Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדינת DISCO ? מקום חדש?

משכורת ממוצאת לחודש יולי הייתה כ8 אלף שקל.

כשאתה מרוויח 8K ברוטו, נשאר לך ביד באיזור ה5.5-6 אלף ?

עם סדר עדיפויות מסויים, כזה שישאיר לך באיזור ה4.5 אלף שקל לחודש פנויים - אתה יכול להוציא סדרה 5 חדשה מהסוכנות.

וכשאתה גר באיזה כפר בצפון/דרום, ולא משלם 5K בחודש רק שכירות - זה הרבה יותר קל. בטח ובטח אם אתה גר באיזה בית קנית שבנית בעצמך בשטח שמאחורי הבית של ההורים.

אז נכון, אתה לא תוכל לשבת כל יום בבית קפה במרכז/צפון ת"א, לאכול במסעדות יוקרה ולקנות טלויזיה 65 אינץ' - אבל אתה תיסע בBMW 5 חדשה מהסוכנות, או מרצדס C CLASS או A4 או כמעט כל רכב אחר שתרצה (שהוא לא בייבוא של דלק מוטורס).

שום מדינת DISCO ושום בטיח.

התנאי מימון שנותנים היום בסוכנויות היוקרה מאפשרים לכמעט כל אחד להוציא רכב מהסוכנות,

שלא לדבר על התנאים והמחירים שתוכל להוציא מרצדס/אודי בת שנה-שנתיים מאוטו-דיל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי בסרט הזה דברים שלא ראיתי קודם בסרטים של מועדונים אחרים, למשל מועדון סקאלה, מועדון יפנינט, ואפשר לומר שרוב מועדוני הרכב האחרים.

הם לקחו את מה שהם אוהבים ועשו אותו במנחת בערד, במקום להשתולל ברחוב.

חוץ מזה, יצא להכיר כמה מהחבר'ה האלה על מסלול הקארטינג, הם אנשים נחמדים ממשפחות מכובדות.

ואם מישהו תוהה מאיפה הכסף, אז לא משיפוים אלא מתיירות.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
מדינת DISCO ? מקום חדש?

משכורת ממוצאת לחודש יולי הייתה כ8 אלף שקל.

כשאתה מרוויח 8K ברוטו, נשאר לך ביד באיזור ה5.5-6 אלף ?

עם סדר עדיפויות מסויים, כזה שישאיר לך באיזור ה4.5 אלף שקל לחודש פנויים - אתה יכול להוציא סדרה 5 חדשה מהסוכנות.

וכשאתה גר באיזה כפר בצפון/דרום, ולא משלם 5K בחודש רק שכירות - זה הרבה יותר קל. בטח ובטח אם אתה גר באיזה בית קנית שבנית בעצמך בשטח שמאחורי הבית של ההורים.

אז נכון, אתה לא תוכל לשבת כל יום בבית קפה במרכז/צפון ת"א, לאכול במסעדות יוקרה ולקנות טלויזיה 65 אינץ' - אבל אתה תיסע בBMW 5 חדשה מהסוכנות, או מרצדס C CLASS או A4 או כמעט כל רכב אחר שתרצה (שהוא לא בייבוא של דלק מוטורס).

שום מדינת DISCO ושום בטיח.

התנאי מימון שנותנים היום בסוכנויות היוקרה מאפשרים לכמעט כל אחד להוציא רכב מהסוכנות,

שלא לדבר על התנאים והמחירים שתוכל להוציא מרצדס/אודי בת שנה-שנתיים מאוטו-דיל.

באיזה סדר עדיפויות חיים ב1-1.5K לחודש בדיוק?

אלא אם כן אתה מתכוון לנסח את המשפט כך:

במציאות של היום, כמעט כל רווק, ללא ילדים, שחי על חשבון הוריו ובביתם, ללא תשלומים של שכר לימוד וכדומה, ועובד במשרה מלאה בשכר הממוצע במשק יכול להרשות לעצמו מכונית יוקרה.

עכשיו זה נראה הגיוני.

פורסם

אמרתי שהכל תלוי בסדרי העדיפויות שלך :D

ואם הוא נשוי ואשתו עובדת - מה טוב. אז יש עוד הכנסה בנוסף ל1500 ש"ח שנשארו לו מהרכב.

