Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר... אני חי בבועה.

מה אני מחזיק ומה אני לא מחזיק בכלל לא עניינך.

כמה כסף יש לי, על מה אני מוציא אותו ואיך - עוד יותר לא מעניינך.

אני אומר לך דברים - לא מנסיון אישי, כי יש לי סדרי עדיפויות "קצת" שונים - אלה מנסיונם של אנשים שפגשתי ואני מכיר.

אנשים שאני יודע כמה מרוויחים כי ראיתי את תלושי המשכורת שלהם או שמעתי ישירות מהם ואנשים שאני יודע במה נוסעים כי ראיתי/נסעתי ברכב שלהם.

אז אתה יכול להעיד מנסיונך, על מה אתה עושה עם המשכורת שלך,

ואני אומר לך מנסיונם של אנשים שאני מכיר בצורה ישירה או עקיפה, איך הם מתנהלים עם הכסף שלהם.

אתה מדבר איתי בתאוריה או על בסיס צורת ההתנהלות שלך.

אני מדבר איתך בתכל'ס על דברים שקורים בשטח.

אנשים שכירים/עצמיים עם משכורת חודשית של גג 10K ברוטו, נוסעים במכוניות כמו לנד-קרוזר, 525, A6 2.4 ועוד. באמת שלא חסר.

מחירון של A6 2.4 בסיסית, באיזור ה360 אלף שקל (אם אני זוכר נכון). זה לפני ההנחה שתקבל כשתקנה את האוטו.

תיקח מימון בנקאי או "ליסינג מימוני" דרך הסוכנות - ואתה מוציא אוטו שכזה מהסוכנות ב~50K מקדמה ועוד 3-4 אלף שקל בחודש.

התנאים של BMW, ממה שראיתי בפרסומים שלהם, אפילו יותר טובים..

אז נכון, חצי מהמשכורת שלך יוצאת על רכב - אבל עובדה שיש אנשים שמסתדרים עם 3-4 אלף שקל נטו בחודש.

גם אם זה אומר שלא ילכו לסרטים/הצגות/מועדונים וכו', גם אם זה אומר שיגורו בשכירות בדירה קטנה במקום נידח,

גם אם זה אומר שיקבעו פגישות עסקיות במסעדות בשעות הצהריים/ערב כדי שהצד השני ישלם על הארוחה,

וגם אם זה אומר שלא יעשו ביטוח מקיף על הרכב אלה יסתפקו בביטוח חובה (שלא עולה הרבה יותר מל"סתם" מאזדה 6).

אז אני חי בבועה, האנשים שאני רואה בעצמי, לא בעבר - בהווה, שעושים את זה הם לא באמת קיימים, הם סתם אשליה אופטית.

אבל בכיף, תמשיך להתווכח, בבקשה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מתווכח, תאמין לי גם שהדבר האחרון שמעניין אותי זה החיים שלך או מה אתה עושה איתם.

אני בסך הכל בא להסביר לך שאתה לא מבין כלום, אתה חי מסיפורים של אנשים שמערבבים אותך. (ואתה אפילו מודה שאתה חי מסיפורים)

ואם היית טורח שניה אחת לעצור ולחשוב על הסיפורים שמספרים לך כל היום, היית פשוט מאוד לוקח מחשבון מסכן, יודע מה? פתח את הסלולרי, גם שם יש מחשבון.

ותעשה אחד ועוד אחד - רק תחליף את ה"אחד" במספרים אמיתיים, לא מספרים מסיפורים.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת - אתה תלוש לגמרי מהמציאות.

באמת כל כך קשה לך לחשב מספרים ולראות שמה שאתה אומר לא יכול להתבצע בפועל? אתה עד כדי כך לא מבין כלום?

ברצינות, אם עד סוף השבוע לא תצליח לבצע את החישוב הפשוט הזה, אני אבצע אותו בשבילך, ככה, עלי!

אני אוכיח לך בצורה מאוד פשוטה שעם משכורת ברוטו של 10, לא ניתן לקנות ולהחזיק ב.מ.וו. סדרה 5 חדשה מהחברה.

אבל זה רק אם לא תצליח לבצע את החישוב לבד.

