Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 שנת 92 מול שנת 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות פג'ו 205 92 ב3 אלף ש"ח, הרכב במצב טוב, המנוע תקין, יד 3, עבר 250, מזגן לא עובד.

ויש לי אפשרות לקנות פג'ו 205 89 באלף ש"ח, המנוע במצב מעולה, מזגן מקפיא, יד 5, עבר 180, רכב שמור מבפנים, המחיר בגלל הצבע הדהוי שלו.

השאלה היא, מה ההבדלים בין השנה 92 לבין ה89?

תודה רבה מראש.

עריכה:

מסתבר שהשנת 89 היא גם יד 3.

פורסם

הי חייב להודות שאלה מקורית:-)

יש הרבה תתי דגמים ל205

אבל בגדול אין הבדלים

1. אני כמעט 200% בטוח שב89 הקילומטראג' הוזז טיפה בוא נגיד לפחות בחצי

זאת אומרת שזה לא יהיה מה שיקנה אותך.

2. לדעתי תעשה נסיעה בשתיהם תבדוק מה נוסע יותר טוב ותקנה.

3. תזכור לעתיד עם אתה רואה שאוטו כזה מתקלקל אל תתקן ותזרוק אותו

מכיר כמה חברה שהשקיעו 7אלף בשנה על אוטו שקנו באלפיים

שאלה בישבילך? איך בדיוק אתה יודע את מצב המנוע אני מנחש שלא עשית בדיקה במחשב (גם אל תעשה) חצי ממחיר האוטו

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

את האמת באותה השניה שקיבלתי טלפון לגבי הפג'ו 89 זימנתי חבר עם רכב שמתי לו 150 ש"ח דלק ונסעתי לראות אותו, אני מתגורר בדרום ונסעתי למרכז בשביל זה, את ה92 ראיתי ובדקתי לפני כ3 ימים.

ה89 הייתה רק בבעלות פרטית בין המשפחה, הבעלים הנוכחים נסעו עליה שנתיים ברציפות ומוכרים בגלל שהילד קיבל שלילה ואביו מכריח אותו למכור אותו, דיברתי עם הילד והאבא, בחורים אשכנזים ונחמדים מאוד, שאין בפיהם אות של שקר וזה בדוק, צריך לראות אותם כדי להבין, קל להבין מה זה רכב בהשגחת אשכנזים (בלי להעליב, גם אני כזה), במיוחד אחרי שידברתי עם האב, והילד כולו מבואס שהרכב נמכר.

בגדול, אם אין הבדל משמעותי בין ה92 ל89 אני ללא ספק לוקח את ה89.

פורסם

שמח שהצלחתי לעזור אבל חשוב מאוד שתבין ולא תעלה ציפיות יותר מידי

1. זה עדיין רכב מאוד ישן

2. תעשה ביטוח גרר יש מצב תצטרך אותו

3. באמת עם תראה שהוא אוכל יותר מידי כסף במוסך תזרוק אותו

4. בהצלחה שיהיה לך. מזל טוב על הרכב תשלח תמונות נשמח לראות

5.היה לי חבר קנה 205 שנת 95 שעזרתי לו לבחור באיזה 8אלף או פחות. היה נוסע איתה לכנרת אילת צפון קיצר הבחור היה מאוד מרוצה. עד שכמובן החברה שלו רצתה נסיעה על החוף אחרי מסיבת יום הולדת על החוף וכמובן הייתה שיכורה מאוד

לא שבלי זה היא לא הייתה מטביעה את האוטו :-(

6. קיצר סליחה על השווניזם אבל על תתן לחברה שלך לנהוג. אכשיו ברצינות לפני נהיגה בלי VODKA וBEER

205 אוטו שקל לההרג בו תשמור על עצמך ותנהג בזהירות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...