Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בתחילת השבוע התקנתי מערכת לרכב. הסט בחתימה.

עשיתי בנוסף איטום דלתות קדמיות וחיווט של אודיסון 4 גייג'.

שמתי לב לדבר מוזר שמאותו יום שהמערכת מורכבת הרכב מרעיש יותר בנסיעה.

לא יודע אם זה צירוף מקרים ויש לי בעיה אחרת שצריך לבדוק אבל זה מוזר לי שזה ממש קרה רק אחרי ההתקנה.

המנוע פשוט נשמע צורם והרעש שלו קצת השתנה. זה מורגש יותר כאשר המזגן עובד. כאילו כל הרעשים נכנסים לי

עכשיו לתוך סביבת הנהג. רצוי לציין שהרכב מאוד שקט בדרך כלל , כמעט ולא שומעים אותו עם חלונות סגורים ומזגן.

חשוב לציין שבדקתי את הנושא גם כאשר המערכת עובדת וגם שלא. אין ממש שינוי ובשני המקרים ישנו הרעש.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? זה ממש מתסכל וללכת עם זה עכשיו למוסך לא ממש בא לי אלא אם כן לא תהיה ברירה..

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

כשהעברת חוט + לתוך הרכב, יכול להיות שלא החזרת את הטבעת גומי במקום כלשהו? או שעשית חור פיראטי בקיר אש?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התקנתי את המערכת אצלי מתקין מקצועי. לגבי מה ששאלת אין לי מושג.

אני סומך ויודע שהוא מתקין ברמה גבוהה. אבל מה שאתה אומר יכול לקרות לכל אחד.

כדאי שאני אחזור לשם ואבקש שיבדקו את ההתקנה מחדש או שזה משהו שאני יכול לבדוק לבד ?

פורסם

תרד לרכב ותסתכל היכן עובר הכבל +,

כדאי לקרוא שוב מה כתבו לך:

כשהעברת חוט + לתוך הרכב, יכול להיות שלא החזרת את הטבעת גומי במקום כלשהו? או שעשית חור פיראטי בקיר אש?

להערכתי, העברת הכבלים בפגעה באטימות של הרכב עצמו.

ZZR

פורסם

בדקתי ואני לא רואה שום חור או חוסר אטימה של משהו.

מה זה קיר אש ?

סליחה על הבורות.

פורסם

תבדוק שהכבל RCA והפלוס מהמצבר לו קרובים אחד לשני, רצוי להעביר את הפלוס בפאנל של צד הנהג וה-RCA בצד השני

דבר שני תבדוק שיש לך מינוס טוב למגבר ולמערכת, רצוי שתבריג עם בורג קודח על הפח של האוטו (עם סופית עגולה)

פורסם

הוא שאל משהו ואתה עונה משהו אחר. בכל מקרה לעצם העניין הבט נוסף יכול להיות מצב שאתה תשמע את המנוע יותר אחרי איטום מהסיבה שאחרי האיטום פחות רעשי דרך נכנסים פנימה ואז המנוע נשמע יותר רועש.

פורסם

אצלי ברכב לאחר האיטום, רעשי הדרך פחתו בצורה משמעותית אך צליל המנוע פתאום דומיננטי יותר בטורים גבוהים ובמהירויות גבוהות, אבל אין כמו הצליל של המנוע שלי בטורים גבוהים ובמהירויות גבוהות:lol:, כך שהרווחתי עוד משהו:wink:

• תוכן חדש...