Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, היא בפירוש נמצאת מעל דרך העפר. ראיתי אותה מגיעה מלמעלה. הטווח המעשי לאקדח הלייזר הוא 300 מטרים, עקב העדרן של חצובות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עשית לי רע עם הסיפור של האלכוהול (אני לא שותה אבל העיקרון מרגיז אותי).

אם זו ההתנהגות של שוטר בישראל בא לי להקיא.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

על מה כל ההתלהמות?

אתה ראית הונדה סיוויק שנוסעת מהר, וראית ניידת משטרה שיוצאת למרדף.

אתה הסקת שהיא רדפה אחרי הסיווק, אך מניין לך שהיא לא קלטה דוקא את הפיז'ו ויצאה אחריה?

בגלל שהיו בה שני זקנים חביבים?

אם אתה רוצה להעיד עדות שקר בביהמ"ש, בבקשה. אני מקווה שהעדות שלך תקועקע.

פורסם

ועוד סיפור מהאיזור בשביל לפתוח את השבוע - שוב תחנת ראש פינה: חבר בילה בפאב עם חברים שלו. לאחר שיצאו, הם ראו ניידת ליד, שמבצעת בדיקות אלכוהול. ניגש אחד החבר'ה אל הניידת וביקש להבדק לפני שהוא נוהג, בשביל שלא לשגות וחלילה לנהוג בשכרות (כאן המקום לציין, לאלו שלא יודעים, שקל מאוד לשגות בארץ: המגבלה החוקית על שתיה עומדת על 0.245 אחוז או משהו דומה, בעוד שבמדינה נחשלת כאריזונה, למשל, היא עומדת על 0.8 ). השוטר החביב אמר לאותו בחור, "אל תדאג, אנחנו לא בודקים, סע, זה בסדר". נכנס אותו בחור לרכב, שמח וטוב לב, הניע, ובאותה שניה ממש דפק אותו השוטר על החלון שלו, וגרר אותו החוצה לבדיקת אלכוהול. הכשלה? ניבזות? עבודה למח"ש? אגב, הבחור יצא נקי.

גם מקרה דומה שהיה לי אישית.

משמכיר ביישוב עומר יש ביציאה(היחידה יש לומר) מארב תמידי בימי שישי(בגלל פאב די מרכזי באיזור). באחד מימי השישי האחרונים היינו אני וחבר בפאב ושתיתי קצת(חצי ליטר אם אינני טועה) והבחור השני היה שיכור גמור. בכל אופן ראיתי שם ניידת בדיקה ניגשתי אל הבחור(ועזבו שהוא גרם לי לחכות) וביקשתי בדיקת אלכוהול לראות אם אני כשיר. ומה אומר לי השוטר? "אם אתה מרגיש בסדר לנהוג סע" עכשיו מאיפה לו לדעת זאת? אולי החצי ליטר קצת שיכרה אותי? כל אחד והסיבולת שלו........ומאיפה לו לדעת שלא שתיתי חצי בקבוק וודקה ואני משקר ואומר ששתיתי חצי ליטר בירה?

אמרתי לו שאני מרגיש בסדר גמור אך אינני יודע מה לגבי החוק היבש ואם אני נכשל אני יעשה סיבוב רגלי שעה ואסע.

ומה אומר לי השוטר? "אנחנו לא עושים סתם בדיקות סע."

בסוף נסעתי והוא אף לא עצר אותי.

אז למה הם שם בכלל?

פורסם

מכיר כל כך טוב את המקום, הייתה תקופה הייתי עובר עם שם פעמיים שלוש בשבוע, מכיר את המילכוד, מה גם שאחרי שעוברים את הסיבוב אחרי המחלף איזה 400 -500 מטרים משם ראיתי כמה פעמים עומדת עוד ניידת תנועה יותר קרוב לצומת אמיעד

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
על מה כל ההתלהמות?

אתה ראית הונדה סיוויק שנוסעת מהר, וראית ניידת משטרה שיוצאת למרדף.

אתה הסקת שהיא רדפה אחרי הסיווק, אך מניין לך שהיא לא קלטה דוקא את הפיז'ו ויצאה אחריה?

בגלל שהיו בה שני זקנים חביבים?

אם אתה רוצה להעיד עדות שקר בביהמ"ש, בבקשה. אני מקווה שהעדות שלך תקועקע.

פשוט מאוד: לשוטר לא היה שום קשר עין עם הפיז'ו המדוברת. היא לא הייתה אפילו באופק כשהשוטר יצא מהמקום. כמובן שתיאורטית יתכן שהוא לזר עליה, חיכה דקה-שתיים שהיא תעלם, ואז התחיל לרדוף אחריה. נשמע לך הגיוני? :roll:

אתה מבין שהשוטר צריך לשמור על קשר עין עם הרכב לאורך המרדף שלו, בדיוק למניעת מקרים כאלו, נכון?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...