Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני לפני רכישה של מסגרת דיגיטלית, לשימוש משרדי (תמונות של המשפחה).

אם למישהו יש כבר מסגרת כזאת (לא משנה היצרן) ויש לו הערות\הארות בנושא או המלצות לדגם מסוים, אני ישמח לשמוע.

חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692718.

טווח מחירים, עד 1000 ש"ח.

תודה מראש!!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לפני חודשיים רכשתי מסגרת של פיליפס לאבי, אחרי בדיקה קצרה מצאנו מסגרות באיכות זולה אך במחיר לא זול בכלל.

חשוב שאיכות המסך תהיה גבוהה ישנם מסגרות מחברות עלומות שם ברזולוציה נמוכה כמו כן לא כל המסגרות מתחברות לUSB ויש צורך בכרטיס זיכרון, המסגרת שצירפת כוללת חיבור כזה אך כדאי לברר האם יש זיכרון פנימי (ומה גודלו),

אחרת יש צורך ברכישת כרטיס זיכרון שמחירו לא יקר אך תהליך העברת התמונות הופך למסורבל יותר. כמו כן יש מסכים שמסוגלים להריץ וידיאו ולנגן MP3 אך הם יקרים יותר.

בדיוק כמו מסכי LCD גדולים, תן קפיצה לחנות ותראה בעיניים את איכות התמונה, אני זוכר שאחרי הרכישה ראיתי מסגרת של סמסונג באיכות גבוהה(אינני זוכר את הדגם), במחיר דומה למסך שצירפת, לדעתי המחירים יורדים כל הזמן וכדאי לבדוק בכמה חנויות אמיתיות לפני הרכישה.

שים לב מי מספק את האחריות למוצר היבואן הרשמי או יבוא מקביל.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפני חודשיים רכשתי מסגרת של פיליפס לאבי, אחרי בדיקה קצרה מצאנו מסגרות באיכות זולה אך במחיר לא זול בכלל.

חשוב שאיכות המסך תהיה גבוהה ישנם מסגרות מחברות עלומות שם ברזולוציה נמוכה כמו כן לא כל המסגרות מתחברות לUSB ויש צורך בכרטיס זיכרון, המסגרת שצירפת כוללת חיבור כזה אך כדאי לברר האם יש זיכרון פנימי (ומה גודלו),

אחרת יש צורך ברכישת כרטיס זיכרון שמחירו לא יקר אך תהליך העברת התמונות הופך למסורבל יותר. כמו כן יש מסכים שמסוגלים להריץ וידיאו ולנגן MP3 אך הם יקרים יותר.

בדיוק כמו מסכי LCD גדולים, תן קפיצה לחנות ותראה בעיניים את איכות התמונה, אני זוכר שאחרי הרכישה ראיתי מסגרת של סמסונג באיכות גבוהה(אינני זוכר את הדגם), במחיר דומה למסך שצירפת, לדעתי המחירים יורדים כל הזמן וכדאי לבדוק בכמה חנויות אמיתיות לפני הרכישה.

שים לב מי מספק את האחריות למוצר היבואן הרשמי או יבוא מקביל.

כל הבעיות שלך נפתרו, במסך של סמסונג. יש 128 מגה פנימיים, רזולוציה של 800X600, שזה מעולה. בדקתי את זה בחנות, וזה מרגיש ממש איכותי, דומה מאוד למוצרים של אפל, צבע לבן עמוק כזה. אני התלהבתי.

אני נגד הרעיון, לדעתי סתם בזבוז של כסף, הייתה לידידה שלי מסגרת ולא הצלחתי לחבר את הכרטיס של המצלמה הדיגיטלית.

לדעתי- תסתפק בתמונות.

א' אין לי רעיון אחר למתנה.

ב' זה ישמש את בעל המתנה (אחת הסיבות שחשבתי על זה).

ג' יש הבדל גדול בין 5-7 תמונות על מעמד, לבין 500 תמונות שונות שרצות להן בחופשיות על המסך, וניתנות לריענון בקלות (יותר קל מאשר לקפוץ לחנות צילום, לפתח תמונות ולסדר...).

תודה על התגובה בכל מקרה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אם זה מתנה אז בסדר, תקנה לו ושישבור את הראש :)

אני ראיתי אחת כזאת עם 16מגה. 500 תמונות בטוח לא יכנסו שם.

אפשר לקנות כרטיס SD במחיר מצחיק של 50 שקל...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אחלה גימיק, רק לא הבנתי למה מסך של 4 אינץ' צריך לעלות כמו מסך מחשב 19 או 20 אינץ'... :D

8 אינץ'.

אבל יש בדברייך משהו...

מחיר הקדמה כנראה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

למה?

כי זה לא רק מסך.

אתה לא צריך 800 חוטים כדי להציג תמונות.

יש לך אופציה לחיבור סוגים שונים של כרטיסי זיכרון,

חיבור USB למחשב, חיבור DOK למיניהם.

וכמובן אפשרות לנגן קבצי מוזיקה ולשלב אותם עם מצגת.

בקיצור - המטרה שלו שונה ממסך או מטלויזיה רגילה.

נראה אותך שם על השולחן במשרד 500 מסגרות :D

פורסם
למה?

כי זה לא רק מסך.

אתה לא צריך 800 חוטים כדי להציג תמונות.

יש לך אופציה לחיבור סוגים שונים של כרטיסי זיכרון,

חיבור USB למחשב, חיבור DOK למיניהם.

וכמובן אפשרות לנגן קבצי מוזיקה ולשלב אותם עם מצגת.

בקיצור - המטרה שלו שונה ממסך או מטלויזיה רגילה.

נראה אותך שם על השולחן במשרד 500 מסגרות :D

אוקיי

שכנעת אותי

זה צריך לעלות כמו נגן MP4.

כנראה שזה מחיר הקידמה. (ועוד שנה שנתיים זה יעלה רבע מחיר ומטה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר ראשון זה לא חדש,

זה שאולי עכשיו זה התחיל להתפשט בארץ...

בחו"ל זה נמכר כבר לא מעט זמן.

ולנגן MP4 יש מסך בדיחה.

אינץ' או משהו כזה.

באופן יחסי ל-MP4 ובהתחשב בזה שהמסך גדול בהרבה,

המחיר לא כזה גבוה (ובחו"ל נמוך עוד יותר).

עוד שנתיים המחיר של הכל יהיה נמוך יותר,

ועד אז גם תצא המצאה חדשה

(אולי הולוגרמה 3D של אנשים על כרטיס זיכרון? :) ).

• תוכן חדש...