Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

green monster אתה צודק לא ב-100 % אלא ב10000%,אני חושב בדיוק כמוך שתמיד יש מקום לביקורת בונה ודעה שונה אבל כל זה צריך להיות בטעם טוב ולא בצורה של הישתלחות בבן אדם שהשקיע ממיטב כספו במערכת ברכב שלו ובפיתרון הבעיות בה.

אנשים מסויימים כאן בפורום מזמן שכחו שכל אחד צריך להתעסק בצלחת שלו ולא בשל אחרים,כל אחד מוציא את הכסף שלו על מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה ואף אחד לא צריך להיכנס לו לחיים ולכיסים שלו.

xxxagxxx אני מצטער אבל הדוגמא שנתת על חבר שלך ואישתו היא ילדותית מאוד (אם ניקח בחשבון שזה סיפור אמיתי) אני אישית הייתי מתבייש לכתוב כזה דבר על דפי הפורום רק מעצם הכבוד לאותה אישה ומהבושה שיש לי חבר שכזה, ויותר מזה אני בכלל לא מבין מה הקשר בין חבר שלך וזה שהוא הפך את אישתו למשרתת לבין איך שהחיווטים נראים בבגז' של פותח הת'רד?

אתה לא חושב שחרגת מגבולות הטעם הטוב? אתה משתחצן מולו שקנית לבד לפני הצבא רכב מהכסף שלך חדש מהחנות?

כל הכבוד לך,מה אתה רוצה את צל"ש הרמטכ"ל על כך?

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו רכב חדש מהסוכנות בגיל הזה,שלא נדבר על זה שיש אנשים הרבה יותר מבוגרים ממך שעדין לא יכולים להרשות לעצמם רכב חדש מהסוכנות.

אמרת שכסף אפשר להחזיר? אז בוא ואני יגלה לך משהו קטן עם היום תלך ותיקנה רכב חדש מהסוכנות ותירצה למכור אותו אחרי שהחנתה אותו בבית מהסוכנות אתה לא תמכור אותו במחיר שקנית אותו,אז אל תנסה להסביר לאנשים שכסף אפשר להחזיר וזמן לא.

מי אתה בכלל שתגיד לבן אדם שהונדה אקורד זה לא רכב להתגאות בו? יש אנשים שמתגאים בלאדה סמארה מתחילת שנות התשעים כי זה מה שהם יכולים להרשות לעצמם,כנראה שאתה לא מבין את זה כי אולי זה בא לך בקלות או משהו בסיגנון הזה.

בכל מקרה הת'רד הזה גלש כבר לפסים אישיים מדי והוא היה צריך להינעל ממזמן.

בקשר לבחור תהנה כמה שיותר ממה שיש לך ואל תתן לאף אחד לדכא אותך או לחשוב שאין לך במה להתגאות או להיות מבסוט ממנו.

שיהיה לכולכם לילה טוב.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מצפה מזמן לדברים אלו, ויש גם חברי גדולים שהם פשוט שכחו על עצמם.

זה בדיוק הנקודה, הכיס, מה יהיה איתו? מה יהיה איתכם? כיס-כיס-כיס, מה נסגר?

רק כיס מדיג אותכם,

ומה עם בת זוג? למה אתה בוחר את היפה, ולמה לא חיסחונית?

יש לי חבר, שהתחתן עם בחורה אחת, והיא בשבילו כמו משרתת (בדיוק כמו משרתת) לא אוהב אותה ולא כלום... שאלתי אותו פעם: "למה התחתנתה איתה אם אתה לא אוהב אותה, והיא כמו משרתת שלך?" והוא ענה לי: "אני רציתי משרתת, אבל למה אני צריך לשלם, אם אפשר להתחתן, והיא תהייה גם משרתת וגם תבי כסף הביתה"

כן חיים פעם אחד...

לא נעים לי לומר , אבל זה לא בסדר . ממתי ההוצאה על אסטיטקה חשובה יותר מההוצאה על סאונד ? כי אתה קבעת ? זה האוטו שלו , ואם באוטו שלו הצליל של הגיטרה שישמע טוב , חשוב לו יותר מאסתטיקה , אתה תגיד לו שלא ?

אולי תתחיל לנהל את העולם ואת סולם דירוג ההוצאות של כולם ?

וחוץ מזה במקום לפרגן ליחיאל על כך שהוא עבד על עבודה חוראינית של אחרים (שזה תמיד יותר קשה לתקן עבודה של אחר מאשר להתחיל עבודה נקיה מהתחלה ) , אתה בא ומסיב תשומת לב לאיזשהו גימור שלא יצא סופר דופר ?

