Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיאור התאונה הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום לצערי הרב קרתה התאונה הראשונה שלי.

אני בעל רישיון של שנתיים נהג זעיר בכביש שלא מרבה לעשות טעויות.

הציור של התאונה:

http://img180.imageshack.us/my.php?image=38969366rz8.jpg

my.php?image=38969366rz8.jpg

קצת הסבר-הבחורה ברכב השחור רצתה לעשות פניית פרסה במקום די מסוכן,שאני הולך לפנות לעייריה במטרה להשים שלט של איסור פרסה.

הבחורה רצתה לעשות פרסה מהנתיב הימני כפי שניתן לראות בתמונה באותו הזמן שאני התחלתי עקיפה,יש לציין שהבחורה אפילו לא סימנה שהיא הולכת לפנות שמאלה.

התוצאה-בלמתי חזק אך הרכב שלי ישן(יונדאי לנטרה) נכנסתי ברכב שלה מאחורה,יש לציין שחוץ משריטה קטנה אין לרכב שלה כלום.הרכב שלי לעומת זאת נפגע קשה בקידמת הרכב.

רציתי לשאול מה הולך לקרות הלאה?אני יכול לתבוע אותה על הענין הזה?כי למרות הכול אני האשם כי נכנסתי בא מאחורה.

צילמתי תמונות ממקום הארוע ניתן לראות בברור שהבחורה רצתה לעשות פרסה מהנתיב הימני לצד שמאל בידיוק בשנייה שאני עמדתי לעקוף אותה.

פורסם

היי, היא מודה ב"אשמה" ? (ע"פ דבריך, לכן מרכאות)

ברמת העקרון, אם היא באמת סטטה מנתיב נסיעתה ללא איתות, יש לך אפשרות לתביעה במידה שהיא לא מודה.

אם היא הייתה עם איתות פעיל, אתה בבעיה כי לא אמורים לעקוף משמאל רכב שמאותת שמאלה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, היא מודה ב"אשמה" ? (ע"פ דבריך, לכן מרכאות)

ברמת העקרון, אם היא באמת סטטה מנתיב נסיעתה ללא איתות, יש לך אפשרות לתביעה במידה שהיא לא מודה.

אם היא הייתה עם איתות פעיל, אתה בבעיה כי לא אמורים לעקוף משמאל רכב שמאותת שמאלה.

היא טענה שהיא אותתה,למרות שהיא לא אותתה.

שזה קרה אמרתי לה איפה אותת?היא אמרה שהיא כיבתה את האוטו בשנייה שזה קרה,אז בדקתי את המנוף שמפעיל את האיתות הוא היה במרכז.לא היה איתות.

בקטע של האיתות זה המילה שלי מול שלה.

היא אמרה שהיא רצתה לעשות פרסה מהנתיב הימני כי ככה יותר קל בישבילה לעשות פרסה.

פורסם

היא אמרה שהיא רצתה לעשות פרסה מהנתיב הימני כי ככה יותר קל בישבילה לעשות פרסה.

:shock:

וזה כל מה שיש לי להגיד.

פעם הבאה שתעשה את זה מול משאית בכביש מהיר ותמנע מאיתנו את הדארוויניזם הזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה אשם ואיזה בטיח.

אתה לא זך מכל מאשמה, אבל העיקר עליה.

1. היא ביצעה פרסה מהנתיב הימני. אסור.

2. היא סטתה מנתיבה, בדיוק כמוך.

3.היא לא אותתה.

אתה ניסית לעקוף בצומת.

תיאורטית, כי לא השלמת את המהלך.

אין חוק שקובע שמי "שפוגע מאחורה" אשם. זה שטויות.

חבל ששנתיים לאחר שסיימת תיאוריה אתה כבר לא זוכר כלום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
:shock:

וזה כל מה שיש לי להגיד.

פעם הבאה שתעשה את זה מול משאית בכביש מהיר ותמנע מאיתנו את הדארוויניזם הזה.

