Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חבילה באיביי בתאריך 13.8.2008 וזאת היתה קניה רגילה וכמובן שילמתי במיידית את הכסף כולל תוספת ביטוח (כל החבילה עלתה 190 דולר עם המשלוח והכל). נכון להרגע לא קיבלתי שום פתק כדי לאסוף אותה מהדואר.

המוכר ציין שתוך 48 שעות מרגע התשלום הוא שולח את החבילה, וזמן המשלוח הוא 6 עד 10 ימים

וזה הלוג לפי המעקב באתר של USPS.

Electronic Shipping Info Received, September 15, 2008

International Dispatch, September 19, 2008, 10:34 am, ISC CHICAGO IL (USPS)

Arrived Abroad, September 28, 2008, 10:44 am, ISRAEL

Into Foreign Customs, September 28, 2008, 10:44 am, ISRAEL

Out of Foreign Customs, September 28, 2008, 10:45 am, ISRAEL

היום אנחנו כבר בתאריך 8/10/2008

אני אציין שמדובר במוצר שאינו מחוייב במכס אלא מע"מ בלבד.

1.מתי לפתוח דיספוט בפייפאל? (ואיך עושים את זה?)

2. איזה פידבק לתת למוכר בסוף התהליך?

ברור לי שיש עכשיו חגים, אבל בכל זאת נראה לי מוגזם קצת כל הזמן הזה (כמעט חודש)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

DISPUTE אתה יכול לפתוח עד 40 יום מתאריך הקניה, שים לב שתאריך זה לא יעבור.

לפי מה שרשום באתר של USPS החבילה כבר יצאה מהמכס בארץ, ניסיתה לדבר עם נציגי הדואר בארץ ?

בקש מהמוכר צילום תעודת משלוח כדי שתראה אם אכן שלח לכתובת הנכונה .

פתח DISPUTE - תמיד אפשר לסגור אותו, אבל צעד חשוב יותר יהיה לברר עם הדואר שלנו איפה נמצאת החבילה, לדעתי היא כבר בארץ. גם את הפעולה הזו השתדל לעשות כמה שיותר מהר אחרי החגים.

בכל מקרה, DISPUTE הוא למקרה שלא תקבל את החבילה. הפידבק שלך הוא זה שצריך לשקף את העובדה שהמוכר שלח את החבילה חודש שלם לאחר הקניה ! חשוב מאוד לציין זאת בפידבק, זה לא תקין !

חכה עם הפידבק עד לסוף התהליך, הוא אמור לשקף את זמן המשלוח (שהיה גרוע כמובן), צורת האריזה, מצב המוצר והתקשורת עם המוכר.

אפשר לפתוח DISPUTE בשתי דרכים - דרך PAYPAL - לחץ על Resolution Center במסך הראשי ואז על Report a Problem

דרך EBAY - גם יש לינק שאיני זוכר אותו, אבל לדעתי מוביל אותך ישירות ל PAYPAL.

חכה עם הפידבק, לך תדע איך המקרה יסגר.

בהצלחה, עדכן אותנו !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עם מי אני אמור ליצור קשר בדואר, עם הסניף המרכזי בעיר שלי? לפי מה הם יעזרו לי בדיוק לאיתור החבילה?

מוזר לי שהחבילה עברה בכלל במכס כי אין עליה מיסים.

ואם החבילה בארץ, ונשלחה לכתובת הנכונה, דיספוט לא יהיה מוצדק כדי לממש את הביטוח עליו שילמתי תוספת? זה שהחבילה בארץ לא אומר שהיא תגיע אלי.

in the face

with a chair

פורסם

כמה דברים שאני הייתי מנסה לעשות.

1- שולח E-MAIL ל PAYPAL לשאול אם DISPUTE במקרה כזה מוצדק, הייתי עושה את זה מהר כי עברו כבר 40 יום מרגע הקנייה, אולי צריך אישור שלהם לפתוח DISPUTE במקרה כזה.

2- הולך לנסות לברר בסניף בעיר שלי האם יש חבילה על שמי. במידה ולא, שואל שם מה אני עושה עם הביטוח שיש לי, איך אפשר לנסות לאתר את החבילה, איזה פרטים צריך. אם הפקיד לא ידע לעזור לי, הייתי מתקשר לשירות הלקוחות של הדואר ושואל אותם אותן שאלות.

3- הייתי מתקשר לשירות של USPS בארה"ב ושואל אותם על הביטוח ומה אפשר לעשות במידה והחבילה לא מגיעה. מספר להם על המקרה ומבקש עזרה באיתור החבילה, גם בארץ. במידה ואי אפשר לאתר את החבילה, לשאול מה עם הביטוח, לדעתי הם אמורים לדאוג לכך.

4- לבקש מהמוכר תשלום של תעודת משלוח.

גם אני מחכה לחבילה, אבל המקרה שלי שונה בתכלית משלך (בכל מקרה הייתי ממליץ לך לקרוא את השרשור שלי מהאספנות). בהצלחה !!

(שים לב שבניגוד למה שכתוב במקרה שלי - במקרה שלך אתה לא אמור לחכות, אלה לפעול מכיוון שגם שלחו לך דרך USPS וגם יש לך ביטוח)

פורסם

טעיתי בספרה אחת

הזמנתי בתאריך 13.9.2008 ככה שביום שני הקרוב יעבור רק חודש ממועד ההזמנה ככה שאין בעיה לפתוח דיספוט

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי עדיף שתפתח ותגלה שהבנאדם ישר וזה יסתיים רק באי נעימות קטנה מאשר שאחרי 40 יום תבין שהוא דפק אותך ואז תהיה בבעיה. אולי אפילו תסביר לו שאתה עושה את זה רק "למקרה", וברגע שהמוצר יגיע תסגור את הדיספיוט כאילו כלום לא קרה.

חשוב לציין שאין לי ניסיון בזה, אבל זה פשוט נראה לי הדבר הכי הגיוני לעשות.

בהצלחה

פורסם

לדעתי הוא לא דפק אותך ולכן יש לברר את העניין מול USPS והדואר שלנו ובמגביל לבדוק איתו שאין טעות בכתובת.

כמו-כן הוא שלח לך את החבילה יומיים לאחר התשלום ככה שנראה לפחות שהוא בסדר, מה מצב הפידבקים שלו ?

פורסם

החבילה שלך בארץ! איך בדיוק הוא דפק אותך, הוא שלח, יש TN, ורואים שזה יצא מבית המכס?!

כל חבילה עוצרת במכס, ולוקח זמן עד שמגיעה לסניף המרכזי, ממוינת, נשלחת לסניף שלך, ונשלחת אליך הודעה לבוא לקחת.

אנחנו בתקופת חגים, והדואר לא עובדים (לא שהם עובדים מי יודע מה בימי חול).

לכן, התעזר בסבלנות עד כשבוע לאחר חול המועד של סוכות, ותראה שהכל מסתדר.

משכנתא זה קל

פורסם

באמת היה לי מוזר שאמרת שזה מחודש ה8 והוא שלח חודש אחרי ולוקח עוד חודש בארץ עד ששיחררו.

בגדול רואים שהוא שלח יומיים אחרי שקנית.

וזה כבר יצא מהמכס בארץ זאת אומרת שזה אמור להגיע בקרוב.

בכל מקרה יש לי גם דברים שנקעו הרבה זמן מכמה מוכרים בסביבות ה5 הזמנות ואני לא יודע מה קורה איתם, סביר להניח שעושים עבודה גרועה עכשיו.

S2000

• תוכן חדש...