Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

radiobass בראשון לציון.

אלכס הוא מתקין ברמה גבוהה, עשה לי עבודה רצינית של פיבר בקורות והגבהות בדלתות, יצא יפה, מיקום חכם ועבודה איכותית!

הם נמצאים באיזור התעשייה מאחורי קניון הזהב ונראה לי שהרימו אתר יפה, אתה יכול לראות שם דוגמאות של עבודתם

http://www.radiobass.co.il

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תלך לגריז מערכות!!!

אותי הוא רימה דפק מחירים שלא קרובים לאמיתי ניסה לימכור לי מוצרים אם הספקים מזויפים עד שלא אמרתי שאני מביא אורך דין לא רצה להודות באמת

ובהתקנה עצמה חסך לעצמו חוט שכשה אני דיברתי איתו הוא היתחייב שיסים אותו

המחירים של גריז ברכישת מוצרים הם אכן לא פעם כפול ממחיר השוק.

אבל לא אמרנו ללכת לקנות אצלו, אלא להתקין אצלו.

זה יקר אבל יוצא טוב.

שוב, הייתי שומר כאופציה אלא אם כן אין משהו אחר.

למה שלא תנסה את סאונדר? המון המלצות בפורום.

נמצא ברחובות, ממש קרוב.

פורסם
מר דני

לפני שאתה קופץ ומדבר בצורה כזאת מזלזלת

תהיה אולי אדם גדול יותר ותתקן - ייתכן וטעיתי ושם הרכיב הוא פילטר אויר ולא פילטר חמצן

ממישהו שהוא מנהל הפורום הייתי מצפה לגישה קצת אחרת

בכל אופן לגבי ההתקנה לא נתת שום עצה

לא ניתן לחבר ניתוק מנוע לפילטר אוויר. רק לחיישן, לכן, לא יכולתי לתאר לעצמי שהכוונה לפילטר אוויר,גם עכשיו, הכוונה איננה לפילטר אוויר.

בכלל, טרם אתה בא בטענות, אתה זה שהתייחס ברצינות לעניין של פילטר חמצן, כאילו הוא קיים.

עד עכשיו, אינני יודע לאיזה דבר התחברו, אך ברור, שהתחברו לחיישן, שמערכת ניהול המנוע מזהה את ניתוקו, סביר יותר שהתחברו לאחד החיישנים האחראים להתנעת הרכב, כמו למשל חיישן "קראנק".

אין כאן זלזול. אינני מזלזל באף לא אחד, פשוט, אם מתייחסים, אז לפחות באופן מקצועי, לפחות ברמה מינימלית, ולא להתייחס לפריט שלא קיים כמו "פילטר חמצן", שכאמור, גם פילטר אוויר לא ידליק נורית "צ'ק אנג'ין".

מעבר לכך, נתתי עיצה זהב. אין מתקין סטנדרטי. חזור לתגובתי ותראה שדווקא התייחסתי ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים לגבי התקנה, ואצל איזה "סוג" מתקין ,כדאי להתקין.

אם ראית בתגובתי זלזול, לא היתה לי כוונה זו, לכן אני כותב זאת פעם שנייה, ואם נפגעת, הרי שלא היה ממה, בכל אופן אני מדגיש שלא היתה כוונה ו/או אף נימה כזו, ואם כך נראה, הרי שאני מתנצל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לצורך העניין, אם מתאים לך יש מתקין ביהוד בשם קובי שנמצא ברח' גרון ליד ה"טאטי" - הוא ייקח לך 300 שקל לכל היותר וייעשה עבודה יפנ ונקייה - הוא לא עושה איטום.

חגי

מכיוון שאף אחד לא עובד בחינם ובטח לא אם יש לו עסק אז במחירים כאלה אני יכול לומר לך שאין התקנות מיקצעיות המחיר (הזול) מעיד על איכות ההתקנה.
פורסם
מר דני

לפני שאתה קופץ ומדבר בצורה כזאת מזלזלת

תהיה אולי אדם גדול יותר ותתקן - ייתכן וטעיתי ושם הרכיב הוא פילטר אויר ולא פילטר חמצן

ממישהו שהוא מנהל הפורום הייתי מצפה לגישה קצת אחרת

תגיד תודה לדני שמתקן בצורה עדינה את השטויות שאתה כותב .

1.מתקין האימובלייזר שלך - אין לו ידע מקצועי.

לך אין שמץ מידע לגבי הרכב שלך ,

מעבר לכך , אתה עדיין נוסע עם אימובלייזר שהותקן בצורה חובבנית , ומאפס את המחשב בכל

הפעלה ,

אתה עדיין לא מבין מה ההבדל בין "פילטר חמצן" לפילטר אויר" ואתה לא יודע למה אי אפשר לנתק

אותם , גם עם אימובלייזר (אולי עם שמיכה תצליח).

ואתה מתעקש לא לקרוא את מה שכתבו לך ורושם:

בכל אופן לגבי ההתקנה לא נתת שום עצה

תקרא שוב את מה שדני כתב , ותתנצל אח"כ.

מידן.

