Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מכרתי את הסאב - HED12 שהיה מורכב בתיבה אטומה ושלדעתי היה נשמע טוב רק בווליום נמוך יחסית.

אני מחפש עכשיו סאב מדוייק שיוגבר ע"י מונו של JBK 600.1 ש"אמור" לתת 600RMS ב 2 OHM

אני מעדיף מיד שניה (VALUE FOR MONEY) - חשבתי על IDQ, ARSENAL, KAPPA PERFECT - האם אני בכיוון הנכון ? (שישתלב יפה עם צליל של DYNAUDIO במוזיקת JAZZ, רוק ודייר סטרייטס)

יש משהו שאתם מכירים ביד 2 ? (ה IDQ שמפורסם באתר עובד או ב 1 OHM או ב 4)

חשבתי להזמין 2 סאבים של RE 10 שמופיעים להלן:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150297678072

מה דעתכם ?

או אולי זוג 10 של DIAMOND AUDIO ?

צריך עזרה והכוונה (יש לי בעיה עם ללכת ולשמוע מאחר ואני במהלך ההתמחות שלי במשרד עו"ד ואין לי רגע פנוי)

תודה מראש

...CASKA for life

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה לך בהצלחה בהתמחות.

"עדות שמיעה, או עדות מפי השמועה, משמעה דברים ששמע אדם מפי אחר. עדות מפי השמועה אסורה על פי דיני הראיות, למעט חריגים מסוימים,":wink::lol:

אתה חייב לשמוע לפני כן, ולהווכח האם אתה אוהב את מה שאחרים מחווים דעה, חיובית ככל שתהא, לגביו.

פורסם

מהם החריגים ?:-)

השאלה בגדול הייתה האם שכחתי משהו ? כמו אולי FIQ (שלא נראה לי שיושב בתקציב שלי) ?

והשאלה השנייה היתה האם מישהו מכיר מישהו שמוכר אחד מהם - ברור שאלך לשמוע אך אני אצטרך לעשות זאת בשעות הערב המאוחרות ובימי שישי ושבת.

תודה

שנה טובה לכל הפורום !!

...CASKA for life

פורסם

אתה יכול לקנות פירלס xxls חדש עד 2000 שקל עם תצליח למצוא אחד בארץ או לייבא אותו ממאדי סאונד.

בקשר לג'נסיס אודיופיל,יש עדשיו מבצע בצ'יפר 20 אחוז הנחה על המוצרים של ג'נסיס והאודיופיל 25.1 שהוא 10'' נמכר היום במחיר של 2400 ש"ח.

אתה ה-w6 גם ניתן לרכוש היום חדש במחיר של משהו כמו 2000 אולי 2000 וקצת ש"ח.

פורסם

קודם שישמע את הסאבים, ואז יחליט לקנות .

גם אם היית משלם לי 2000 שקל, לא הייתי בוחר ב XXLS.

מבין את הרעיון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במחיר שציינת אתה יכול לקחת את הארסנל חדש שהוא סאב מאוד מאוד מוצלח.

גם הגנסיס מצוין אבל יקר ממנו משמעותית

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש מתישהו בחגים מפגש ? אולי אני אחכה ואוכל לשמוע את כווולם..

מחר אני אלך כנראה ל LOUDNCLEAR ואשמע את ה ARSENAL ברכב שלי.

תודה לכולכם וחג שמח.

נ.ב - מה עם FI ? יש יבואן ? יש משהו אטרקטיבי בתקציב ?

...CASKA for life

פורסם

LOUDNCLEAR הוא גם היבואן של FI

לגבי משהו אטרקטיבי בתקציב? לא נראה לי, ולכן יש את AA זו חברת בת שהייצור שלה הוא סדרתי ולא בהזמנה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הסאבים של Fi הם רק בהזמנה אישית, מכיוון שהם מיוצרים רק ביום שמתקבל תשלום.

Ascendant Audio מיוצרים תחת אותם סטנדרטים, רק לא בצורת custom made , אלא בצורה כמותית יותר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בתקציב הזה הייתי ממליץ לך כפי שכבר את עושה זה לשמוע את הארסנל ורצוי גם ברכב שלך.

כמוכן, גם הIDMAX לא רחוק מהתקציב שלך, אבל לדעתי על המגבר שלך הארסנל יעשה עבודה טובה יותר.

under construction..

פורסם

טוב אז ככה...

למישהו יש מושג איך יישמע IDMAX 10 באיביזה 2007 על מגבר של JBL 600.1 שמוציא, כביכול, 580RMS ב 2 אוהם (בתיבה אטומה קטנטנה) ?

תהיה אפשרות לשמוע איתו מוזיקה בעוצמה נמוכה (שאפשר עדיין לנהל שיחה ברכב) ושהוא עדיין "יביא לכדי ביטוי" את יכולותיו ?

קיבלתי מחירים של יד שניה ושל חדש ל IDMAX והם +- בתקציב, העניין הוא שזה נדיר שאני שומע מוזיקה בעוצמה ברכב והשאלה היא האם אני צריך את זה ? או ש IDQ/ARSENAL/PERFECT עדיפים לי בהתחשב בסגנון שלי ?

שוב תודה.

...CASKA for life

• תוכן חדש...