Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נושא מעניין שעלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=145546

לא חושב, שצריך להעביר את כולו לכאן, כי הבחור העלה שאלה כללית, אבל חייב להיות כאן קישור, אז...:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גינדי , מצאתי עוד תמונה בפורום תפוז , על המשאית מתחבאת תחת הברזנט - קטר שבו !

לא סתם תמונה, אלא תמונה שאני צילמתי.

אינני בטוח האם מדובר בצ'יפטיין או בקליידסדייל, מה שבטוח שהמשאית איננה מוצעת למכירה. אבשי מרגולין משפץ את כל הכילם שאצלו בחצר, אחד אחרי השני, וגם המשאיות כולן תגענה לשלב הזה.

שבת שלום,

אורן

Resize of P2104556.JPG

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

נורא משמח, שלצ'פטיין שלי יש אח (או אחות, איך שמסתכלים:-) ), שיזכה לשיפוץ! אני צריך לבקר שם בכל מיקרה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור המדהים הזה מההתחלה וקשה לי להאמין שהודבקו פה 1023 תגובות(כולל זאת ).

כל הכבוד לאחד הדיונים הגדולים אם לא הגדול ביותר בהיסטוריה של CF.

קבלו ח"ח.

פורסם

וואללה? מוכרים אותם? -אני מכיר את ה"אוטובוסים" האלו, הם כל הזמן עושים קווים בין נתב"ג לתחנת רכבת המרכז! מעניין! מגיע להם לדעתי פרס על הוותק! תמורת סכום סימלי של ממש (שאני לא מאמין, שימכרו לי אחד מהם) הייתי בכיף "מאמץ" אחד, והופך אותו ישר לקרוואן- מה שמתוכנן במקור לפורד, אבל יש עליו עוד הרבה עבודה, וגם ככה יש לו עוד זמן עד ל"אספנות", אם בכלל.

פורסם

חברים, שאלה: מה מומלץ לשים ברדיאטורים של המשאיות הישנות שלי (שני ליילנדים): נוזל קירור "רגיל", שנימכר בכל מקום, באוטו דיפו למשל, או פשוט מים? -כמובן, שבמשך שנים שמו שם מים, ולכן השאלה: האם זה, שאני אשים נוזל קירור מיוחד ייתן שיפור כלשהו (מבחינת פגיעה בחלקים), או שזה כבר לא משנה? -דעתכם, בבקשה, אין צורך להזכיר, שהמשאיות הן שלי, ומאד חשוב לי מצבן, והן עומדות 90% מהזמן.

תודה!

פורסם

כל מה שנכתב לגבי נוזל קירור נכון גם במשאיות וגם אם הן בגיל אספנות וגם אם ראש המנוע הוא ברזל יציקה.

אין תחליף לנוזל איכותי !

שבת שלום,

אורן

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מצאתי היום באחד המחסנים שלי 2 ספרים:

מוטרס טראק (משאית) ריפּאר מניאל 1954 המתיחס לתיקון מגוון רחב של משאיות

מוטרס טראק ריפּאר מניאל 1969 התיחס לתיקון מגוון רחב של משאיות שנות יצור 60-69 .

הספרים למכירה. התמורה תתרם למועדון.

ניתן לפנות בה"פ

שלמה דן גדרון

פורסם

וואללה?? -אולי יש את זה שם! תודה על המידע!

פורסם

הזמנה להשקת משאית סקניה אספנות

משאית סקניה אספנות ששופצה על ידי היבואן, חברת "מקס משאיות ואוטובוסים" תושק ביום שישי ה 16 במרץ 2007, במסגרת מפגש מועדון סאאב.

כל חובבי המשאיות מוזמנים לבוא להשקה.

אני מצרף את ההזמנה שנשלחה לחברי המועדון, ומזמין את חובבי המשאיות באשר הם לבוא ולהצטרף, מי עם רכב אספנות, ומי בלעדיו.

שבוע טוב, וחג פורים שמח,

אורן

אביב 2007 1.doc

אביב 2007 2.doc

אביב 2007 3.doc

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

חברים, תראו מה בן אדם ראה! לעזאזל, איך מצילים את המשאית משריפה, לפחות שאוכל לפרק ממנה משהו?!:roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139717&page=16

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...