Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי את החלקים הבאים:

HU - CLARION DXZ765MP

מגבר JL AUDIO 300/2

רמקולים MB QUART QSD216

אני מחפש מתקין רציני באיזור ראשל"צ

התקשרתי לאדי מערכות והוא אמר שזה יעלה 1000 שח

האם זה הרבה? איך הוא נחשב?

יש למישהו המלצות אחרות?

בנוסף האם לדעתכם אני צריך לעשות איטום לדלתות?

כמה יעלה כזה דבר?

יש לי תחושה שהדלת של הסקודה בנויה די מאסיבי

תודה לכל העונים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה אומר מתקין רציני אתה מתכוון לאחד שלא מחייך ?

סתם, אני לא מכיר מתקינים בראשל"צ אבל המחיר שקיבלת הוא יחסית גבוה אם לא מדובר באיטום הדלתות.

לצורך העניין, אם מתאים לך יש מתקין ביהוד בשם קובי שנמצא ברח' גרון ליד ה"טאטי" - הוא ייקח לך 300 שקל לכל היותר וייעשה עבודה יפנ ונקייה - הוא לא עושה איטום.

לגבי האיטום - אחרי שתוריד את החלק הפנימי- תוכל לקבל מושג לגבי מבנה הדלת.

חגי

...CASKA for life

פורסם

מתקין רציני זה מישהו שהוא לא האח של החבר של הדודה של מישהו שקרא פעם באינטרנט איך לחבר רמקולים

זה מערכת יקרה ואני מוכן לשלם קצת יותר כדי לקבל התקנה וכיוון של המערכת ברמה

פורסם

מה כבר יש בהתקנה שכזו שמתקין נורמאלי (לא אחד שעובד בחצר...) לא יכול להתמודד איתו ?

אתה מתכוון לעשות בניות וכאלה ? - לפי הבנתי לא.. אז מה הטעם ?

תשקיע בסט חיווט רציני של 4 GAUGE מינימום - ולא אחת ב 150 שקל שהכבל בפנים הוא בעובי 8 GAUGE ורק עובי הבידוד מפלסטיק מביא אותו ל 4....

אתה יכול גם להוסיף קבל (לא שאתה בשלב שצריך אחד, אם בכלל) אבל לצורך העניין זה עדיין בתקציב של ה 1000 שקל.

ותלך למתקין רגיל - חבל על הכסף שלך.

...CASKA for life

פורסם

אתה רוצה דוגמא למה גם למשהו פשוט צריך מתקין רציני?

בבקשה:

הבן אדם שממנו קניתי את האוטו התקין בזמנו אימובילייזר בגלל שהביטוח דרש.

המתקין חיבר את האימובילייזר בסדר גמור רק שבמקום לחבר אותו רק למצתים הוא חיבר אותו גם לפילטר חמצן (אלוהים יודע למה).

מה שקורה עכשיו זה שאמנם האימובילייזר עובד אבל בנוסף לזה אם מישהו מקליד בטעות את הקוד בלוח לא נכון אז זה מנטרל גם את הפילטר חמצן ואז זה מדליק נורית שמזהה שיש תקלה באוטו למרות שאין שום תקלה וזה מצריך אותי לגשת למוסך ולאפס את הנורית.

וזאת התקנה הרבה יותר פשוטה ממערכת סטריאו

פורסם

תראה, מאחורי עשרות התקנות שביצעתי לאחרים ועוד "קצת" התקנות ברכבים שלי...

עוד לא נתקלתי במטומטם שיחבר אימובלייזר לפילטר חמצן אבל... אלוהים יודע.

בכל אופן, לעניינינו, בהתקנת מערכת כדוגמת זו אין כל סיבה לטעות בחיבורים מאחר והם לא מתלבשים על מערכת קיימת אלא חדשה (למעט התקנת המכשיר עצמו והחיבור של ערכת ההתקנה למצבר ול - מגוף הרכב.

בבעלותי מערכת בעלת שווי הרבה יותר גדול ולא הייתי מהסס ללכת למתקין "סטנדרטי" אם לא היה מדובר בהתקנה מסובכת, איטום או בניה.