גדול! :-P

תתבע אותה וזה לא משנה אותתה או לא אותתה - ישנו חוק שאומר מאיפה אפשר לבצע פרסה

יותר מכך אתה יכול לטעון שהיא האטה (שזה הגיוני כי היא רצתה לעשות פניית פרסה) וכל זה בנתיב הימני ותוך כדי שאתה לא עובר את המהירות המותרת בכביש יצאתה לעקיפה שכן חשבת שהיא הולכת לעצור או משהו. כרכב נעקף היא אמורה לא רק שלאותת ולהסתכל במראות מי מגיע מאחוריה אלא שגם אף לעצור לגמרי את הרכב על מנת שתשלים את העקיפה שלך בביטחה.

---

בקיצור תדבר איתה ותגיד לה שהיא אשמה ותפעיל ביטוח אם צריך - אם היא לו מודה אז תילך לבית משפט - זהו קייס שיהיה לך קל מאוד לנצח בו

פורסם

גם אם היא אותתה זה לא נותן לה זכות להדחף לך לנתיב בלי לתת לך זכות קדימה.

לפי הציור זה לא נראה כמו מקום שמסוכן לעשות בו פרסה, אבל אם מישהו עושה את זה מהימני כי יש לו רכב גדול ולא רוצה לעשות רברס בצומת, לפחות שישים לב אם הכביש פנוי!

כשאני חושב על זה שוב מה הבעיה בעצם לפרסס מהשמאלי ולהכנס לנתיב הימני?! הרי יש שני נתיבים לכל כיוון. מה היא חשבה, שיש לה סמי טריילר? תתבע לה את הצורה בקיצור, לא נראה לי שיש לה סיכוי.

פורסם

שים לב , אסור לך לעקוף בצומת .

1.יש עיניין שאם יש יותר משלושה רכבים בנתיב ,זה נחשב טור , ואז זה טור שחולף על פני טור ולא עקיפה .

(הזוי אבל זה שמלמדים בנהיגה מונעת)

2.יש מעבר חציה במקום?

אם כן אסור לך לעקוף או לחלוף על פני רכב שעומד או מעט לפני מעבר חציה.

בכל מקרה אסור לה להיכנס לנתיב לא פנוי גם אם היא הפעילה איתות ושמה פירסומת ברדיו שהיא רוצה שמאלה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הסברתי את עצמי לא נכון בהתחלה.

ככה-אני נסעתי בנתיב השמאלי שכן הנתיב הימני בהמשך נחסם ע"י משאיות חונות.לפני המשאיות החונות יש צומות שבצומת הזו היתה התאונה.

אני נסעתי בנתיב השמאלי שהיא נוסעת מלפני,אחרי כמה שניות היא מחליטה להחליף נתיב ואז מהנתיב הימני לקחה שמאלה לעשות פרסה.

היתי היום אצל הסוכן שלי.הבחורה אשמה נטו,יש תמונות ובזה נגמר.

היא הלכה לעשות הצגות במיון,אין לי בעיה אם זה כי רואים בויידאו שצילמתי שהיא עשתה שם בלאגן וניסתה רק להוציא אותי אשם למרות שאני לא.

נחכה להזמנה של המשטרה.

אני מגיש על הבחורה הזו תביעה בסופו של דבר.

הרכב שלי ניזוק ב 5 וחצי אלף שקל שלרכב שלה לא קרה דבר(שריטה קטנה בפגוש מאחור) והיא עוד רוצה לקבל ממני כסף על אשמה שלה.

פורסם

אם היא מימינך ועושה פרסה שמאלה, לא הבנתי איך יתכן מצב שבוא אתה ניכנס בה מאחור

הרי כאשר היא מבצעת את הפרסה, הצד השמאלי שלה חשוף כלפיך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איזה סתומה! מילא יצאת מפגרת שאת צריכה 2 נתיבים בשביל לעשות פרסה אבל תסתכלי במראה!! כבר ראיתי נשים שנוהגות כמו אהבלות,כמובן,בזהירות, ופתאום כל הרכבים מסביבה מתחילים לצפור ולהכנס לעצבים מה שיכול לבסוף להסתיים בתאונה

• תוכן חדש...