גילוי הוגן , אני לא מכיר את יחיאל אישית , אלא רק מהפורום , וכפי שאתה יודע אני גם לא מגיע למפגשים כך שלא יצא לי להפגש איתו אישית . ועדיין ממה שאני מבין על הבנאדם , זה צורם לי מאוד חוסר הפירגון הזה אליו . מגיע לו יותר

ויחיאל כול הכבוד כן ירבו כמוך

בברכה יהודה

פורסם
אני רק מזכיר לך מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בתרד' של מישהו שמפרסם את המערכת שלו מותקנת.

במקום לפרגן ולהגיד לו להתחדש, בחרת להיכנס לו לכיס .

אתה מתחיל לקלוט על מה אני מדבר או שאני צריך לצייר לך את זה..:roll:

אל תשכח שאני גם יודע לצייר טוב מאוד.

אולי אני ארענן לך את משה היה בשרשורים אחרים?

אתה לא קורא את משה כותבים לפני, ואם אתה נכנס לשרשור אתה מחפש עם מי להתווכח וננעל על משפתים שהם יכולים לייות רק משפתים משניים ולא ראשים, ואפילו לא שוקל את צד השני.

אני אמרתי לך לפני שזה משה אני חושב, זה דעתי ונקודה.

אני לא עונה יותר, ואני לא רוצה לדבר על זה כן, ואם יש לך בעיה עם חוות דעת שלי, את מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

פורסם

אדגר אז למה אתה עדיין עם אופל אסטרה ? זה רכב של כמה כולה 30000 אלף ש"ח ?

מזה חיים רק פעם בחיים פנק את עצמך עם איזה A4 חדשה או A5

אז מה אם ילך לך כל הכסף על הלוואה מזה חיים רק פעם אחת כדי לנצל כל רגע ואם כבר אז על מכונית מלהיבה שנראת טוב בעין :|

קיצר אחת היציאות היותר לא מוצלחת אם לא מפגרות (מנהלים לא למחוק , אני באמת רואה את זה ככה) .

יום טוב ,

פותח השרשור - תהנה מהמוזיקה הכי חשוב בעולם!

פורסם

אני אתן פה רק משפט ששמעתי במקרה מניר באחד המפגשים, אחרי שהוא יצא מאחד הרכבים עם אחת המערכות היותר ייקרות בפורום. אחרי שאני שמעתי אותה, והיא נשמעה מעולה, ניר יצא, שאלתי אותו, בחצי ציניות, איך המערכת? הוא אמר, שאם מערכת בכזה סכום לא תשמע טוב, אפשר לסגור את הענף. מה שאני מנסה להגיד זה, שאחת המטרות של הפורום הזה היא להגיע לתוצאה הטובה ביותר במנימום ההשקעה, כי באמת עם כל הכבוד, להשקיע 100K במערכת אצל מיטב במתקינים עם רכיבים אקזוטיים, זו לא חוכמה כמו להגיע לתוצאה ברמה דומה בשמינית השקעה.

זה מעבר לכל הדיון ההזוי הזה; לכל אחד יש את הכיס שלו וסדר העדיפות שלו, לחוות דעה על השקעה של מישהו אחר זה מעבר לחוצפה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
אדגר אז למה אתה עדיין עם אופל אסטרה ? זה רכב של כמה כולה 30000 אלף ש"ח ?

מזה חיים רק פעם בחיים פנק את עצמך עם איזה A4 חדשה או A5

אז מה אם ילך לך כל הכסף על הלוואה מזה חיים רק פעם אחת כדי לנצל כל רגע ואם כבר אז על מכונית מלהיבה שנראת טוב בעין :|

קיצר אחת היציאות היותר לא מוצלחת אם לא מפגרות (מנהלים לא למחוק , אני באמת רואה את זה ככה) .

יום טוב ,

פותח השרשור - תהנה מהמוזיקה הכי חשוב בעולם!

רוני, דבר ראשון תלמד לתת כבוד לאנשים. גם אתה מוזמן לקרא את דיון מהתחילה, ולא להכנס לאמצה, אני דיברתי על זה בשרשור, ולא חוזר על זה עוד פעם.

ואני לפחות לא קורא לאנשים מפגרים, ולא קורא לתקנות שלהם "לא מוצלחות", ואולי זה לא עניני להכנס לכיס כמו שאמרו כן, אבל זה משה אני חושב, ואני אומר עוד פעם, אם למשהו יש בעיה עם זה מזמן להמשיך לדון איתי בהודעה פרטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...