Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי כיום מערכת בת כשנתיים,אני מרוצה אבל מעוניין ביותר...

יש לי קומפוננט של מגנט 6.5 מקדימה,רמקולים מקוריים של הרכב מאחורה(שלפעמים אני טוען ששומעים הרבה יותר טוב מהמגנט ויותר עוצמתי והם אינם מחוברים למגבר!) ,סאב של מקאודיו פשוט של 300W ומגבר של מקאודיו 1000W או 1500W אני לא בטוח...

בכל אופן, מאז קניית הדברים (כמובן חדשים עם אחריות)היתה בעיה אחת מעצבנת במיוחד: שבמהלך ווליום גבוה ברכב לאחר כמה עשרות דקות הסאב או המגבר מחליטים שדי נמאס ופתאום אין סאב והרמקולים הקידמיים שמחוברים למגבר מתנתקים... וזה ממש מעצבן. הלכתי למספר מקומות לאבחן את הבעיה,כולם אומרים שהציוד תקין,שהכול מחובר כראוי למגבר וכל ההגדרות טובות,אין להם תשובה בשבילי.

יש מצב שהמגבר לא יכול לסחוב קומפוננט מסכן של מגנט וסאב של 300W שאפילו לא מנוצל חלקית??

האם אני צריך להחליף מגבר וסאב? או שעדיף לקנות מונובלוק שהאמת,אין לי מושג מה הוא עושה אבל הבנתי שמחברים אותו לסאב במקום למגבר...

כשאני נוסע עם ווליום בינוני אני מאוד מרוצה מאיכות ועוצמת השמע,לא מחפש להשקיע אלפי שקלים עכשיו אחרי הכול אני חייל שחוזר פעם ב- הביתה.

אשמח לעצות!

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

דבר ראשון מונובלוק זה מגבר עם יציאה אחת זה מגבר שמחברים לסאב...ודבר שני תתן את הדגם של המגבר אולי הוא הבעיה ואולי הבעיה היא בחיווט בכלל

• תוכן חדש...