חגי.

...CASKA for life

פורסם

nimikipod, לגבי חווט אתה צודק בהחלט.

לגבי השאר, תרשה לי לחלוק עליך. אני כן ממליץ ללכת למתקין 'רציני' ולשלם עוד כמה שטרות, משום שכשהתשתית שלך טובה ואיכותית ולא חאפרית וחובבנית, אתה מצמצם למינימום הפתעות לא נעימות. כשהמתקין שלך משתמש למשל בחווט הרמקולים המקורי כי מתעצל או חוסך זמן, או שובר לך כמה פלסטיקים / קליפסים, אז חשבת שחסכת כמה לירות אבל גם חשבת שפיצה מעדנות פחות טעימה..

פורסם
מה שקורה עכשיו זה שאמנם האימובילייזר עובד אבל בנוסף לזה אם מישהו מקליד בטעות את הקוד בלוח לא נכון אז זה מנטרל גם את הפילטר חמצן ואז זה מדליק נורית שמזהה שיש תקלה באוטו למרות שאין שום תקלה וזה מצריך אותי לגשת למוסך ולאפס את הנורית.

:lol::lol::lol:

קטע חזק.

אדי מערכות נחשבים טובים.

גם גריז מתקינים איכותיים, אבל יש לי בעיה קטנה ללכת אליהם, עקב חשד מסויים שעלה בי אחרי התקנה שביצעתי פעם. כל עוד אני לא יכול להוכיח וזאת האשמה רצינית, אז אני אשתוק.

לדעתי בכל מקרה אדי עדיפים.

יש לך גם את סאונד ברחובות שזה לא כ"כ רחוק. כולה עוד 10 דקות נסיעה.

פורסם

אל תלך לגריז מערכות!!!

אותי הוא רימה דפק מחירים שלא קרובים לאמיתי ניסה לימכור לי מוצרים אם הספקים מזויפים עד שלא אמרתי שאני מביא אורך דין לא רצה להודות באמת

ובהתקנה עצמה חסך לעצמו חוט שכשה אני דיברתי איתו הוא היתחייב שיסים אותו

פורסם

רוצה מתקין באמת טוב ורציני בראשון?

ספיידר מערכות

קוראים לבחור דודו

החנות שלו ממוקמת ברמת אליהו, אם תרצה אני יסביר לך איך להגיע

מתקין מעולה, עושה עבודה נקיה, וחוץ מזה הוא בן אדם טוב הוא לא יקח הרבה כסף

ממליץ בחום!

פורסם
....עוד לא נתקלתי במטומטם שיחבר אימובלייזר לפילטר חמצן אבל... אלוהים יודע.

..

ברור שלא נתקלת במטומטם כזה. פשוט המטומטם יהיה גדול ככל שיהיה, לא יכול להתחבר לחלק שלא קיים ברכב.

פילטר חמצן? לא שמעתי על כזה חלק.

לגבי איכות של התקנה, גם אם מתקינים גרוע, ואם לא קורה שום נזק, עדיין הנזק הגדול קיים, בכך שקונים רכיבים, ולא מקבלים (באוזן- באיכות השמע) את שאמורים לקבל.

אז משקיעים ומשדרגים, כאשר הבסיס רעוע.

התקנה סטנדרטית? אין כזו חיה, יש התקנה ראויה, מצויינת, כפי שאמורה להיות, ויש התקנה גרועה. כל דבר שיוצא ולא לפי המיטב, הופך את ההתקנה לגרועה, ואת החוויה בגינה, למאכזבת, גם אם זה יחסי.

אז לחסוך כמה מאות שקלים? לא מזלזל בשום שקל, אבל!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מר דני

לפני שאתה קופץ ומדבר בצורה כזאת מזלזלת

תהיה אולי אדם גדול יותר ותתקן - ייתכן וטעיתי ושם הרכיב הוא פילטר אויר ולא פילטר חמצן

ממישהו שהוא מנהל הפורום הייתי מצפה לגישה קצת אחרת

בכל אופן לגבי ההתקנה לא נתת שום עצה

• תוכן חדש...