Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא כן הייתי שם את זה בתוך התא. לעשות חור קטן כדי להעביר את החוט זה לא סוף העולם, וכן לחבר אותו באזניים הייעודיות שלו עם ברגים. זה ייפול ותתבעס, חבל. מה עוד שאתה לא ממש כל שניה מסובב אותו ימינה ושמאלה, זה לא ווליום..

כשהמגירה סגורה זה יותר נקי ומסודר.

אני, שלפני כל פיפס ברכב חושב אם לעשות או לא, לא ראיתי בעיה מיוחדת לומר ליוסי לעשות את החור לתוך התא כפפות, כדי להעביר את הכבל לIPOD. [אגב, שים לב לצורת החור שהוא עשה בדיוק כדי להעביר את הראש של הכבל], כמובן תא הכפפות סגור תמיד ולא רואים כלום.

DSC02892.JPG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל השלט בס לא ליד תא הכפפות ולא בתוך תא הכפפות =]

זה ליד הנהג השלט בסף איפה שיש את הכפתור הזה שאתה מושך אלייך ואז אתה פותח את המכסה מנוע

מעל זה יש תא פצפון כזה שוכבים לי שם תהילים אבקה לבנה כזאתי וחמסה כזאתי ככה בא לי האוטו =] מהאישה שקנינו אותה בזמנו(שנת 99-200)

זאת לא הבעיה של להוציא את הדברים האלו פשוט יותר נוח לי ככה במקום לפתוח לסגור רק מה שאני יהיה מודאג שהדבר ילך לו לאט לאט מהחום ואז אני באמת יצטרך להבריג...

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

"מעל זה יש תא פצפון כזה שוכבים לי שם תהילים אבקה לבנה כזאתי וחמסה כזאתי ככה בא לי האוטו ="

אולי את השקית עם האבקה הלבנה אפשר להעביר לחברים שצריכים אותה, תתייעץ עם המתקין שלך בנוגע לאותה אבקה לבנה

פורסם

אממ זה לא מה שאתה חושב חח זה למזל טוב..

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא התכוונתי לתא כפפות, רק הבאתי דוגמה ממני, התכוונתי בתוך התא הזה:

98002927vg9.jpg

ולא מחוצה לו.

גם תהילים, גם אבקה לבנה וגם חמסה? לא יותר מדי?:lol: אם אתה בקטע, מספיק תהילים, האמן לי..:idea:

לחלופין, העבר את ה'חומרים' לתא כפפות. בשאר המקום שים את השלט.

פורסם

האמת שבאתי לעשות היום חור ולשים ברגים אבל חשבתי למה לי אם אפשר לשים דבק דוד צדדי מספיק חזק..אבל לא חשבתי על החום !

וגם העברתי את הדברים לתא הכפפות כי תכננתי לעשות את החורים בסוף התחרטתי והחזרתי...(ד"א זה לא תהילים שלי וכל הדברים האלו אמז שקנינו את האוטו היו שם את הדברים האלו :shock:)

טוב נראה אם הזמן איך הדבק מחזיק אם לא יחזיק אני ישים בתא הקטן ויבריג.. =]

פורסם

עקשן:wink:, אני לא מדבר כל כך על החום שיפיל את זה, אלא סתם על התקנה נקיה יותר ופחות דברים בולטים.

אגב, במחשבה נוספת, הייתי מחורר חור, בצורה סימטרית ומדוייקת, בגודל המתג של השלט +טיפהל'ה יותר, מחבר אותו מבפנים כך שרק המתג עצמו ייצא החוצה והרי לך עוד מתג 'מקורי' ברכב. אל תשלול הצעה זו על הסף, זה יכול להיות הכי יפה וגם הכי פרקטי.

אם אתה מודאג מכך שכשתמכור את הרכב יהיה לך שם חור, חפש קודם לכן בפירוקיות מכסה תא משומש שכזה, זה יכול לעלות גרושים.[אם זה מתפרק ולא חלק אינטגרלי מכל התא או משהו כזה] אולי אפילו טלפון לאחד ממוסכי טויוטה, לפעמים יש הפתעות. אולי כזה חדש עולה 100 שח.

עריכה: גם חור קטן ללד יכול להיות חביב, אך לא חובה.

פורסם

טוב סבבה =] אני יבדוק מה ניתן לעשות אבל מחר כבר...תודה רבה !

:-)

פורסם

תתחדש,

אני דווקא מאמין שדו"צ יחזיק שם מעמד, הרי הוא לא חשוף לשמש. ואם לא אתה תמיד יכול להסיר ולהדביק מחדש כל פרק זמן מסויים.

• תוכן חדש...