ZZR

פורסם

חבר

אני לא יודע אם אולי התעוררת על הצד הלא נכון של המיטה הבוקר

אבל תרגיע קצת את הטונים

ואני יתיחס בצורה ממוקדת למה שאמרת:

1. האימובילייזר לא הותקן לי הוא הותקן עוד לפני שקניתי את האוטו

2. יתכן והתבלבלתי בשם הרכיב - מעבר לזה אני לא טועה אלא אם כן הטעו אותי במוסך המרכזי של סקודה בת"א שם אמרו לי בצורה מפורשת שזו הבעיה - אני לא טכנאי רכב או מוסכניק ולכן אין לי שום יכולת לבדוק את הטענה הזו. מה שכן אמרו לי את זה 2 אנשים שונים ב2 הזדמנויות שונות - אם שניהם שקרנים אז זה כבר עסק אחר. אני לא חושב ואני אפילו בטוח שאני לא צריך להתנצל על זה שאני לא מתמצא בענייני מכאניקה ומנועים ולא מכיר את ההבדל בין פילטר חמצן לפילטר אויר (והעולם עדיין מסתובב - היית מאמין?)

3. קראתי את מה שדני כתב, אני ביקשתי המלצה לגבי מתקין באיזור ראשון - אתה מוזמן גם אתה לחזור להודעה שלו, לקרוא אותה שוב ולראות ששם אין שום המלצה על מתקין כזה או אחר אלא רק המלצה כללית שלא ללכת למתקין סוג ז' - וזה ברור לי לחלוטין.

4. אני באופן ודאי לא מאפס את המחשב בכל נסיעה ואני יודע את זה מכמה סיבות, ובכל אופן במוסך אמרו שאין בעיה עם הדבר הזה חוץ מהעובדה של הדלקת הנורה בזמן הקשת קוד שגוי - אני לא מכיר אותך אבל עם כל הכבוד אני חושב שבמוסך המרכזי כנראה, רק כנראה יודעים קצת יותר טוב ממך על מה הם מדברים. הסבירות לזה עוד עולה בהתחשב בזה שהם בדקו את האוטו ואתה לא

שיהיה לך המשך יום נעים

פורסם

יש את ח' מערכות (SOUNDRACE) באזה"ת החדש, ממול לסנוקר שהתפוצץ בפיגוע.

הייתי אצלהם המון, מעולם לא התאכזבתי מעבודה שהם עשו.

יוני ואריק אם אני לא טועה.

לא הייתי שם מספר שנים, אני מקווה שהמקום עדיין קיים.

פורסם

ואני יתיחס בצורה ממוקדת למה שאמרת:

1. האימובילייזר לא הותקן לי הוא הותקן עוד לפני שקניתי את האוטו

ואתה עדיין נוסע עם תקלה והתקנה לא נכונה ברכב.

3. קראתי את מה שדני כתב, אני ביקשתי המלצה לגבי מתקין באיזור ראשון - אתה מוזמן גם אתה לחזור להודעה שלו, לקרוא אותה שוב ולראות ששם אין שום המלצה על מתקין כזה או אחר אלא רק המלצה כללית שלא ללכת למתקין סוג ז' - וזה ברור לי לחלוטין.

קיבלת הכוונה ולא המלצה ספציפית למתקין ,

תכבד את העובדה הנ"ל.

נ.ב.

אני ממליץ על "אדי מערכות" , אישית לא איכזבו אותי(למרות שהם לא זולים בכלל).

מידן.

ZZR

פורסם

ניסת את תומקאר ממושב רינתיה?אחלה בנאדם,עובד בצורה מקצועית מאוד והמחירים סבבא.

ממליץ מאוד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

חברים יקרים..

לא יעזור לכם... אני דובק בדעתי ואף מוכן להוכיח אותה..

ניקח שתי בחורים חדשים או יותר שמעוניינים להרכיב מערכת ונשלח אותם להתקנה אצל הבחורים השונים - כל אחד לפי תקציבו..

המבחן יהיה איכות ההתקנה בלבד - בלי קשר לסאונד כי אני מניח שהרכיבים של כל אחד ואחד יהיו שונים - מה דעתכם ?

שוב פעם - אם תשימו לב מה הבחור רוצה להתקין בסה"כ.... קומפוננט, מגבר 2 יציאות ומכשיר - כמה עבודה יש כאן ? שעתיים גג !!

המחיר של הבחור מיהוד יכול להיות אפילו נמוך ממה שהצהרתי כאן (שוב, ללא החיווט...) !!

חגי

...CASKA for life

פורסם
המחירים של גריז ברכישת מוצרים הם אכן לא פעם כפול ממחיר השוק.

אבל לא אמרנו ללכת לקנות אצלו, אלא להתקין אצלו.

זה יקר אבל יוצא טוב.

שוב, הייתי שומר כאופציה אלא אם כן אין משהו אחר.

למה שלא תנסה את סאונדר? המון המלצות בפורום.

נמצא ברחובות, ממש קרוב.

כה אבל שבן אדם אומר לך שהסאב הזה 250RMS ואתה הולך בודק וזה בסוף 150 ושילמת ההרבה מהשוק אז אתה באמת מיתעצבן

ושאתה קובע איתו שיעביר 2 חוטים מהמגבר לרדיו דיסק ולא אחד אם מפצלים ואחרי יומיים אתה מגלה הוא אומר לך ביכלל לא קבענו על זה וגם הרדיו דיסק שלך לא צריך את זה זה לא משנה ובלה בלה בלה

• תוכן חדש...