Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצול כסף בחשבון פייפאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשבון בפייפאל והכנסתי לשם את הכרטיס ויזה שלי כשפתחתי את החשבון, כמובן שחוייבתי במשהו כמו 1.95 דולר בשביל הקוד לאישור הכרטיס אשראי וזיכו אותי בחשבון בפייפאל. עד פה הכל טוב ויפה.

ביצעתי קניה באיביי, ולהפתעתי הם לקחו את כל הסכום מהויזה ולא השתמשו ב-1.95 דולר שנמצאים בחשבון מהזיכוי.

כיום ביטלתי את הכרטיס ויזה הזה והכנסתי אחד חדש ואני מחכה לקוד שיגיע ושוב יהיה חיוב וזיכוי, איך אני מנצל את כמעט 4 הדולרים שנמצאים לי בחשבון של הפייפאל משני הזיכויים האלה?

אם למשל המוצר עולה 100 דולר, שיקחו 4 דולר שיש בחשבון משני הזיכויים, ואת היתרה יורידו לי מהכרטיס אשראי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי רציני, למקרה שחשבת אחרת

paypal לא משתמש כברירת מחדל במטבע שאינו מסוג הקנייה שביצעת, כלומר אם קנית באירו, ויש לך יתרה דולרית, היא לא תנוצל.

הם כמובן רוצים שתמיר את היתרה שלך למטבע השני, כדי שיגזרו עליך עוד קופון על המרת כספים, ורק אז תוכל לנצל את היתרה שלך.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

קניתי בדולר צעצועים לכלב וזה נשלח אפילו עם USPS.

גם הפעם אני אבצע רכישה מארה"ב בדולרים ואני לא רוצה להשאיר לפייפאל 4 דולר סתם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום עשיתי רכישה עם PAYPAL והיו לי בחשבון 3.9 דולר (שהוחזרו לאחר הוספת 2 כרטיסי-אשראי חדשים).

למרות החיוב בשקלים - הופיעה לי תיבה כזו -

$3.90 USD from PayPal balance
81.00 ILS from Visa X-**** [ More funding options ]

פשוט תחכה לקניה הבאה.. PAYPAL כבר ישתמש בזה אוטומטית :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...