Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני הזמנתי מיכל מים חדש לרובר שלי ואני רוצה לבצע החלפה של כל המים במים אדומים חדשים.

רציתי לשאול איזה סוג הכי טוב אין בעיה של כסף העיקר מה שחשוב שיהיה מים אדומים הכי איכותיים שאפשר להשיג ואם אפשר בבקשה פרטים מאיפה אני יכול לקנות

תודה מראש

GS_S

פורסם
לא קובעים איכות של המים לפי צבע,

ולבחור מים הכי טוב מה שמומלץ ע"י היצרן.

היצרן קבע שברובר צריך להיות מים אדומים ולכן אני מחפש מים אדומים הכי איכותים שאפשר להשיג היום בשוק

פורסם

תגיד למוכר שיבדוק ביחד איתך את המים יש מכשיר שדוגם את המים עם מצוף קטן אם המצוף עולה אז המים בסדר ואם הוא נשאר למטה אז המים זה צבע מאכל. בדומה לבדיקת חומציות של המצבר אם אתה מכיר

אם אין לו מכשיר אז תכניס את האצבע למים ותרגיש שמנוניות מסוימת אם אין שמנוניות...צבע מאכל!!!

פורסם

G12 PLUS.

להשיג במוסך "צ'מפיון" הקרוב לביתך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לחבר שלום,

עד כמה שידוע לי לא קיים תקן או לא פורסמו ספיקציות של נוזל קירור המתאים לרכב שברשותך לכן המלצתי היא לרכוש נוזל קירור הנקרא G30.

נוזל קירור זה הינו שווה ערך לנוזל הקירור המקורי של קונצרן VAG העומד בתקנים המחמירים ומיוצר בטכנולוגית OAT הנקרא G12 PLUS.

ניתן לרכוש את המיכל בכול מוסך של VAG תמורת 45 שקלים לליטר וחצי.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. לא מצאתי דף נתונים של המוצר של חברת דלקול

2. במידה והמוצר לא באריזתו המקורית כפי שמופיעה באתר של חברת BASF אני לא קונה לאור הזיופים בארצינו

3. בשביל לחסוך כמה שקלים אני לא מוכן לקחת סיכון שהמוצר לא שומר על מערכת הקירור בצורה אופטימלית של גולף דור 5 שעלתה לי 150K.

20 שנים אני מטפל רק בגולפים שלי ושל חבריי ותמיד השתמשתי במוצר המקורי של קונצרן VAG החל מ-G10 שהיה בצבע ירוק לפני 20 שנה, ומערכת הקירור גם אחרי 15 שנים ומ-170K בגולף דור 2 נראתה כמו חדשה.

פורסם

רגע אז הG12 PLUS וה G30

זה אותו נוזל קירור ואיפה בדיוק אני יכול להשיג אותו אני גר באיזור נתניה

באמת תודה לכם על העזרה :-)

פורסם

לרובר שלך הכי טוב יהיה נוזל קירור מקורי של היצרן, לצבע הנוזל אין ממש משמעות לגבי האיכות. כדאי שתבדוק האם מוסכים מורשים משווקים נוזל מקורי או נוזל של חברות מקומיות.

פורסם
המלצת רובר לנוזל קירור בבקשה
סליחה על הבורות אבל לא הבנתי כל כך מה רשום
פורסם

מה שכתוב שם שהנוזל שהמלצתי לך קולע בול למטרה.

G12-PLUS הניתן לרכישה במוסכי צ'מפיון מוטורס.

גש לביצוע המשימה לפני שתבלבל מרוב תשובות :-)

• תוכן חדש...