Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שכתוב שם שהנוזל שהמלצתי לך קולע בול למטרה.

G12-PLUS הניתן לרכישה במוסכי צ'מפיון מוטורס.

גש לביצוע המשימה לפני שתבלבל מרוב תשובות :-)

מרק באמת כל הכבוד לך על העזרה וגם לכל השאר שנתנו לי את ההצעה (לא כולל הצעת הפטל) רק שאלה אחרונה איפה נמצא המוסך הכי קרוב באיזור נתניה ואם אפשר טלפון וכתובת תודה רבה לך!!!

עריכה:

מצאתי את האתר של צ'מפיון ויש מוסך בנתניה נדבר איתו מחר על הבוקר ונלך לקחת,דרך אגב כמה ליטר לקחת 1 או 2, והאם זה מהול במים או שצריך למהול ואם כן כמה תודה לכל העוזרים

פורסם
1. לא מצאתי דף נתונים של המוצר של חברת דלקול

בבקשה

אני לא בטוח שזה בדיוק על מה שדיברתי, צריך לחפש. נתתי לך את הראשון שראיתי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה לא צריך להסתבך - יש מים יעודיים לרובר בחברה.

מיכל של 4 ליטר עולה בסביבות ה80 שקל והוא בצבע שחור עם הדפסים ירוקים עליו.

הכי פשוט והכי נוח.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
בבקשה

אני לא בטוח שזה בדיוק על מה שדיברתי, צריך לחפש. נתתי לך את הראשון שראיתי.

המוצר בקישור הינו נוזל קירור G48 ששונה בצורה משמעותית מנוזל G30.

G48 הינו נוזל המבוסס על חבילת תוספים היברידית המכילה מלחים של חומצת צורן מה שלא קיים ב-G30.

G48 הינו נוזל שהיה בשימוש בקונצרן VAG לפני עשור שנים ונקרא G11 בצבע ירוק/כחול.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לא צריך להסתבך - יש מים יעודיים לרובר בחברה.

מיכל של 4 ליטר עולה בסביבות ה80 שקל והוא בצבע שחור עם הדפסים ירוקים עליו.

הכי פשוט והכי נוח.

בדיוק כך! אם יש נוזל מקורי למה להסתבך אם כל מיני נוזלים שתאימותם מוטלת בספק?

פורסם

גם אני בעד הנוזל המקורי, במיוחד שרוצים להקפיד על תחזוקת הרכב ולהשתמש בהכי טוב שיש.

אם הנוזל המקורי זמין אז אין מה לדבר על מוצרים אחרים.

פורסם

גם אני בעד המקורי במידה והוא ניתן להשגה.

לידיעתך, הרבה מוסכים מורשי הייבאן לא מחזיקים כלל נוזל קירור מקורי אלה משהו תחליפי תוצרת הארץ בצוברים שלא ידוע מה הם תכונותיו.

לדוגמא, במוסכי טויוטה לא מחזיקים נוזל קירור מקורי אלה של פז בצבע אדום.

מסיבות אלה מצאתי לבחור נוזל קירור מתאים לדרישות הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

1] אין צורך לחזור על דברים שנאמרו. כתב משהו שהוא ניתן להשגה כל שנותר הוא רק לאמת זאת.

2] אני לא חושב שיש לך מושג מה יש בכל מוסכי היבואן כי אני משוכנע שלא בדקת בכולם, הצהרות כאלו לא מתאימות לפורום הזה.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר - ברשת תחנות פז נמכרים מים אדומים מתוצרת CASTROL שמתאימים גם לרוברים.

המים של רובר הם אותם מים כמו שנמכרים בתחנות פז ויעילותם אינם מוטלים בספק - אם היבואן עובד עם המים הנ"ל ומבטיח שעבודה איתם תשמור על המנוע למה ללכת איתו ראש בראש?

פשוט לרובר יותר נוח למכור מותג שלהם שפז מייצרת להם והוא זהה לחלוטין למים של CASTROL - ד"א המים תוצרת CASTROL נמכרים ב105 ש"ח והמים שהיבואן מוכר עולים בסביבות ה80 ש"ח .

כמו שדניאל ושאר החבר'ה רשמו שעדיף להשתמש בדברים שהמוסך והחברה ממליצה עלייהם, במקרה ביררתי עם בחור שעבד בשירות של רובר באנגליה לגביי שמן שכדאי להשתמש, באנגליה נוהגים להשתמש ב SHELL שנחשב בעינייהם לשמן מצוין והכי מתאים לרכב כנראה מהסיבות של היצרן שהיה לו נוח לעבוד איתו אבל הבחור אמר שכל שמן עם נתונים מסויימים שהוא ציין יתאימו.

לכן דבר ראשון חיפשתי את המותג SHELL ולאחר שהבנתי שהוא קיים אך לא במחירים שפויים ובטח ובטח אין לו זמינות גבוהה החלטתי לשאול את הבחור על שמן של ESSO, הוא השיב שהשמן מצוין ואפשר להשתמש בו גם כן בלי חשש.

עדיף ברוב המקרים לשמוע להוראות היצרן - הוא מכיר את הרכב קצת יותר טוב מכל אחד אחר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...