Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה צצו לי מ"ס בעיות חשמליות לא מובנות באוטו

הכול התחיל כאשר ניסיתי להניעה את האוטו ופשוט לאחר סיבוב של הסוי"ץ לא היתה שום תגובה שקט לא טיקטוקים שום רעש ,פתחתי מכסה מנוע שיחקתי שם בחוטים של המצבר וכול מיני חוטים של חשמל שיש לי ופשוט האוטו הניעה .

לאחרונה מה שקורה זה שברגע שאני מדליק אורות ברכב המנורה של המצבר נדלקת לי אבל ממש חלש ברמה כזאת שבקושי רואים,וכשאני מדליק אור גבוה אז המנורה של המצבר מתחזקת ,וכשמפעילים מזגן בכלל ,גם כשאני מגביע את העוצמה במערכת אז גם נדלקת המנורה אבל יחסית חלש מאוד,מה שהכי מצחיק בכול הסיפור שכול התופעות הללו לא תמיד קורות רק לפעמים.

הרבה אמרו תחליף אלטרנטור אבל אני לא חושב שזה אלטרנטור, לאור כול העובדות שהאוטו לא מניע או שלפעמים נדלקת מנורה של המצבר אני חושב שיש איזה שהו קצר במערכת החשמל או חיוט לקוי ,אבל אני לא חשמלאי ,בכול אופן הייתי שמח לקבל דעות של אנשים שאולי יכולים לתת לי כיוון שאולי יפתור את הבעיות ללא אלטרנטור ,בנוסף עם מישהו יכול להמליץ על חשמלאי רכב טוב שיוכל לעזור ,ובמקרה של החלפת אלטרנטור היכן ניתן למצוא אלטרנטור 70A ומעלה .

תודה רבה מראש לכול מי שיוכל לעזור :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

נורת המצבר שנדלקת מעידה על חוסר טעינה, כלומר האלטרנטור לא מייצר מתח.

עצם העובדה ששיחקתה עם ההדקים של המצבר ולבסוף הרכב הניע מעידה על מגעים חלשים על קוטבי המצבר או קורוזיה. יש לנקות ולחזק את ההדקים. יתכן והטעינה החלשה נובעת גם מחוסר מגע. בדוק עם רב מודד את המתח על המצבר בזמן שהרכב מונע וחזור לעדכן.

פורסם
נורת המצבר שנדלקת מעידה על חוסר טעינה, כלומר האלטרנטור לא מייצר מתח.

עצם העובדה ששיחקתה עם ההדקים של המצבר ולבסוף הרכב הניע מעידה על מגעים חלשים על קוטבי המצבר או קורוזיה. יש לנקות ולחזק את ההדקים. יתכן והטעינה החלשה נובעת גם מחוסר מגע. בדוק עם רב מודד את המתח על המצבר בזמן שהרכב מונע וחזור לעדכן.

תודה אני יבדוק היום חבר צריך לבוא אלי עם רב מודד אני יבדוק את הנושא ,וננקה את הקטבים ונבדוק חיוט של המצבר אני בתקווה שזה יפתור את הבעייה :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

• תוכן חדש...