+ חיבור

* כפל

- חיסור

/ חילוק

וכשאתה טוען שאפשר לעשות את זה, אל תשכח בבקשה (אוי שיט, אני כבר נותן לך את כל החישוב) את שכר הדירה החודשי + ארנונה ושטויות, את האוכל, את הילדים (אם יש) את הוצאות הדלק, את הוצאות הביטוח!, את הטיפולים! ומן הסתם הוצאות נוספות בלתי צפויות במהלך החודש שלאו דווקא קשורות ברכב, וכמו שביקשת, לצורך העניין אותו בחור פרי דמיונך אינו הולך לקולנוע, אינו יוצא לשתות, ולמען האמת לא עושה כלום מעבר למינימום, הוא גם על סף גירושין בגלל הסיפור הנ"ל! אבל אל תכניס עדיין דמי מזונות לחישוב, לא בטוח שהוא מתגרש, אולי ימכור את הב.מ.וו. ויוכל להוציא את אשתו שוב לקולנוע.

פורסם

שכנה טובה שלי היא סוכנת ביטוח, היא סיפרה לי איך אנשים מוכרים את הנשמה שלהם לבנק בשביל מכונית.

לדעתי, מישהו שמקבל משכורת נטו 8 אלף, יכול לקנות בה.המ.וו סדרה 3 חדשה מהניילונים.

שכחתם גם להוסיף גורמים אחרים, של הכנסה נוספת(או "קומבינות למנהם"), זאת אומרת הורים,אישה עובדת וכו'.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

הסרטון השני חזק!

יש שם כל כך הרבה רכבי ספורט שחנו בצד!

לצאת עם חברים וכל המכוניות ככה נראה לי אחלה דרך להעביר את יום שישי

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
אני לא מתווכח,

אני בסך הכל בא להסביר לך שאתה לא מבין כלום, אתה חי מסיפורים של אנשים שמערבבים אותך. (ואתה אפילו מודה שאתה חי מסיפורים)

:mm_yeah: סבבה.

בוא נסיים את הדיון בכך שאתה צודק, אני לא מבין כלום, כל היום אנשים עובדים עלי מכל הכיוונים, מז**נים לי ת'שכל, משגלים לי ת'מוח, מערבבים אותי (ושאר תיאורי סלנג).

כל האנשים שנוסעים במכוניות של 250+ אלף שקל מיליארדים עם תיקי מניות במאות מליוני שקלים והשקעות נדל"ן המתפרסות על-פני, מינימום, 15 מדינות.

ו.. כן. אני חי מסיפורים. מתבסס בעיקר על עמי ותמי, שלגייה ולפעמים גם כיפה אדומה. אבל לא תמיד - הזאב קצת מפחיד אותי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה לעשות אמבוש על דיסקו?

יש משהו במה שהוא אומר קחו את הדוגמה הבאה:

נניח שיש אדם שמרוויח שכר ממוצע וחי חיים רגילים לגמרי, באותם חיים רגילים הוא חוסך לרכב חדש, רכב סטנדרטי לגמרי, לגיטימי?

רכב חדש עולה ~ 120K ?

אבל מה, ברגע שנפתחת לו קרן ההשתלמות/חיסכון/הרים את הבלטות עולה בו התשוקה ל B.M.W חדשה שעולה פי 3 ממה שיש לו כרגע, אז הוא נכנס לסוכנות/בנק ולוקח הלוואה על 120K ומחזיר 2K (לא כולל הריבית) למשך 60 חודשים ואת היתרה כמו בהרבה עיסקאות הוא ישלם בטרייד או כשהקרן הבאה תפתח.

כל הדוגמה הזו באה להראות שהמצב אפשרי וניתן לשחק עם הסכומים כך שיתאימו לכל אחד, הכל עניין של סדר עדיפות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אם אני יכול לעזור שניה בדיון, תחליפו את שלל מכוניות הפאר שבדיון הזה באסופה של גיפים טובים (אפילו לא ממש יוקרתיים, פאג'רו ולנד-קרוזרים לדוגמא) ופתאום נראה לי שכולם יסכימו .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שכחתם גם להוסיף גורמים אחרים, של הכנסה נוספת(או "קומבינות למנהם"), זאת אומרת הורים,אישה עובדת וכו'.

.... העלמות מס

פורסם

הכל טוב, רק שדיסקובר טען שאפשר מנטו 8 בחודש להוציא ב.מ.וו. סדרה חמש חדשה מהחברה, עם מקדמה של 50 בלבד.

זה מה שהוא טען. אל תשנו את הנתונים של מה שהוא רשם.

בהנחה שלאותו אדם אין הכנסות נוספות לא חוקיות למינהן! כי כאלה אני מכיר, זה לא חוכמה.

• תוכן חדש...