Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים- נחוץ או לא נחוץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אציין שהסיפור שלי הוא על מספר מצומצם של שוטרים ולא מייצג את כולם כמובן.

לפני שבוע בערך, נסעתי עם חברים לאיזור התעשייה בראשון איפה שנמצא סניף של נאפיס ועוד כל מיני מסעדות.

ממש בכניסה לאיזור יש חניון מצד ימין ומצד שמאל חניון אחר בתשלום. ליד החניון מצד ימין התחילו להאסף מלא מכוניות שחונות על הכביש וחוסמות את המעבר. באתי לעבור במעבר הקטן שנשאר (למרות שהוא הנתיב הנגדי רק בגלל שפשוט חסמו את הנתיב של ההלוך) וממול באה מכונית שבנחמדות רבה הנהג שבה זז אחורה ואיפשר לי לעבור.

בכל מקרה, המקום היה מלא ניידות משטרה והחלטנו לפנות לאחת מהן. שאלנו את החבר'ה שישבו שם בניידת מדוע לא מפנים את המכוניות שחוסמות את המעבר אבל בפנים ישבו חיילי משמר הגבול שטענו שהם כאן בשביל לשמור על הסדר ושלא יהיה בלגאן והם לא אחראים לקטע של התנועה והפנו אותנו לניידת אחרת שחנתה בהמשך הרחוב (אכן, היא הייתה ניידת של משטרת התנועה). פנינו אל השוטרים שישבו בניידת השניה של משטרת התנועה (ישבו שם 2 שוטרים), ושאלנו אותם:"תגידו, למה אף אחד לא עושה משהו?, חונות שם מכוניות על הכביש ואי אפשר לעבור..." ותשובת אחד השוטרים הייתה:"בסדר, בסדר" וניענוע של הראש למטה ולמעלה (או במילים אחרות, תחפפו לנו מהעניים ותנו לנו להמשיך לישון בניידת).

מה דעתכם על כך?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

דעתו נאמרה כבר עשרות אלפי פעמים תחת המילה "משטרה" בכפתור החיפוש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מהכרות טובה של האזור,לטעמי האישי המטרה של הניידות שהוצבו שם(כולל תנועה) היו למנוע הפרות סדר ולא לסדר את התנועה ,ולכן הם התעלמו מרכבים שחונים לא כחוק על מנת להיות זמינים למקרים יותר דחופים(דקירות ,מכות וכו..).

פורסם

אני גר בשוהם, מקום שיחסית "שם" על האזרח כשהוא מתתלונן למשטרה.

ליד הבית שלי יש גן ילדים ומולו בית ספר.

כל יום מיתאגדים שם הורי התלמידים ומורידים את הילדים שלהם לבית הספר ולגן. כמובן שהילד האומלל לא יוכל להתמודד על ההליכה הארוכה מהתחנת אוטובוס אשר נמצאת כ 6-7 מטרים מהכניסה לבית הספר (ושם יש מקטום חנייה מסודר) ולכן ההורים חונים על מעבר החצייה, לפעמים אחד במקביל לשני תוך כדי חסימה מוחלטת של שני הנתיבים. טורי מכטוניות של אנשים שרק רוצים הצאת לכיוון העבודה מופרעים ע"י עדר של הורים עצלנים שמגדל עוד דור של עצלנים שחושבים שמגיע להם הכל.

התלוננו מספר פעמים על התופעה ועל זה שאנשים מנסים לחנות על המדרכה, חונים על הכביש, חוסמים את הדרך וכו'.

יום בהיר אחד ראיתי רכב משטרה באזור. מה הוא עשה? סדר, דאג לפנות לפחות את מעבר החצייה?

ממש...

הם עמדור איזה 15 מטר משם ונתנו דוחות למי שניסה לעקוף לפני הטור שחסם את המעבר חצייה כי היה שם קו לבן.

חלם זה כאן, תתעוררו חברים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
משטרה שכזאת

אתה רציני?:?במקום שיעשה סדר ויעיף את רכבים שחונים בדאבל חניה

הוא נותן דוחות למי שמנסה לעקוף את הרכבים("העברינים")

ממש מדינה מטומטמת יש לנו

גילוי נאות, אני שונא את כוכב נולד, כל מה שקשור למאורע הזה, כל מי שקשור לארוע הזה. כן, כולל נינט.

דבר אחד טוב יצא משם וזה ג'קו. המשפט האלמותי שהוא פלט בחופזה לא יוצא לי מהראש, מגדיר את המצב שלנו בצורה יוצאת מהכלל.

"מדינה זונה מדינה מוצצת".

פשוט, ישיר, כנה ולא מתחבא מאחורי תארי ה"פוליטקלי קורקט" וההיתלפלפויות.