לגבי המצב, תחשוב על בחור רווק בן 25-26-27 שסיים תואר ראשון, עובד בחברה X בחיפה/נהריה ומרוויח ברוטו 10K בחודש. הוא משכיר בית באחד המושבים שמחוץ לעיר (~1500 שקל לחודש),

עם שותף (הופ.. 750 ש"ח לחודש) ואת רוב הזמן הוא מעביר במשרד ומן הסתם אוכל על חשבון העבודה (וכבר חלק גדול מההוצאות על חשמל ומזון נחתכו).

בסוף החודש הוא מגיע למצב שמתוך ה~7 נטו שהוא מרוויח בחודש הוא נשאר עם ~5.5 אלף שקל.

הוא נכנס לסוכנות של BMW בחיפה, יוצא עם BMW 325 ח-ד-ש-ה מהסוכנות ועדיין נשאר לו ~2500 שקל כל חודש (להוציא על דלק, בילויים וכו').

ובשורה התחתונה, כבר פגשתי, ראיתי ושמעתי על יותר מידי אנשים בהם אנשים שבקושי סוגרים את החודש מגיעים לפגישה בהאמר, X5 או S CLASS.

(ואתה גם יכול לראות את זה אח"כ בכל מיני עיתונים (בעיקר גלובס) כאשר עו"ד מפרסמים קוביות קטנות על רכב למכירה מסוג מרצדס S בעל מנוע בנפח 4970 סמ"ק,

רכב למכירה מסוג פורשה קאיין בעל מנוע בנפח 4500 סמ"ק, רכב למכירה מסוג BMW 6 בעל מנוע בנפח 3000 סמ"ק וכו')

פורסם
אוי נו באמת מה ניראה לכם שכל מי שיש לו כזה רכב והוא ממוצא ערבי הוא גנב? לא יודע איך זה בירושלים אבל בצפון להרבה ערבים יש רכבים מאוד יקרים והם עובדים מאוד קשה לפרנסתם. פשוט במקום לבזבז את הכסף במועדונים,פאבים,טיולים לחו"ל הם משקיעים הכל ברכב ובבית שכחת להוסיף בזבוזים מיותרים לגמרי כגון ארנונה, מס הכנסה, ביטוח לאומי וכו'. הם לא יוצאים למקומות בילוי וכאלה. מה גם שהכל הרבה יותר זול כשאתה גר בכפר כמובן, כי בכפר אף אחד לא משלם על חשמל, מים, ביוב וכו'.

חוץ מזה הבנתי מחבר שהיו פה גם בסרטון חברה לא ערבים.

ובכלל מה אתם רוצים עשו אחלה טיול לערד. לא ראיתי כימעט השתוללויות ובנסיעה עם רכבי ספורט לחיצות זה מתבקש. אז עברו כמה פעמים קו לבן ביג פאקינג דיל...ראיתי לא פעם במגזיני רכב תמונות שלהם שהם עברו את הקו הלבן ו?.....

תגובותי באדום.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בואו נהיה רגע רציניים.

במגזר הערבי רוב האנשים שנוסעים במכוניות יוקרה הם אנשים שבבעלותם חברה (בדרך כלל נדל"ן/בניה/קרמיקה ועוד..).

אותם משפחות מרוויחות הרבה מעל השכר הממוצע - ואילו ההוצאות שלהן קטנות יותר.

מה זה אומר? שאפשר לתת לילד חצי מליון שקל לקנות אוטו.

שאגב הכסף גם יכול להגיע מירושות/חסכונות של שנים של המשפחה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אמרתי שהכל תלוי בסדרי העדיפויות שלך :D

ואם הוא נשוי ואשתו עובדת - מה טוב. אז יש עוד הכנסה בנוסף ל1500 ש"ח שנשארו לו מהרכב.

לגבי המצב, תחשוב על בחור רווק בן 25-26-27 שסיים תואר ראשון, עובד בחברה X בחיפה/נהריה ומרוויח ברוטו 10K בחודש. הוא משכיר בית באחד המושבים שמחוץ לעיר (~1500 שקל לחודש),

עם שותף (הופ.. 750 ש"ח לחודש) ואת רוב הזמן הוא מעביר במשרד ומן הסתם אוכל על חשבון העבודה (וכבר חלק גדול מההוצאות על חשמל ומזון נחתכו).

בסוף החודש הוא מגיע למצב שמתוך ה~7 נטו שהוא מרוויח בחודש הוא נשאר עם ~5.5 אלף שקל.

