Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו RT שנת 94,במהלך נסיעה המנוע נכבה לי ואז אני לא מצליח להניע,יש סטרטר, אני מרגיש כאילו הרכב מנסה להניע אבל לא מצליח, לאחר בערך כ-20 דקות האוטו מניע רגיל (כאילו אין שום תקלה),הבעיה חוזרת על עצמה בסביבות אחד ל3 ימים, מעבר לזה הרכב נוסע רגיל.

במוסך אמרו לי שהמחשב תקין, החליפו חיישן של המערכת דלק-לא עזר.

אולי זה כוהל? ניקיתי אותו עם חומר ניקוי מתאים- עדיין לא עזר.

קשה לגלות את התקלה בזמן שהכל בסדר ועד שאני יגיע למוסך התקלה תיפטר מעצה (כמו שאמרתי, 20 דקות)

היתי בהרבה מוסכים, לא עלו על התקלה.

מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לזהות את התקלה בזמן שהרכב תקין?

תודה מראש!!

פורסם

ניקיתי אותו בחומר ניקוי קרבורטור שמתאים גם לניקוי כללי, הכוהל מחובר למין קופסא כזאת של 4 פלגים והכבל של הכוהל שעובר מהאמצע, ניקיתי את הפלגים ואת החיבורים לקופסא.

אגב, לפני מספר ימים גם הוספתי תוסף למנוע (K44) למקרה שהבעיה היא סתימה במערכת הדלק או הקרבורטור,

בכל אופן לא הניקוי ולא התוסף עזרו.

לא מצאתי בעיה דומה לשלי, על מה דיברת? והאם מצאו פיתרון לבעיה המדוברת?

תודה!

פורסם

לא, כי בזמן שהרכב תקין גם אם תיערך בדיקה של משאבת הדלק היא תיהיה תקינה,

זה צריך להיבדק בזמן התקלה והבעיה כאן היא שהתקלה מסתדרת מעצמה לאחר 20 דקות של מנוחה.

• תוכן חדש...