Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי גולף 1.8 94 אוטומט ועשה 182 אלף ק"מ נמצא ברשותי בערך שנה, ויש לי כמה שאלות:

א. מהו הלחץ הנכון בגלגלים הקדמיים והאחוריים?

ב. הרכב בעת ההתנעה לפעמים מגמגם, ז"א הוא דורש יותר גז, ואם אני לא נותן לו גז אז הוא מגמגם והיו פעמים שהוא אפילו נכבה.

ג. מהי צריכת הדלק הנורמלית שאמורה להיות לרכב בנסיעה בתוך העיר.

אני די עוקב אחר צריכת הדלק, ולאחרונה (אני לפני טיפול 10 אלף) הצריכה התחילה לעלות, עד עכשו הוא צרך ליטר לכול 9-10 ק"מ ועכשו הוא צורך בערך ליטר ל8 ק"מ מה יכולה להיות הבעיה ומה רצוי לבדוק ולטפל בטיפול הקרוב.

תודה.

פורסם

א. מהו הלחץ הנכון בגלגלים הקדמיים והאחוריים?

אמורה להיות אצלך מדבקה על קורת דלת מצד נהג.

ב. הרכב בעת ההתנעה לפעמים מגמגם, ז"א הוא דורש יותר גז, ואם אני לא נותן לו גז אז הוא מגמגם והיו פעמים שהוא אפילו נכבה.

יכולות להיות סיבות רבות לכך. ממליץ לעשות חיפוש, היו נושאים דומים.

האם יוצא עשן כחול אחרי ההתנעה? אם כן, יכול להיות למשל בגלל שמן על פלגים ההתנעה קשה.

יכול להיות שפשוט הגיע זמן להחליף פלגים או חוטי הצתה. יכול להיות חיישנים מזייפים.

האם התנעה קשה רק על מנוע קר?

ג. מהי צריכת הדלק הנורמלית שאמורה להיות לרכב בנסיעה בתוך העיר.

צריכת דלק יכולה לעלות בגלל חיישנים שלא מתפקדים כמו שצריך, למשל.

הערות שלי באדום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

א. לחץ האויר מופיע על מדבקה בצד הפנימי של מכסה הדלק.

ג. יש לי את אותו הרכב עם גיר רגיל, צריכת הדלק שלו בתוך העיר היא ליטר לכל 10-9 קילומטרים ובגלל שאוטומט צורך יותר דלק אני מניח שהצריכה שציינת סבירה.

• תוכן חדש...