Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפשת רכב בגירסת הסטיישן שאפשר לשים מאחור עוד שני מושבים, מהרכבים הבאים:

ניסן אלמרה

פורד פוקוס

יונדאי אלנטרה

סוזוקי ליאנה

שברולט אופטרה

תודה רבה ויום טוב

פורסם

קודם כל רק לאלנטרה לליאנה ולאלמרה יש בכלל דגם סטיישן.

הדגמים שאת יכולה להתעניין בהם הם פולקסוואגן פאסאט או וולוו 940 שחלקם באים עם מושבים נוספים מובנים או שיהיה אפשרי להוסיף מושבים עם אישור של משרד התחבורה יחסית בקלות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אוקיי, תודה.

הפסאט והוולוו לא בתקציב.

מה עם הרכבים שיש דגם סטיישן, יש אפשרות להוסיף מושבים מאחור?

(אלנטרה ליאנה ואלמרה)

תודה

פורסם

רכב שלא הגיע במקור עם 7 מושבים, לא ניתן להוסיף לו מושבים כאמור (לכאורה ניתן ע"י רישוי מיוחד, אבל זה ממש לא פרקטי). חוץ מזה, רכבי סטיישן רגילים לא בנויים לכך ואין בהם את הגובה הפנימי הדרוש. הצעה שלי - תני פירוט לגבי דרישות ותקציב, וננסה למצוא אופציות. ההמלצה שלי - מאזדה 626 סטיישן או פיז'ו 307 SW יתנו לך מענה טוב תקציב של עד 60000 ש"ח.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני לא מבין, המכוניות שאת מדברת עליהן הן מינימום 40 אלף ומעלה.

הוולוו והפסאט כן נכנסות לתקציב, אולי את לא מעוניינת ברכב אירופאי זה כבר שיקול אחר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...