח טוב...

פורסם

כי חשבתי אולי לשנות לסאן- דאון בגלל העוצמה אבל אחרי כמה כיוונים זה נשמע אחר לגמרי וזה כבר לא רלוונטי!

• תוכן חדש...