Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לאמא משפחתומטית, או אפילו פלוס חצי מנהלים,הכיוון הוא:

הונדה אקורד 2005 2004 2ליטר

סובארו אימפרזה 2007 2008 1.5 ליטר

2B4 2005 2006 ליטר

הונדה סיוויק 2006 2007 1.8-1.6

אני יודע שרב הרכבים לא ממש קשורים אבל זה הכיוון, מה ממליצים?

כן,אנחנו מרובעים ומחפשים רק יפנית אמיתית שתשרת את אימי שתחיה.

בטיחות, אמינות,חסכונית(עד כמה שניתן) איכות נסיעה,ופשטות ,הרכב ישרת אותי גם כן(חייל), עד היום לאמא היה רק סובארו הראשונה פשע אחר כך DL ,גרנד לאונה ,ועכשיו כבר למכירה אימפרזה 04 ,מי שמכיר חווה יודע נהג על כולם בבקשה חוות דעת מה הכי יענה לבקשתנו? הצעות אחרות אפשר בכיף אבל רק יפנית אמיתית!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

אם יש לכם חיבה מיוחדת לסובארו, ממליץ על B4. האוטו עם הנעה כפולה אומנם, אני לא יודע עד כמה אימא שלך תנצל את זה.

אימפרזה 1.5, כל מי שאני מכיר ונסע עליה, אומרים שהיא יותר מידי חלשה.

סיויק זה גם אופצייה מעולה, אם כבר, אז ממליץ על דגם 1.8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עצות אחיתופל מככבות בזה השירשור.

לאנסר?! למה לכל הרוחות? איזה יתרון יש לרכב הזה? הוא פשוט, לא מרווח, רועש, חלש ולא נוח.

B4, אחיזה מעולה, נוחות בינעירונית מצויינת, אבל יש בו הרבה מה לשפר. לסיכום עניין הוא מעט מאכזב.

הייתי מחפש אקורד בגירסא מאובזרת.

רכב מנהלים, אז C5.

מתחתיו פוקוס מנוע 2 ליטר אולי סיויק, לא מכיר אותה.

אם לא אז, מגאן או פוקוס 1.6 בגירסאות מאובזרות.

בכל מקרה האימפרזה היא מכונית עתיקה והלאנסר היא שיא הבינוניות.

כבר עדיף מאזדה 3.

פורסם
מחפש לאמא משפחתומטית, או אפילו פלוס חצי מנהלים,הכיוון הוא:

כן,אנחנו מרובעים ומחפשים רק יפנית אמיתית שתשרת את אימי שתחיה.

בטיחות, אמינות,חסכונית(עד כמה שניתן) איכות נסיעה,ופשטות ,הרכב ישרת אותי גם כן(חייל), עד היום לאמא היה רק סובארו הראשונה פשע אחר כך DL ,גרנד לאונה ,ועכשיו כבר למכירה אימפרזה 04 ,מי שמכיר חווה יודע נהג על כולם בבקשה חוות דעת מה הכי יענה לבקשתנו? הצעות אחרות אפשר בכיף אבל רק יפנית אמיתית!

ב 100 אלף אתה יכול סוזוקי SX4 חדשה GLX (מבצע מועדון "הוט" או להתמקח בסוכנות). אוטו סביר ומאוד מאובזר, עם ישיבה גבוהה (חשוב לאנשים מבוגרים) וגיר-מנוע מצויינים.

• תוכן חדש...