Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

לפני מספר ימים קרתה לי תאונה שלא באשמתי - הרכב הפוגע יצא מהחניה כאשר אני נוסע על כביש ראשי בנתיב שלי (נתיב אחד לכל כיוון) ונכנס בי בצד שמאל עם הטמבון הקדמי שלו. בכל מקרה, הרכב שלי תוקן והנזק הוא השתתפות עצמית של 1,000 ש"ח. הנהג הפוגע לא מוכן להודות באשמה, הוא טוען שחברות הביטוח צריכות לחקור את הנסיבות והם יחליטו מי אשם. האם זה באמת הדבר? אם לא, מה ניתן לעשות?

הוספתי שרטוט על מנת שיהיה יותר ברור. החניה היתה מצד שמאלה של הכביש, כאשר אני נוסע בצד ימין, והוא יוצא מהחניה על מנת לפנות לשמאל שלו (מותר לו, יש קו מקווקו), אך הוא הגיח מבין טור של מכוניות כך שלא ראיתי אותו וככל הנראה גם הוא לא ראה אותי.

תודה,

שחר

תאונה - חאלד.JPG

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

גם הוא יצא בחניון שלפי החוק ביציאה בחניון אתה חייב לתת זכות קדימה,וגם הוא פנה שמאלה והוא חייב לתת זכות קדימה לרכב הבא מימינו

אין לך מה לדאוג הוא אשם

תבקש מחברת הביטוח שלך שישלחו לך טופס בקשה מהחברת ביטוח שלו שישלמו לך את ההשתתפות העצמית+ירידת ערך של הרכב לפי הדו"ח שמאי,אתה יכול גם לבקש סכום משואר של מה שתאבד בכך שאיבדת את הרצף ללא תביעות שלך,אתה יכול לשאול בחברת ביטוח שלך בכמה כסף מדובר בשנה אחת,ותכפטיל בשלוש שנים.

מניסיון עליהם חובה לשלם לך בתוך עד 45 ימים,חברת הביטוח שלך תדע לנסח את המכתב כל מה שעליך לעשות זה לחתום ולשלוח להם חזרה והם שולחים לחברת ביטוח של הנהג הפוגע.

פורסם

רוב הסיכויים ששחליטו לטובתך מכיוון שהוא יצא מחניון וגם התאונה היא מקדימה (אם היה מדובר בתאונת צד המצב היה טיפה יותר קשה לשיפוט).

להבא למד מהמקרה ותחזיק מצלמה חד פעמית בתא כפפות. זה לא משנה בכלל אם הצד השני מודה או לא מודה. הוא יכול מחר להתקשר לסוכן ביטוח שלו ולספר לו שקרים עד מחר ואז זה מילה שלך נגד מילה שלו (ובסוף השמאי יחליט מי אשם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...