Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאילו גם מחיפה !

אני מסביבת חדרה...רמת גן זה שעה ומשהו נסיעה...

שמע, אני גם מהסביבה של חדרה (כרכור למעשה) ומכיוון שאין לי רישיון, אני מנג'ס לאבא שלי שיסיע אותי. הנסיעה אל האיצטדיון לוקחת כ-45 דקות, אם לא פחות.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

מאיזור חיפה ואני חייב לציין שהרבה יותר נוח בשבילי להגיע לרמת גן, ואתם יודעים מה, אפילו

אם לא היה לי נוח להגיע עד רמת גן, לא הייתי רוצה שהמפגש יהיה בסביבת האזור שלנו כי אז

היו באים הרבה אנשים "מפוקפקים" וזה היה הורס את המפגש ואת איכותו.

אדם.

פורסם
יש כאילו גם מחיפה !

אני מסביבת חדרה...רמת גן זה שעה ומשהו נסיעה...

?

אתה מגיע עם סקטבורד?

כן אני מגיע עם אופניים זה הרבה זמן נסיעה אתה לא חושב ועם סאב על הסבאל זה באמת קשה...

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני חושב ש-Iceman צודק

אני מאזור הקריות שממוקמים אפילו צפונית לחיפה ואני חשוב שהמקום האידיאלי למפגש כזה הוא ברמת גן. פשוט כי שם זה באמת המרכז עבור החיפאים, הירושלים וכדו'.

בכל אופן מה שכן אפשר לעשות זה לארגן נסיעה משותפת של אנשים מהצפון למפגש ברמת גן, כבר בשבוע הבא.

• תוכן חדש...