Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לאחר מכירת הרכב הפרטי שלי, אני מחפש רכב שישמש בעיקר את אימי ואותי בסופ"שים.

התקציב הוא בסביבות ה-15,000 ש"ח.

צמצתי אפשרויות ל-2 אחרונות שאני חושב שמתאימות, שני הרכבים ממודל 96.

כניראה שהפולו תהיה ידנית והלנסר אוטומט (פשוט יש יותר אקזמפלרים שמורים יותר באוטו').

הדברים החשובים לי הם:

- נוחות

- אמינות

- כח

- חסכוניות

ידוע לי שאי אפשר לקבל את הכל, אבל, 2 המעומדות לא רעות בכלל.

איזה רכב פשוט טוב יותר/עדיף יותר/נותן תמורה גדולה יותר לכסף?

גוד שבס.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לפי דעתי כדאי לחפש לנסר ידנית, זאת תהיה האופצייה הטובה ביותר ממה שציינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וכי למה? אאל"ט הפולו תהיה חסכונית יותר מהלנסר

בנוגע לאמינות - תצטרך לחפש אקזמפלר שמור אחרת תשקיע המון ביישור קו

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לנסר ידנית עם 113 סוסים נוסעת לא רע בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לסופר לנסר בעיות בגיר האוט'. עדיף לקנות אחת שהותקן בה קולר - וגם זה לא ערובה לכלום, כי יכול להיות שהוא הותקן מאוחר מדי.

פורסם
הלאנסר האוטומטית לא נוחה ולא חסכונית.

מדוע ההתמקדות דווקא בשני הדגמים האלו?

לא יודע מה איתך , אבל הסופר לנסר שלי נוחה מאוד

פורסם
הלאנסר האוטומטית לא נוחה ולא חסכונית.

מדוע ההתמקדות דווקא בשני הדגמים האלו?

למה? כי הם מוצאי חן בעיניי ונחשבים סה"כ לרכבים לא רעים.

המראה לא רע, האמינות לא רעה, לא בזבזני דלק, הזדקנו דיי בכבוד.

בתקציב של 15,000 אי אפשר להיות בררן מדיי, כמובן שלא אתפשר על אקזמפלר לא טוב.

אם יש אלטרנטיבה אחרת (יפנית או גרמנית) אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

אני אישית חושב כמו שכמה הגיבו מעלי - סופר לנסר ידני.

פולו קלאסיק זה אופציה אם נחוץ לך דיזל [בגירסאת ה1.9D] , אבל סופר לנסר ידני קצת יותר קליל וסוחב לעומת הפולו קלאסיק הכבדה אבל גם לא רעה.

Daihatsu Charade-II 92' CS-II

פורסם

היי,

כמי שהחזיק ברכב סופר לנסר 6 שנים(דגם GLI SALOON אוטומטי) אני יכול לומר לך בביטחון כי הרכב מומלץ בחום הרכב זריז,המזגן מקפיא עלויות טיפולים זולות וגם לגבי צריכת דלק הוא לא שונה מרכבים יפנים אחרים ושלא יטעו אותך בסיפורים על רכבים שעושים 1 ל13 אין דברים כאלה ברכבים יפנים מנוע 1.6 שנוסעים גם בעיר.

לעניין הגיר ,רק להשכלה כללית גיר כזה עולה בערך 3800 ש"ח וזה במידה והולך לך,הרכב הזה איבד מערכו כל כך הרבה והוא לא נמכר גם על פי המחירון כך שגם אם ילך לך גיר זו עדיין עיסקה לא רעה.

שיהיה בהצלחה:-)

פורסם

אוקיי אז קצת עידכונים לגבי 2 אקזמפלרים שמצאתי.

1. מיצובישי סופר לנסר, 96, אוטומטית -

יד 2 עם 148,000 ק"מ, 2 הידיים מבוגרות שתחזקו את הרכב ברמה טובה, הדגם הינו הGLI SALOON.

2. פולו קלאסיק, 96, 1600 סמ"ק ידנית -

יד 2 עם 100,000 ק"מ, הרכב ניראה מעולה, צבע ברמה מצויינת, יש חלונות שחורים ובקליות אפטרמרקט מאחורה.

הינה הדילמה, מהלסנר אני חושש מהגירים והצריכה היחסית גבוה, מצד שני, הרכב מיועד בעיקר לאימי שנוסעת 20 ק"מ ביום ככה שהצריכה לא אמורה להפריע מדיי.

מהפולו אני חושש שיש משחק במד האוץ, למרות שהטענה לק"מ הנמוך זה שהיד הראשונה נסעה מעט ממש, ולו יש רכב חברה.

מצד שני, הפולו ניראת שתוחזקה בפדנטיות כמו שאני אוהב. עוד נקודה לגבי הפולו, דיברתי עם הבחור לפני שבוע ורציתי לראות את הרכב בעוד מס' ימים, כאשר טלפנתי אליו, הוא לא ענה במשך שבוע, גם ממספרים אחרים וגם מחסוי. היום הוא ענה ואמר שלא ענה בגלל לחץ אדיר בעבודה ועכשיו הוא פנוי שוב למכירה.

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה.

• תוכן חדש...