In your face!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למה ישר לתקוף את השוטרים?? אולי הם היו במשימת מעקב סודית? אולי הוא לא יכל לטפל בבעיה שהפנית אותו אליה מכיוון שהייתה לו איזו קריאה דחופה אחרת? תגיד תודה שלא קיבלת איזה דו"ח על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו...

(בוא נראה מי יבין...)

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

רק שתדע, שבד"כ כן רושמים שמה דו"חות למי שחונה שמה על הנתיב.

וגם אז יש תחלופה גבוהה, אז אחד הולך ואחד אחר מגיע.

ואני יגיד פה לכולם עוד משהו.

אל תלכו ותגידו לשוטר, כי יש כל מיני שוטרים בשטח.

רוב מג"ב לא רשאים לרשום דו"חות תנועה, אין להם מושג איך ובטח ובטח שאין להם פנקס.

גם בנוסף לא פעם בעיקר בלילות שוטרי הסיור משתמשים בניידות התנועה לצורך עבודה, עקב מחסור ברכבים.

זה סה"כ אותו רכב בדיוק.

ודבר אחרון, בא.ת. ישן בראשל"צ יש ניידת תנועה קבועה שתפקידה הוא אחד ויחיד: אכיפת שכרות.

הם לא עושים שום דבר אחר.

בניידות אכיפת התנועה האמיתיות אתה בד"כ לא תתקל בתוך העיר, כי כמעט ואין, בייחוד בלילות (נשמע מצחיק, נכון?)

אלא רק אם הן יימצאו אותך :oops:

אתה רוצה שיטפלו בתלונה שלך? תתקשר ל-100.

נפתח אירוע מסודר.

וניידת מתאימה (לצורך זה ניידת אכיפת תנועה פעילה) מגיעה למקום ומטפלת באירוע. (רושמת דו"חות, מזיזה את הרכבים וכו').

בסיום האירוע, הם צריכים לרשום סיכום על הפעילות שהם ביצעו באירוע הזה, הדו"חות האלו נקראים ונבדקים לראות שכל אירוע טופל בזמן ובדרך הנכונה.

יש להם בנוסף, אם לא ידעתם, מקסימום של רבע שעה מרגע קבלת האירוע בניידת עד להגעת הניידת למקום. אם הם איחרו נרשם אוטומטית איחור במחשוב, ותחנות נמדדות על האיחורים האלו, קצינים ננזפים ואנשים לא מקודמים בגלל הדברים האלו.

אז כמו שאמרתי, תתקשרו ל-100, זאת שיחת חינם ומכאן מתחילה שרשרת פעולות הכרחית לטיפול באירוע על ידי המשטרה.

להגיד לשוטר ברחוב זה לא תמיד רלוונטי, אפילו שזה נראה בסיסי ביותר.

זה כמו ללכת לחייל בקרייה ולהגיד לו שאתה צריך לדבר עם ר' אגף המבצעים.

מבחינתך זה הכי בסיסי כי הוא חייל שמה והוא צריך לתת לך תשובות.

אבל כמובן כולנו שהיינו חיילים יודעים שזה לא עובד ככה.

פורסם

גילי, אני מבין אותך לחלוטין.

לא מזמן הייתה תקופה שהחלפתי חנייה באופן זמני והייתי יואצ בדרך שונה מהשכונה, שעוברת דרך גן ילדים ובית ספר צמוד.

כל בוקר, בדיוק לפני 8, עומדים שם עשרות רכבים, חוסמים את הכביש לחלוטין, מורידים את הילדים שלהם,

וגם מחכים לראות שהילד יצליח ללכת מטר שלם עד לשער של הגן, ורק אז מואילים בטובם לנסות לפנות את הדרך,

לפעמים גם מתחילים לנסוע בלי לשים לב שיש רכב שכבר נצמד אליהם,

ועל הדרך נכנסים גם בו... מזל שלא נכנסו בילד בטעות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על יעילות המשטרה:

צומת קטנה אחת בת"א.

בכל יום מאות עבירות של כלי רכב הנכנסים באין כניסה. העבירות מבוצעות מול ניידות שחולפות במקום.

בצידה השני של הצומת מוצב תמרור ב-1 (סגור בשני הכיוונים לכל כלי הרכב). באחת הפעמים הסבתי תשומת לב שוטר שרשם דו"ח למישהו על חגורה, איך יתכן שכל הרחוב מלא בכלי רכב אם מוצב תמרור ב-1, ותשובתו היתה - הם נכנסו מצד שני של הכביש. הסברתי לשוטר שאי אפשר להיכנס מצד שני כי אם יש כאן תמרור ב-1, אז גם בצד שני של הכביש יש תמרור ב-1, ותשובתו של השוטר המלומד היתה - לא יכול להיות. :shock3:

בקיצור - מתוך 4 כניסות לצומת - לתוך שניים מהם רבים נכנסים נגד כיוון התנועה והמשטרה שעוברת שם הרבה פעמים ביום - עוצמת עין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הנה מקרה שהתקשרתי 100.

