Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב25K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים תחליף לפיאט טמפרה שלנו, שנת 92 מנוע 1400.

מחפשים רכב חסכוני, זול לתחזוקה ובעל זמינות חלקים, ואמינות, בדיוק כמו הטמפרה שלנו.

היינו נשארים איתה אבל היא איתנו משנת 92 (נקנתה מהחברה) ועברה קרוב ל700 אלף קילומטר והתחילת לעשות בעיות מוזרות ומציקות.

אשמח לייעוץ, אנחנו משפחה של 5 נפשות, 2 ילדים קטנים, צריכים שיהיה מקום בבגאז' לקניות, לתיקים, כמו בפיאט.

אפשרי ידני ואפשרי אוטומט

נפח מנוע לא משנה

לא מעוניינים בדיזל.

תודה רבה מראש :)

פורסם

דגם הרכב: פיאט טמפרה 92, 1400 ידנית, בנזין. (רכב משפחה)

צריכת הדלק של הרכב: 14-15 ק"מ לליטר.

הרכב מבקר במוסך: כל טיפול 10,000 ובממוצע פעם בחודשיים על תקלה שלא קשורה לטיפולים הסדירים.

הרכב אצלי: נקנה מהחברה ב1991.

אני אוהב ברכב: חסכוני, מאוד מרווח, לא נוטה להרס (הרכב עבר אצלינו 500,000 ק"מ ועדיין ישנם חלקים שלא נהרסו מאז קנייתו שבד"כ נהרסים ברכבים אחרים), סוחב יפה מאוד, זול בתחזוק.

אני לא מרוצה ברכב: איטי, תאוצה נוראית, לא מפגין כח לעומת מכוניות אחרות משנתונים אלה ומנועים זהים, בעיות חשמל.

הייתי מחליף אותו ברכב: לא מעוניין להחליף אך מעוניין לרכוש אחד לצידו.

כתבת את זה בחודש 02/2008, כלומר לפני חצי שנה.

והיום אתה כותב, שהטמפרה שלכם עם 700 אלף. אם זה אמיתי, ואתה מוכיח לי את זה, תקבל אצלי מתנה יוקרתית - שעון סל"ד + קיט נעילה מרכזית ל 205 שלך.

בהצלחה בקניית רכב, רק שאין חשק לעזור לך, אחרי הדברים האלו.

פורסם

נו באמת, כתבתי את ההודעה הזאת לפני חצי שנה, באותה התקופה הבנתי מאבא שלי שהיא עברה מעל ל500 אלף, לפני כחודש הבנתי אחרת כשהסביר לי שוב ושהבנתי אותו בפעם הקודמת לא נכון, שהרכב עבר 500 אלף בערך בתקופה מסויימת ומאז עבר עוד כ200, אני הבנתי אז שסה"כ זה היה 500, פספסתי את המשפט שאמר "ומאז עבר עוד בערך 200". את האמת, לא עלה בדעתי שלפני כמעט חצי שנה כתבתי הודעה בפורום שאומרת שהרכב עבר 500 אלף ושצריך לחפש ולערוך ולשנות את זה.

אין צורך להתפס על דברים שטוטיים כאלו. אבל קבל צל"ש על הזיכרון הטוב.

פורסם

אני יכולתי להבין את זה ללא סתירה.

הרכב עבר אצלם 500 אלף ק"מ, ויש לו 700, כלומר הם קנו אותו עם 200 אלף ק"מ.

אצלם הוא עבר 500, את ה-200 הוא לא עשה בשנה האחרונה, אלא דווקא קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני ממליץ לכם על רנו מגאן ידנית סדן, מנוע 1600 סמ"ק.

מודל 2000 נכנסת לתקציב.

רכב נח, בטיחותי, מרווח , בגאז' ענק (בדגם 4 דלתות), לא בזבזני בדלק.

ביטוחים לא יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...