Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה שניחשבת דיי טובה עם כלכך הרבה פאקים זה משהו מיוחד כניראה שאולי לא שווה להיתעסק אלה לחפש אופצייה אחרת

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הוא סאב עדין מידיי, גם מבחינת הבאסים :lol:

אישית, לא הייתי מחפש IDMAX. יש כל כך הרבה אופציות אחרות טובות ואיכותיות (שהועלו כאן, גם אחת על ידי), שלא ממש נופלות מה-ID. תבוא למפגשים, הכי טוב :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה עם אופציות מחו"ל ? שווה ?

בפורומים בחו"ל המליצו על RE 12 ועל TREO (כל יומיים צצה חברה חדשה ? או שזו חברה ותיקה ?)

בכל אופן ל TREO יש דגם מעניין שנקרא TE ויש לו 500RMS עם X-MAX של 1.1" ? שלחתי מייל - מישהו כאן שמע ? מכיר ?

...CASKA for life

פורסם

לא יודע מה איתכם לא קפץ לי הסליל אפילו פעם אחת..גם לחבר שלי שאוהב לעשות הרבה שטויות עם B4 גם לא קפץ שהמקס היה אצלו.

שומכאר,תחסוך מאיתנו אנא מימך.

באמת עדיף שתישמע ותחליט.

פורסם

Treo enginering is good and known . Not exactly new , but unfamilier outside the u.s . Good chooise , if you are checking options abroad also try seas prestige If u want total sq , or digital design 1500 series . And tc sounds , and soundspliter are also , as i heard , are good . Re is overpriced .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

TC-SOUNDS כבר מזמן לא קיימת כחברה שמייצרת משהו, היום היא ידועה כAUDIO-PULSE.

http://www.audiopulse.com/products/subwoofer-drivers/

סאונד-ספילנטרס הם חברה מצויינת אבל המחירים שלהם מוגזמים ולאור העובדה שסטריאו-אינטגריטי, FI, וסאונד-ספלינטר הם באו מאותו מקום והסאבים שלהם או דומים מאוד או זהים(פרט לבאסקטים של SS)

היום שניתן לקנות את אסנדנט אודיו בארץ, אין כמעט טעם בלייבא סאבים מהחברות הללו מחו"ל.

under construction..

פורסם

טוב...

ביום שני ביליתי את כל היום אצל רוני - זבל של בן אדם - סתם..., איש מדהים, מקצועי, מבין עניין והכי חשוב - לא לוחץ...

גילינו (רוני גילה- אני הפרעתי..) שהחיווט ברכב שלי מספיק לחווט שתי רכבים ויש מלא הארכות ואיזולירבנד.

בקיצור- מזל שיש לי קיט של 0 GAUGE בבית...

עכשיו לחוות דעתי הלא-מקצועית:

1. הארסנל נשמע טוב, טוב מאוד אפילו, דופק חזק (טוב ה 10 דופק פחות חזק) ולטעמי הוא מדוייק ומוסיקלי

2. אממה - אני צריך לשמוע עוד דברים (במיוחד IDMAX 12) בשביל ללמוד את הטעם שלי בסאבים..

3. מאחר ואני חובב יבוא אישי, עלה הרעיון של לייבא משהו לבד (כמו TREO TE או AUDIOPULSE או אפילו ECLIPSE SW8000) - למישהו יש ניסיון אמיתי עם אחד מאלו ?

4. אין אופציות טובות מיד שניה ?

חג שמח ושנה טובה - ושוב תודה רבה ואמיתית הפעם לרוני שסבל אותי ואת אלף השאלות וההתחבטויות שלי - יום שלם.

חגי

...CASKA for life

פורסם

חבל שלא ידעתי על כך, הייתי מגיע עם ה-Q שלי (למרות שהוא 15") שתתרשם מ-FI ואופי הסאונד שלהם בכלליות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחרי התייעצות בפורומים בחו"לח במשך כל הלילה - אני יותר מבולבל...

עברו איתי על השירים שאני שומע, על הסוג של הרכב, המגברים (ומאוד התלהבו שיש חובבים בישראל..)

המליצו לי על SOUNDSPLINTER RL-P ועל SSA-ICON - נראה לי קצת מטורף לקנות סאב בלי לשמוע.. אבל מה דעתכם ?

מישהו שמע כאלו בארץ הקודש ?

מאיפה קונים צעצועים כאלו ?

תודה, חג שמח !!

...CASKA for life

• תוכן חדש...