Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי מחר טסט!

עדי10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחר מבחן נהיגה שני!!

יש למישהו אולי איזה הערה או טיפ שהוא נעזר בו במחן שלו שיכול להעביר לאחרים?

אני ישמח אם יש כזה תודה לכם!

פורסם

לא להילחץ ?:-) סתם , תאמת אני לא יודע מה להמליץ לך , אבל תהיה רענן ומרוכז בכביש

אל תהיה בלחץ כי אם חושבים על זה , זה סך הכל טסט ואין מה להתרגש

בהצלחה :lol:

פורסם

בטסט שלי (לפני 19 שנה...) הקפדתי שלטסטר תהיה חוויה רגועה מבחינת אופן הנסיעה ולא רק מבחינת בטיחותה, כלומר הקפדתי שהקלץ' לא ישוחרר מהר מידי, שלא תהיינה תנועות חדות או מפתיעות מידי, וכו'. כך למשל, גם כאשר הנתיב הימני (בכביש דו מסלולי) היה חסום, נעצרתי לפני הרכב החוסם (כלומר קצת מאחוריו), אותתי ואז יצאתי לעקיפה. הטסטר, אגב, צפצף לבחור שחסם את הכביש, אבל לא אני.

בסופו של דבר, נהג רגוע ובשיקול דעת, ושיהיה בהצלחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לך לישון מוקדם אם זה בבוקר כמה שיותר שעות שינה,רגוע,מרוכז ותחשוב פשוט שהטסט הוא מורה שבא לעשות לך טסט פנימי פשוט תחשוב שיש מורה אחר ותראה לו מה אתה יודע תסתכל רחוק תסתכל במראות הרבה הולכי רגל הכי חשוב.

בהצלחה מחכה לתשובה חיובית

HONDA

פורסם

תרבה להסתכל במראות. הם חולים על זה.

כל כמה עשרות מטרים, תעשה את מבט ה3. מראה ימנית,אמצעית,שמאלית. (גם בלי באמת לראות מה יש שם, רק התנועה של הראש)

כשאתה פונה ימינה בצומת T, ונותן זכות קדימה לאנשים שחוצים את הכביש + הרכבים שבאים משמאל, שים לב, שממול אין איזה אדיוט שעושה פרסה לנתיב שלך. (שתכלס זכות הקדימה שלו) -אני נפלתי על זה.

אל תשכח איתותים לכל פיפס קטן שאתה עושה.

וזהו בעקרון

המון בהצלחה!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

כל העצות זה טוב ויפה אבל צריך גם לקחת בחשבון את מצב הרוח של הטסטר. תקווה שהיה לו היום יום טוב (וגם הלילה:)).

בהצלחה כמובן:)

פורסם

ברגע שאתה מתיישב ברכב תזיז טיפה את הכסא, גם אם הוא בסדר מבחינת הנוחות (מקסימום תחזיר לאותה נקודה), זה ירגיע אותך.

בהצלחה.

פורסם

נסה להעלים את אלמנט הלחץ אם יש כזה.

אל תראה את הטסטר כמישהו מלחיץ, תדמיין שהוא המורה לנהיגה שלך רק שהוא שותק, ושזאת עוד נסיעה כמו בשיעור שבו אתה מרגיש כבר שיש לך שליטה ואתה נוהג בסדר

פורסם

אל תשכח גם לא להתחיל נהיגה לפני שאתה מוודא שכולם חגורים.

אני בשלושת הטסטים לא יצאתי לפני שהטסטרים חגרו, ולכולם היה חיוך ( לא שזה עזר לי בראשונים שנכשלתי, אבל בכל זאת זה רושם טוב ).

לא לשכוח להזיז את הראש במבט למראה, לא רק העיניים.

אחד החברים שלי בטסט נכשל על זה, הוא טען שהוא לא הזיז את כל הראש אלא רק את העיניים, אבל בכל זאת פסלו אותו.

וגם תהיה רגוע - זה אחד הדברים הכי חשובים :)

פורסם

הייתי רושם שורה של הערות אבל הכל נכון ותקשיב למה שכולם פה אמרו.

יש רק עוד תוספת עגשיו שעולה לי לראש,

תיזכור שאם נכשלת בטסט אז בקטנה,תמיד יהיה עוד אחד

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...