Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שמיעה במערכת ואיתור נקודות חולשה חזרתי בשביל המלצה על מערכת.

הקדמיים רוטטים בצלילים נמוכים והורסים את הסאב, כמו כן בווליום די גבוה בשירי רוק או אלקטרוני "עמוס" צלילים ובאסים - יש רעש מגעיל כזה, אתם יודעים על מה אני מדבר.

כמו שאמרתי בדיון אחר- יש לי 4 רמקולים של פיוניר מאחורה על המגש, מגבר (זול מאוד אני מניח) של רד סאונד USA, וHU סבבה של פיונר.

האוטו - 206.

אני מחפש בעיקר איכות ולא סאונד "מפציץ".

אחד החבר'ה המליץ להוסיף סט קומפוננטים איכותי, סאב ומגבר שיגביר את שניהם.

רציתי לקבל המלצה, הסאב לא צריך להיות "אימתני" ואני לא אוהב ולא רוצה שכל האוטו ירעד וישמעו מבחוץ בגאז' רוטט מסאב. סאב פשוט וטוב יעשה את העבודה.

לגבי קומפוננטים - לא צריך להתפרע.

לגבי האחוריים - המליצו לי להגביר אותם מהHU ולא מהמגבר שלי, מה אתם אומרים?

תקציב - לא ברור, איפשהו בין 1000-3000 תלוי בהמלצות, רצוי לכיוון הנמוך. אני אציין שאיני אודיופיל.

תודה מראש!

פורסם

אודיופיל או לא, בתקציב כזה אתה לא תתרחק ממה שיש לך עכשיו.

ממליץ לך להסתכל טוב בשוק היד שניה בפורום, כי דברים חדשים במסגרת התקציב שציינת, תגיע לאותה נקודה שאתה בה עכשיו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נשמע לי מוגזם...

ראיתי מורל טמפו שהמחיר עומד על 500-800 (בערך לא זוכר) שהבנתי שהם מומלצים.

סאב ראיתי שב1000 לא חסרים אופציות... במיוחד שכאן אני מוכן להתפשר.

וכמה עולה מגבר סבבה שיתאים להם? יותר מ1000?

אני רוצה מערכת בסיסית וטובה, לשמיעה באוטו קטן, לא בעוצמות מטורפות.

ממתין לעוד תגובות.

בעקרון להוסיף כסף אני יכול, אני פשוט לא מוצא לנכון להוציא סכומים כאלה על מערכות. (אני, מי שאוהב ומוכן להשקיע - בכיף)

פורסם

תקציב - לא ברור, איפשהו בין 1000-3000 תלוי בהמלצות, רצוי לכיוון הנמוך. אני אציין שאיני אודיופיל.

תודה מראש!

אני מקווה שזה דולר $$$.

ואם לא,אז זה בערך המחיר שמחרו לבעליו הקודמים של הרכב את הרכיבים, ברור שביוקר.

הקומפוננטים סבירים מתחילים מ1500 וצפונה,לכן תתחיל לחסוך בסיגריות.

דפדף בעמוד של מכירת האודיו, יש מצב שתמצא משהו שיתאים לך

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

קומפונט יעלה לך משהו כמו 900 שקל לסט נחמד + סאב אתה מוכן ליתפשר אתה אומר אז אתה יכול לקנות גם ב 700 שקל יש את הרוקפוד p2 או את הקיקר וישאר לך כסף גם למגבר טוב ב 1400 שקל ותוסיף עוד 400 שקל להתקנה כולל חוטים ותשמע טוב,

אני לא מבין אנשים פה גם ב 3000 שקל בלי התקנה אפשר לעשות מערכת טוב לא משהוא לתחרויות אבל הוא ציין שהוא רוצה בסך הכול לשמוע טוב

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מגזימים. חבר שלי רצה לשדרג הוסיף כולה אובליים של פיוניר פשוטים והוא מבסוט. אני לא אומר שתתנו לי לשמוע בטרנזיסטור ואני אהיה מרוצה, אבל לכל אחד יש את העדפות שלו ובדר"כ מה שעובד לדוגמא בעולם המחשבים.

אם מישהו רוצה מפרט ב5K, אז אף אחד לא צריך להתווכח שזה לא יריץ לו שום משחק, אלא פשוט לתת לו את השילוב הכי יעיל בתקציב.

אני לא מתלונן, אבל אני חושב שכן קיימים סטים בתקציב שהבאתי שיספקו אותי בהחלט.

עוד שאלה - חנות / מוסך (לא יודע איך קוראים לזה...) באיזור כפר סבא שמומלץ?

• תוכן חדש...