הוא נכנס לסוכנות של BMW בחיפה, יוצא עם BMW 325 ח-ד-ש-ה מהסוכנות ועדיין נשאר לו ~2500 שקל כל חודש (להוציא על דלק, בילויים וכו').

כאמור, אתה מדבר על רווק , שמרוויח 2K מעל השכר הממוצע, חי עם שותף ואין לו הוצאות כמו חשמל, מים, ארנונה , גז, ביטוח לרכב, טיפולים ותיקונים, סלולרי וכו' וכו'.

לדעתי אין אדם כזה, בטח לא כזה שמרוויח את השכר הממוצע, דהיינו 8K ברוטו.

אם אתה מכיר מישהו כזה, ולא "שמעתי, קראתי, למדתי" - אשמח לשמוע.

ובשורה התחתונה, כבר פגשתי, ראיתי ושמעתי על יותר מידי אנשים בהם אנשים שבקושי סוגרים את החודש מגיעים לפגישה בהאמר, X5 או S CLASS.

(ואתה גם יכול לראות את זה אח"כ בכל מיני עיתונים (בעיקר גלובס) כאשר עו"ד מפרסמים קוביות קטנות על רכב למכירה מסוג מרצדס S בעל מנוע בנפח 4970 סמ"ק,

רכב למכירה מסוג פורשה קאיין בעל מנוע בנפח 4500 סמ"ק, רכב למכירה מסוג BMW 6 בעל מנוע בנפח 3000 סמ"ק וכו')

גם במודעות הללו, מדובר על עצמאיים שהיו גדולים והתפרקו. לא מדובר על שכירים שמרוויחים שכר ממוצע. אל תתעקש.

פורסם

קצת הזוי האשכול הזה...

רק להחזיק בימר סדרה 5 חדשה, בלי לקנות אותה עולה כמה אלפי ש"ח לחודש. מישהו ניסה לברר כמה עולה ביטוח מקיף לרכב כזה? אגרת טסט שנתית? טיפולים שוטפים?

חוץ מזה, הרכב הכי זול מסדרה 5 עולה בסוכנות 370K ש"ח. נניח שאותו אחד בעל משכורת "ממוצעת" חוסך 5K ש"ח בחודש, יהיה עליו לעבוד מעל 6 שנים כדי שיהיה לו את הסכום הזה. וכל אותם ה6 שנים לא יילך לבית קפה, לא יתחתן , לא ישלם שכר דירה, לא ישלם חשבונות ומן הסתם לא ירכוש ולא יחזיק שום רכב אחר - בקיצור לא ממש סביר. ובנוסף כאמור לאחר שיקנה יוציא אלפי שקלים בחודש על אחזקת הרכב.

פורסם

shlomub - ביטוח חובה וצד ג' בלבד מספיקים בהחלט. ידפק האוטו? מישהו בשטחים יתקן כבר בכמה מאות/אלפי שקלים. הרבה יותר זול מביטוח של למעלה מ10K בשנה.

צביקי, יש אנשים שאני מכיר, שאמנם לא מרוויחים את השכר הממוצע, אבל לא רחוק משם - שנוסעים במכוניות מפוארות למדי.

בין אם מדובר על יד שניה, שנה+- על הכביש, שנקנו מסוחרים למיניהם (בעיקר אוטודיל) ובין אם הוצאו מהסוכנות בהסדרי מימון לטווח ארוך.

אני לא סתם מתעקש. אין לי שום סיבה בעולם סתם להתעקש. אני אומר דברים שאני רואה בשטח (בין אם באופן אישי ובין אם אני שומע מאנשים שעובדים בסוכנויות מסוימות).

(כבר יצא לי להגיע לבית של בחור כדי לקחת צ'ק, למצוא משפחה של 4.5 נפשות שגרה בדירת שיכון של 3.5 חדרים - אבל העיקר שהאבא הגיעה לפגישה כמה ימים לפני זה בS CLASS חדשה (באותה תקופה)).

פורסם

נישמע מאוד הזוי שבנאדם שמרוויח משכורת ממוצעת יוכל להרשות לעצמו רכב כגון BMW 325/סידרה 5 חדשה מהסוכנות.

