Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלטק לנסינג - היא אחת החברות המובילות בתחום, הסיבה שהיא פחות מוכרת מקריאייטיב היא שהיא נכנסה יחסית לא מזמן לתחום הזה של רמקולים למחשב - הם יותר מתמחים במערכות של עשרות אפי דולרים ורמקולים של אולפני טלוויזיה. (זה מה שזכור לי, יכול להיות שאני מתבלבל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש לך אותם?

החברה היא חברה אמינה ומוכרת בתחום האודיו?

יש לי רמקולים מאותה החברה רק מדגם יותר מתקדם והמחיר בהתאם כמובן. לגבי אמינות החברה קיבלת תשובות למעלה...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

דני, בעבר אלטק היו משובחים וכיום גם המוצרים שלהם מיוצרים בסין והאיכות ירדה ביחס למה שהיה בעבר.

אני ממליץ על קריאטיב - יש לי שני סטים שלהם מהסדרה הבכירה (I-Trigue) ואהבתי אותם יותר מאשר סטים דומים של לוג'יטק ואלטק.

קריאטיב, אלטק ולוג'יטק הן החברות המומלצות - לך על מה שהאוזן תאהב יותר.

נ.ב,

חבל שאין בארץ סטים של Klipsch - רמה אחרת לחלוטין :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

וקריאטיב לא מיוצרות בסין? תעשה לי טובה... היום כל החברות המובילות בעולם עברו לסין.

פורסם

היו לי בעבר 2.1 של קריאטיב מסדרת SBS (עולים היום סביב ה-150 שקלים), סוס עבודה, נתנו סאונד מאוד עשיר ומלא. עלו לי 400 שקלים לפני 5 שנים בערך.

הקריאטיב התקלקלו לי לפני שנה, הלכתי וקניתי אלטק לאנסינג, דגם ATP3, מאוד מאוד פופולארים בארץ, ממליצים עליהם בכל מקום.

באתי בציפיה גדולה מאוד, ציפיתי לשיפור גדול מהקריאטיב.

לבסוף התאכזבתי. שיפור לא היה, ובקריאטיב שמעו סאונד יותר חד, בעיקר ברוק ומטאל. מצד שני הATP3 נתנו באס יותר מורגש בהיפ הופ וראפ.

אז יש כאן רמקולים שעולים 150 שקל, טובים יותר לדעתי. מול רמקולים שעולים 350 שקל, טובים באותה מידה.

אז אני אסכם לך את זה בצורה כזאת -

אם זה ה-2.1 הראשון שלך, לך על היקר והטוב כביכול, אלטק לאנסינג באיזור התקציב שלך. כדי שתחייה בשקט נפשי ותדע שקנית את ההכי טוב.

אם זה 2.1 שני, ואתה מצפה לקבל סאונד יותר טוב בגלל שאתה משקיע הרבה כסף, שכח מזה. לא חסרים 2.1 טובים סביב ה100-150 שקל.

לכל ה2.1 סאונד דומה לטוב ולרע, אין שום סיבה מוצדקת להפרש בין 2.1 שעולים 100 שקל, לבין כאלה שעולים 500 שקל.

פורסם

אלכס, סה"כ אמרתי שמאז שאלטק עברו לייצר בסין, אז ישנה ירידה מורגשת באיכות - ביחס לעבר.

הכל מיוצר בסין - בימינו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני משתמש ב ATP3 בשלוש שנים האחרונות, ואני מאוד מרוצה.

יש לרמקולים הגברה טובה, סאב איכותי, והרמקולים קטנים מאוד.

החסרון היחידי הוא שאין כניסה לאוזניות (אני מחבר אוזניות ישירות לכרטיס הקול)

פורסם

היורשים של הATP3 הם VS2421

אבל הכל בולשיט. אני בטוח, גם לפני ששמעתי את שני הרמקולים, שאין הבדל מהותי ביניהם, ובטח לא כזה ששווה הפרש של 95 שקל.

פורסם

פותח התרד: רמקולים קונים לא עפ"י המלצה אלה עפ"י האוזן שלך... לך תשמע את כל הסטים הניכנסים בתקציב שלך ותחליט לבד, זה הכי טוב. כי מה שיישמע לי כמשהו חבל"ז אתה יכול להיות לא תאהב כי לכל אחד יש טעם שונה.

• תוכן חדש...