Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני מתגייס(נהג) והרכב הולך לשבת עד יום שישי בחניה בלי שיגעו בו אני היחיד במשפחה עם רשיון(אין אחים ולהורים אין רישיון),רציתי לדעת אם זה יזיק לרכב כי כמה אמרו שכן ושאלתי למה ולא החזירו תשובה,אם זה מזיק אני יביא לחבר את המפתח כדי שהרכב יהיה מונע פעם ביום.

HONDA

פורסם

הרכב שלי עמד שבועיים בלי שאף אחד נגע בו ..

והתנעתי אותו בלי בעיה

אם אתה דואג, אז באמצע שבוע תן למישהו מהמשפחה שרק יתניע את הרכב ל5 דקות וזהו..

פורסם

תן לי לשאול אותך שאלה - אתה באמת חושב שאתה החייל היחיד שמחזיק רכב?

ומה אתה חושב עושים כל אותם בעלי רכבי אספנות שנוסעים רק בסופי שבוע?

לרכב לא יקרה כלום גם אם הוא יעמוד חודש, הדבר היחיד שעלול לקרות זה שהעזעקה תרוקן את המצבר, אבל זה לא קורה מרגע לרגע אלא לוקח חודש+.

תרגע, תתגייס, תצליח, ואל תדאג לאוטו, אין צורך להניע אותו באמצע שבוע וגם אם תסגור 21 לא יקרה לו כלום.

סך הכל כשתחזור אליו, תבדוק לחץ אוויר בגלגלים, סע רגוע בהתחלה וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סתם שאלה, למה אתה כלכך בטוח שביום שישי תצא הביתה?

סטטיסטית, רוב האנשים שמתגייסים בתחילת השבוע ויוצאים לטירונות - סוגרים את השבת הראשונה :roll:

אנשים שיוצאים לטירונות בימי רביעי/חמישי, יוצאים את השבת הראשונה הביתה וסוגרים את השבת שלאחר מכן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תן לי לשאול אותך שאלה - אתה באמת חושב שאתה החייל היחיד שמחזיק רכב?

ומה אתה חושב עושים כל אותם בעלי רכבי אספנות שנוסעים רק בסופי שבוע?

לרכב לא יקרה כלום גם אם הוא יעמוד חודש, הדבר היחיד שעלול לקרות זה שהעזעקה תרוקן את המצבר, אבל זה לא קורה מרגע לרגע אלא לוקח חודש+.

תרגע, תתגייס, תצליח, ואל תדאג לאוטו, אין צורך להניע אותו באמצע שבוע וגם אם תסגור 21 לא יקרה לו כלום.

סך הכל כשתחזור אליו, תבדוק לחץ אוויר בגלגלים, סע רגוע בהתחלה וזהו.

אתה לא חייב לענות ככה אני רק שאלתי אם הייתי יודע בטוח שלא היתי שואל נכון?

סתם שאלה, למה אתה כלכך בטוח שביום שישי תצא הביתה?

סטטיסטית, רוב האנשים שמתגייסים בתחילת השבוע ויוצאים לטירונות - סוגרים את השבת הראשונה :roll:

אנשים שיוצאים לטירונות בימי רביעי/חמישי, יוצאים את השבת הראשונה הביתה וסוגרים את השבת שלאחר מכן.

אני לא בטוח בזה אבל השאלה היא "במידה ואני יוצא בשישי האם יזיק לרכב שהוא לא זז " זהו מה כבר אמרתי

למה אתם חייבים לענות על דברים לא קשורים? אם הייתי אומר "אני מתגייס מחר ורציתי לדעת אם אני יוצא בשישי" אז זו היתהה התשובה.

HONDA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...