כביש הודיה -ק.מלאכי .

למי שלא מכיר ,דו סיטרי ,מותר 90 קמ"ש (לפי תמרור) , עם פניות ,ובשעות עומס הרבה רכבים גדולים ,עובדים, טרקטורים ,משאיות וכו' .

קצת אחרי מושב שפיר תוך כדי נסיעה בשיירה צפופה יחסית ל90-100 קמ"ש , אני רואה בזנ"ט מכופף באמצע הכביש .

קודם כל אם אני עוצר , הסיכוי שמשאית מרימה אותי תוך שתי דקות הוא בערך 75% אם לא אז יגיע טרקטור על השוליים, ואם לא אז ידרסו אותי כשאני אנסה להעיף את זה משם.

מהיכרות עם הכביש הזה מגיל 0 תמיד יש שם לפחות ניידת תנועה אחת בכל כיוון , וחוץ מזה סיור ,סיור כפרי ,מתמי"ד , ורכבי בטחון של הישובים.

התקשרתי 100

עד שענו הייתי כבר בק.מלאכי .

הסברתי למוקדנית , מה העיניין, אז היא שואלת אותי למה לא הזזתי את זה.

הסברתי לה ,שיש הרבה תנועה , אין לי את היכולת לעצור את התנועה ולעשות את זה בצורה בטוחה , ושאני יודע שיש ניידת קרובה תמיד אז שתשלח אחת .

תשובתה "יש להם דברים יותר חשובים לעשות"

הודעתי לה שאני אבדוק אם היא טיפלה בנושא (יש לי קול די נמוך, בטלפון אני נשמעתי מבוגר כבר בגיל 17) וכדאי שהיא לא תיפול בזה.

האמת לא בדקתי ,ולא שמעתי על תאונה קשה במקום באותו יום .

100 כאן בשבילך...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הם עמדור איזה 15 מטר משם ונתנו דוחות למי שניסה לעקוף לפני הטור שחסם את המעבר חצייה כי היה שם קו לבן.

חלם זה כאן, תתעוררו חברים...

זה דווקא דו"ח שניתן לבטל יחסית בקלות, אבל החיפוש של המטבע מתחת לפנס פשוט מרתיח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא חסרים מקומות עם אין כניסה לא קשור שאף אחד לא מתייחס אליו. היום נסעתי בדרך שאני נוסע בה תמיד ופתאום ראיתי תמרור אין כניסה חדש שמנע ממני להמשיך בדרכי. עשיתי עיקוף כמו ילד טוב, לך תדע לפעמים העירייה מחליטה להפוך רחוב מסויים, וכשהגעתי לקצה השני של הרחוב היו עדיין התמרורי אין כניסה שהיו תמיד, ורכבים יצאו מהרחוב משמע נכנסו באין כניסה החדש.

אני די בטוח שהתמרור לא חוקי ומי שישפט עליו יכול לצאת זכאי. תמרור אין כניסה אומר שהרחוב חד סטרי, אי אפשר לשים אותו בשני הצדדים של הרחוב, אם רוצים שלא יכנסו בכלל צריך לשים את העיגול האדום עם הלבן בפנים.

בכל מקרה אנשים שמתלוננים למשטרה על מקרים כאלה הם ממש קטנוניים לדעתי.

פורסם
גילי, אני מבין אותך לחלוטין.

לא מזמן הייתה תקופה שהחלפתי חנייה באופן זמני והייתי יואצ בדרך שונה מהשכונה, שעוברת דרך גן ילדים ובית ספר צמוד.

כל בוקר, בדיוק לפני 8, עומדים שם עשרות רכבים, חוסמים את הכביש לחלוטין, מורידים את הילדים שלהם,

וגם מחכים לראות שהילד יצליח ללכת מטר שלם עד לשער של הגן, ורק אז מואילים בטובם לנסות לפנות את הדרך,

.

אני לא יודע בן כמה אתה ומה הסטטוס שלך אבל אם אין לך ילדים..אז שיהיו לך תבין את הדאגה של ההורים הללו,אני מבין שלרוב זה מציק ,לא הוגן ומקומם(גם אותי)אבל מה שעומד לנגד עיניהם הוא שהילד נכנס לשער של בית הספר בשלום.כנראה שזה ככה בכל מקום וכנראה שאין הרבה מה לעשות בנידון,בסופו של דבר מדובר על 10 דקות,רבע שעה של לחץ כזה ואחר כך זה נרגע אז או שיוצאים רבע שעה לפני הלחץ או רבע שעה אחרי.

• תוכן חדש...