Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר לי מאוד לשמוע את זה, בייחוד כשהבן אדם שמדובר בו (שמעון) הוא אחד ה"מורים" שלי.

חלק גדול מאוד מהידע הכי קריטי שיש לי בסאונד בא ממנו.

אולי יש כאן משהו שקשור ליחס גורר יחס ואולי הוא לא עשה את העבודה וזה הכל אבל קשה לי לעכל את זה.

הייתי רוצה שהוא יגיב למען האמת, רק כדי לדעת את הצד שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שזה כל כך מעניין מה הסיבה ששמעון עשה את הפדיחה הזאת או מה גרם לזה בדיוק.

העובדה שזה קרה ובסופו של דבר יש לנו פה בחור מבסוט בגלל מתקין "חאפר" כמו יחיאל שלמזלנו יודע להציא אנשים עם חיוך דבילי מאוזן לאוזן, זה כל מה שמעניין אותי לפחות.

ישר כוח גרישה!

פורסם
היי חברים .

תודה על התגובות . בעתיד הקרוב מאוד המערכת תצולם ויעלו תמונות לפורום .

ולגבי השאלה אם חשבתי לדבר עם שמעון על הנושא :

הוא אמר לי משפט כזה " אין מערכת שאין בה רעש בכלל "

הוא אמר שזו לא מערכת ברמה גבוהה...

פה הוא פסל את עצמו מבחינתי .

יחיאל הוכיח שיש דבר כזה 0 רעשים .

והוכיח לי מה המערכת הזו שווה .

:| עצוב מאוד, אני אולי לא מבין כלום אבל "זו לא מערכת ברמה גבוהה" נשמע כמו תרוץ עלוב

כבוד ליחיאל

פורסם

ולגבי השאלה אם חשבתי לדבר עם שמעון על הנושא :

הוא אמר לי משפט כזה " אין מערכת שאין בה רעש בכלל "

פה הוא פסל את עצמו מבחינתי .

.

אם תחשוב(SNR:idea:) היטב על מה ששמעון אמר - תבין שהוא צודק.

צודר לחלוטין.

נ.ב

לא יודע בדיוק מה קרה בין פותח השרשור ושמעון,

(בכל מקרה , באמת מוזר שרכב נשאר עד 05:00 בבוקר ויוצא עם רעשים)

מבחינתי, שמעון הוא אחד מהמקצוענים עם ידע רב, כיף ללמוד ממנו.

מידן.

ZZR

פורסם

עזבו את שמעון , אני פשוט שמח שהמצב נגמר ככה .

כבוד ליחיאל על העזרה (אלוהים יודע שהוא עזר לי כבר כמה פעמים ותמיד עם חיוך ובלי תמורה...).

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

"אולי יש כאן משהו שקשור ליחס גורר יחס"

אדי,

בעל מקצוע אמיתי לא מכיר את המושג יחס גורר יחס, הוא עושה את העבודה הטובה ביותר ככה שלדעתי לא בזה מדובר (אני מאוד מקווה)

פורסם

כן, אתה צודק, אין ספק.

זה פשוט עצוב לי לשמוע וזה הכל.

ולגבי יחיאל - כמו שאמרתי, אין צורך להרחיב, השם שלו צועד לפניו, נכס פורום לדעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 כל הכבוד ליחיאל.

גם אני התקנתי אצלו את המערכת שלי לפני כמה חודשים והבחור פשוט מעולה,התקנה יפה ונקייה בלי בעיות מיותרות.

וכמובן התמיכה הטכנית של יחיאל אחרי ההתקנה והעזרה בכיוונים והמענה התמידי והאדיבות שלו.

פורסם

האמת התלבטתי אם להגיב כאן בשירשור כי יש כאלה שיגידו שאני בעל אינטרס אבל בכל זאת: לקחת את שמעון כאילו היה "אורים ותומים" קצת מוגזם. יש פה לא מעט שיעידו אחרת ותפסיקו להיות מופתעים. מה גם ששמעון לא עובד לבד שם.

פורסם

כל אחד עושה פאדיחות - יש כאלה שקשה לשמוע עליהן.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים.

בתור אחד שממש אוהב סאונד ברכב וכל מה שמעניין אותו זה לא איך האוטו יסע אלא איך הוא יישמע אשמח מאוד לקבל את תגובתכם על הרכיבים שמורכבים אצלי באוטו.

אשמח לפרט שוב פה את הרכיבים :

alpine iva d300r

mb quart q-line (qm-218) made in germany original !!!

חיווט של vdh

rca monster cable

rca stinger bolt

rear focal polyglass 6*9 80 r.m.s

amp jl audio a4300 עובד בגישור על הסט הקדמי .

rockford 1001bd power

jl audio w6 seald box

וההתקנה בוצעה על ידי יחיאל .

אשמח מאוד לתגובתכם !

פורסם

שלום יש כזה דבר מערכת עם 0 רעשים:

לי היה פיג'ו 206, הרכיבים:

ר"ד (היו לי 5 מכשירים שונים)

קומפוננט דרקסטר (הטעות במקור) DSK672

מגבר JBL CS60.4 נרכש מיד2 דרך חבר של חבר

סאב פיניקס גולד ZR10 נרכש יד2

מתחים של סאונד קווסט 4G

RCA של סטינגר הכי פשוט (100 ש"ח כל אחד)

התקנה לבד בבית

המערכת בחיים לא עשתה רעשי אלטרנטור בשום מצב ועם שום ר"ד (היו לי מכשירים פשוטים, הכי להיט היה פיוניר 5000).

רכב של חבר:

פיג'ו 106, האוטו מהיום הראשון עם רעשי אלטרנטור, מגבר JBL GTO504, ר"ד היה אחד של פנסוניק ואחד פיוניר כמו שלי, קומפוננט היה GTO 6507 עכשיו דרקסטר DSK572.

התקנה לבד בבית, בהתחלה ע"ב חוטים קיימים ברכב, לאחר מכן מתחים סאונד קווסט 4G

RCA של רוקפורד, הרעשים פחתו בהרבה אבל לא נעלמו.

אתמול חובר ברכב מגבר של סאונדן (באדיבות עזרתו הרבה של רוני) לצורך בדיקת ההתקנה ברכב, עם המגבר של הסאונדן אין שום רעשי אלטרנטור.

ככה שלפעמים יש קשר גם למגבר והמערכת, אבל אצלי ב206 הייתה מערכת הרבה יותר פשוטה משל פותח השרשור ובחיים לא היה רמז קליל לרעשי אלטרנטור או רעשים אחרים.

אגב אני אישית פגשתי את שמעון פעם אחת, אני מאד לא אהבתי את היחס המתנשא שלו, אני אוהב לקבל יחס של בנאדם, שיודע לשבת ולהסביר מה הוא עושה, מה טוב או לא טוב ולמה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...