Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כשאני נוסע אני מרגיש בתופעה מוזרה לדוגמא בהילוך 3 במהירות 50 קמ"ש הרכב כבר צועק ורוצה רבעי מד הטורים מתקרב ל 3000 סל"ד. לפי כך איני מצליח להגיעה למהירות שיוט של 100 כי הרכב ממשיך לעמוד על טורים גבוהים.

הקרבורטור נוקה ושופץ .החשד העיקרי הוא על המיסב קלאץ' שמרעיש כשאר הקלאצ' עזוב וכאשר לחוץ מפסיק להרעיש.

האם יש הגיון שזו הבעיההיא אולי חוסר שמן גיר?

פורסם

שלום רב!

האם הבעייה החלה לאחר הטיפול בקרבורטור, מי ניקה את הקרבורטור אתה בעצמך, או מכון קרבורטורים מקצועי?י יתכן ובנוסף לבעייה בקרבורטור, הקלאץ שלך מחליק.

יתכן והבעייה בקרבורטור משפיעה על כך, באם הבעייה החלה לאחר הטיפול בקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הקרבורטור טופל במכון מקצועי ושופץ.

הבעיה הייתה קיימת לפניי השיפוץ גם.

בצידה והקלאץ' מחליק כיצד ניתן ליתפור זאת ומה העלות?

פורסם

שלום רב!

באם הרכב טופל במכון מקצועי, מדוע אתה מחפש דרך לכוון את הקרבורטור, חזור למכון והוא יכוון לך את הקרבורטור בעזרת מכשור, ולא בעזרת נסוי ותהיה, בשביל זה שילמת לל , לא?

יתכן ויש צורך להחליף קלאץ, ויתכן ושחרור קלאץ מתוח יפתור זמנית את בעיית ההחלקה, גש למוסך לבצע כוון ואבחון לבעייה שהזכרת.

בברכה

צביקה

פורסם

העניין הוא שכמעט ואין לי זמן לנסוע לאוטו מכון.

אני חייל ומאוד מאוד קשה לי להגיעה אליו.

כל מה ששאלתי זה רק היכן נימצא בורג זה.

פורסם

אם אתה מתכוון שעכשיו המנוע עובד בטורים יותר גבוהים מאשר קודם אז או שהקלאץ' מחליק או שנשברו שיניים בגיר.

פורסם

עד כמה שאני זוכר מהאיביזה דור 1 שהיתה לי, הילוך שלישי מגיע למהירות מקסימלית גבוהה בהרבה מ50 קמ"ש, אי שם לאזור התלת-ספרתי.

או שהקאלצ' שלך מחליק (כמו שחנן הציע), או שהגיע גמד קטן בלילה ושינה לך את גלגלי השיניים בתוך הגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אני מושך את השלישי הוא אכן מגיעה ל - 90 אבל בטורים מאוד גבוהים.

הקטע הוא שבמצב שבו אני עומד ברמזור ומנסה להתחיל נסיעה יש כמה רעידות וטרטורים ואז הרכב נוסע רגיל.

האם זה סימן להחלקת קלאצ'?

אם כן צריך להחליף קלאצ' או שאפשר לחזק את הקלאצ' ? כי הקלאצ' הזה פחות משנה אצלי וסיגנון הנסיעה שלי מאוד רגוע.

פורסם

ברור כי ב - 3000 סל"ד הרכב לא יסע לך 90 קמ"ש בהילוך שלישי.

פחות או יותר ברוב רכבי הבנזין במהירות 50 קמ"ש מד הסל"ד ינועה בין 2300 - 2800 סל"ד.

ברכב שלי רנו מגאן 1.6 90 כ"ס בהילוך שלישי ב 90 קמ"ש מד הטורים מעט אחרי 4000 סל"ד.

ובאשר לבעיה שתיארת קל"ץ מחליק מניסיון שהיה לי עם דהייטסו אפלאוז משמעו שברגע שאתה מנסה להאיץ מד הטורים עולה בקלות ללא האצה ממשית של הרכב אפשר לדמות זאת לפול גז בניוטרל.

מהוא הסל"ד אצלך בסרק?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני אומר שהרכב יכול להגיעה ל 90 מקמ"ש בהילוך שלישי אחריי שהוא צורח כמו מטורף וזה לא נורמלי.

בהילוך חמישי במהירות 90 הרכב עומד על 3500 סל"ד. לדעתי זה לא נורמלי.

בתחילת נסיעה ממצב עמידה יש מעין דפיקות ואלו לא תושבות כי הם הוחלפו לא מזמן אלו דפיקות שלדעתי באות מהגיר למה אני מרגיש שההתחבות של הקלאצ' לגיר לא חלקה ממש.

פורסם
עד כמה שאני זוכר מהאיביזה דור 1 שהיתה לי, הילוך שלישי מגיע למהירות מקסימלית גבוהה בהרבה מ50 קמ"ש, אי שם לאזור התלת-ספרתי.

.

פעם השכרתי איביזה כזאת עם עוד כמה חבר'ה , משכתי הילוך שני עד 83 וחבר צעק עליי שאני מעביר הילוכים מהר מידי .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

שלום רב!

חנן ואני כיוונו אותך לכוון קלאץ מחליק, העובדות נכונות, בסבירוגבוהה קלאץ מחליק, ויש להחליפו, כוון קלאץ יתכן רק במידה והקלאץ קלאץ מפריד גבוה מאד, במקרה כזה מתן חופש מקסימלי והורדת ההפרדה בצורה מקסימלית, יוכל למשוך את הקץ, אך לא למנוע את ההחלפה.

גש למוסך לבדיקה , אבחנה והצעת מחיר, לא ניתן לפתור את בעייתך מעל גבי מסך המחשב.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...