Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94

הבעיה היא שמאז שהרכב אצלי( 9 חודשים) אורות לוח שעונים נדלקים רק כשבא להם, פעם כן פעם לא. כאשר אני משחק עם הסוויץ' של המתג אז זה עוזר לפעמים וכן נדלק, בנוסף לא תמיד נדלק אור של הפנס הקדמי ימני, ושוב רק כשאני משחק עם הסוויץ' של המתג.

עד היום זה לא הפריע לי כל כך עד ששמתי לב עכשיו שגם האורות האחורים של הרכב לא דולקים.

אני לא יודע אם הם נדלקים כאשר האורות לוח שעונים נדלקים, נסעתי עכשיו חצי שעה בערך ולא הצלחתי להדליק בכלל את האורות של הלוח שעונים ושיחקתי שעה עם הסוויץ'.

אני חייב אבל לציין שהאורות הקדמיים תמיד עובדים (לפחות השמאלי, ואם הימני לא נדלק אז סיבוב של הסוויץ' והוא ישר חוזר לדלוק, בניגוד ללוח שעונים)

מה יכולה להיות הבעיה?

אורות רוורס ואורות בלימה עובדים כראוי.

פורסם

היתה לי אותה בעייה בדיוק בסאני שלי. הבעייה במתג האורות. יש שם שני מגענים נפרדים - אחד לאורות חנייה קדמיים ואחד

לאורות אחוריים ולוח שעונים. אורות ברקס פועלים גם ללא סוויץ.

עם השנים הקפיציות של המגענים נחלשת ועקב ההתחממות (אין ריליי לאורות האלה) המגע שם לא טוב. גם אצלי האורות

לפעמים עבדו ולפעמים לא (לפחות ידעתי שאם אין אורות בלוח שעונים, גם אין אחוריים :-) ) ולפעמים כיבוי - הדלקה

היו "מחזירים" את האורות לפעולה. עד שנשברתי וסידרתי את הבעייה.

פתרון מוסך - החלפת מפסק האורות. בעיות: יקר, ובספק אם ניתן להשיג. מפסק מפירוק יהיה במצב דומה (אלא אם

תשיג אחד מאלמרה דור ראשון).

פתרון בית:

1. פתיחת המכסה שמגן על המגענים, זיהוי המגען הבעייתי, ניקוי קל של המגע בנייר שיוף עדין וכיפוף קל לכיוון הנכון עד שיעבוד שוב.

2. הוספת ריליי אחרי המפסק, כך שמוצא המפסק משמש רק לפיקוד לריליי - והזרם מסופק על ידי הריליי.

תיקון #1 בלבד יכול להספיק. אצלי תיקון 1+2 מחזיקים 3 ומשהו שנים.

בהצלחה!

:turn-l:
  • תוכן חדש...