כמו שנאמר פה, אין לו משכורת לחיות עליה. ומה עם הטיפולים של האוטו?ביטוח?אם חס וחלילה משהו נידפק בBMW?התיקונים יגיעו לאלפי שקלים ובקיצור, זה לא ריאלי שמישהו ממוצע ירשה לעצמו אוטו כזה. במקרה הטוב איזו וולוו S80 או A6 מתחילת שנות ה2000-2003

פורסם

"שופוני יא נאס" - הערס המצוי יהיה מוכן לחיות בחורבה עם חובות מפה ועד הודעה חדשה אבל ינהג ברכב מפואר בכדי לעשות רושם.

פורסם

ידיד של אמא שלי, בן אדם עם משפחה שעובד שומר בחנות שלהם ומרוויח כ4 אלף בחודש נוסע על סידרה 5 שנת 99.

ויש נהג משאית שנוסע על 7 שנת 2004 ....פשוט במקום לקנות מאזדה 3 מהחברה הוא קנה בימר יד שניה...

ברור שכשמטפלים במוסך מורשה אז הכל פי 3 יותר יקר. אל תשכחו אבל שאם תסעו בלי לקרוע את האוטו אז במוו תסע בלי תקלות הרבה יותר מרכב קוריאני למשל.

לי אישית יש חבר טוב עם סידרה 7 שנת 98 שכרגע מרוויח כ5 אלף ומתחזק אותה יופי.

אני גם לא מרוויח בשמיים ומשקיע באוטו המון וחי. אומנם נוסע פעם בשבוע אבל ככה זה בישביל התחביב מקריבים דברים.

פורסם
shlomub - ביטוח חובה וצד ג' בלבד מספיקים בהחלט. ידפק האוטו? מישהו בשטחים יתקן כבר בכמה מאות/אלפי שקלים. הרבה יותר זול מביטוח של למעלה מ10K בשנה.

צביקי, יש אנשים שאני מכיר, שאמנם לא מרוויחים את השכר הממוצע, אבל לא רחוק משם - שנוסעים במכוניות מפוארות למדי.

בין אם מדובר על יד שניה, שנה+- על הכביש, שנקנו מסוחרים למיניהם (בעיקר אוטודיל) ובין אם הוצאו מהסוכנות בהסדרי מימון לטווח ארוך.

אני לא סתם מתעקש. אין לי שום סיבה בעולם סתם להתעקש. אני אומר דברים שאני רואה בשטח (בין אם באופן אישי ובין אם אני שומע מאנשים שעובדים בסוכנויות מסוימות).

(כבר יצא לי להגיע לבית של בחור כדי לקחת צ'ק, למצוא משפחה של 4.5 נפשות שגרה בדירת שיכון של 3.5 חדרים - אבל העיקר שהאבא הגיעה לפגישה כמה ימים לפני זה בS CLASS חדשה (באותה תקופה)).

ישנן נקודות מבט שנמצאות כל כך גבוה עד כדי כך שאינן מסוגלות להבחין בפרטים הקטנים שלמטה, גם אם בעליהן משוכנעים שהם רואים הכל.

פורסם

DISCOVER

תאמין לי, אתה אבוד.

אתה חי בבועה.

אין לך מושג קלוש בכלכלה, אין לך מושג מה קורה מחוץ לבועה שלך.

לפי דבריך, מעולם לא שילמת על כלום בכספך האישי (ואני לא מדבר על מנה שווארמה ברחוב), מעולם לא החזקת רכב ושילמת על כל ההוצאות הנלוות.

מעולם לא החזקת דירה בעצמך.

ובטח ובטח שמעולם לא עשית את שניהם יחדיו.

אחרת לא היית מדבר שטויות כאלה, ואני מצטער על המילה ה"גסה" הזאת, אבל אתה מדבר שטויות.

לקנות ב.מ.וו סדרה 5 חדשה מהחברה במשכורת 8 ברוטו? באמת לא שילמת על כלום מעולם.

אתה מחזיק דירה? אתה מחזיק רכב בעצמך? כולל ביטוחים ושאר הוצאות? אל תגיד לי מה היה בעבר, תגיד לי על עכשיו!

אני אשמח לשמוע.

אני מצטער, אבל כל פעם מחדש אתה אומר דברים לא קשורים למציאות.

נו ברצינות, תחשוב בהגיון על מה שאתה אומר לפני שאתה זורק מילים לאוויר השרת.

• תוכן חדש...